-
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R نگران نباش خلاء ساخته شده انفجار رو خنثی کنه .. 2 تا می زنی یکی شهرو میترکونه یکی عسلویه جمع می کنه ..
-
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری فدات
تو چخبر؟
میخونی؟آره منم پنجشنبه آخرین امتحانمو دادم.
ان شا الله نوبت دوم معلمان یه مسعود دیگه میبینند.نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری به به به به
خیلیم عالی
ببینیم چه میکنیاااا
کمکیم از دستم بر میاد دریغ نکن -
Aynaz Aynaz
ینی چی هدف بعدی دختره چیه
طرف اومده حرف زده اروم شه دیگه
ینی چی اقدام بعدی
مگه هر کسی که میاد پیویت برا هدف خاصی میاد؟یکم یجوری حرف میزنید
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAynaz Aynaz
Damn .. Xd -
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@miss-besharati
خوبم، تو خوبی خرار؟ -
H_R نگران نباش خلاء ساخته شده انفجار رو خنثی کنه .. 2 تا می زنی یکی شهرو میترکونه یکی عسلویه جمع می کنه ..
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عسلویه منبع انرژی ایرانه ها
-
@جهاد سلام
خوبی؟
چیشده مگه؟نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf افتضاحم الان
فردا امتحان ریاضی دارم نمیرسم تموم کنم فشارمم رفته بالااستاد گفته اخرین جلسه من اثبات نمی دم بعد کل جزوش اثباته من چی بگم اخه
-
@امیرمسعود-جعفری سلام فردا امتحان ریاضی دارم الان میفهمم استادمون اصلا خوب نبوده
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد از کدوم کتاب درس میدن بهتون؟
-
@miss-besharati
خوبم، تو خوبی خرار؟نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط miss.besharati انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati
خوبم، تو خوبی خرار؟ -
Aynaz Aynaz
ینی چی هدف بعدی دختره چیه
طرف اومده حرف زده اروم شه دیگه
ینی چی اقدام بعدی
مگه هر کسی که میاد پیویت برا هدف خاصی میاد؟یکم یجوری حرف میزنید
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAynaz Aynaz چطوری؟
-
@جهاد از کدوم کتاب درس میدن بهتون؟
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
آدامز -
این پست پاک شده!
-
amirh_hmyf افتضاحم الان
فردا امتحان ریاضی دارم نمیرسم تموم کنم فشارمم رفته بالااستاد گفته اخرین جلسه من اثبات نمی دم بعد کل جزوش اثباته من چی بگم اخه
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد اتفاقا دوستمم فردا داره
اگر اثباتی باشه میتونم کمکتون بکنم
ولی اگر اثباتی نباشه حقیقتا نمیتونم
چون مال ماهم کلا اثباتیه -
@miss-besharati
خوبم، تو خوبی خرار؟
یکم حالم مساعد نیسنوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati چرا؟
چیشده؟ -
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عسلویه منبع انرژی ایرانه ها
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R فرض کن من اسکولم و تو جبهه دشمن کار می کنم -______-! به هر حال خلاء می تونه جمعش کنه .. نگفتم قصد زدن داریم که ..
-
@جهاد اتفاقا دوستمم فردا داره
اگر اثباتی باشه میتونم کمکتون بکنم
ولی اگر اثباتی نباشه حقیقتا نمیتونم
چون مال ماهم کلا اثباتیهنوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf نه داداش اثبات شده ای
امتحان تستیه دیگه توکل بخدا و توسل به خانوم فاطمه زهرا ببینیم چی میشه -
H_R فرض کن من اسکولم و تو جبهه دشمن کار می کنم -______-! به هر حال خلاء می تونه جمعش کنه .. نگفتم قصد زدن داریم که ..
@black-wo_olf دانم
-
amirh_hmyf
آدامزنوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد از تلگرام برات pdfمیفرستم
اونو نگاه کن
خیلی خوبه
707ه
نمیدونم میدونی چیه یا نه -
amirh_hmyf نه داداش اثبات شده ای
امتحان تستیه دیگه توکل بخدا و توسل به خانوم فاطمه زهرا ببینیم چی میشهنوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد قربانت
-
@امیرمسعود-جعفری به به به به
خیلیم عالی
ببینیم چه میکنیاااا
کمکیم از دستم بر میاد دریغ نکننوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خیلیم عالی
ببینیم چه میکنیاااا
کمکیم از دستم بر میاد دریغ نکنباش ان شا الله توی حل سوالات فیزیک و شیمی منشنت میکنم.
-
خیلیم عالی
ببینیم چه میکنیاااا
کمکیم از دستم بر میاد دریغ نکنباش ان شا الله توی حل سوالات فیزیک و شیمی منشنت میکنم.
نوشتهشده در ۲۶ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اگر یادم باشه حتما