-
@mahta-kamali خدا همیشه هست حتی اگه کسی حسش نکنه...
حتی اگه کسی انکارش کنه....همیشه کنارمونه بخصوص تو شرایط سخت...وقتایی که دلمون میشکنه انگار یچیزی از درون صدات میکنه و میگه ناراحت نباش،من پیشتم
و اون موقع است که تازه بفکرش میفتیم،اشتباه از ماهاست که وجودشو حس نمیکنیم و فقط تو شرایط سخت ازش یاد میکنیم،خودمو مثال میزنم...همیشه فکر میکردم دوست و آشنا و خواهر و.... پشتوانمه اما وقتی که عمیقا تنها شدم فهمیدم هیچکسی پیدا نمیشه که همیشه و در همه حال با وجود اشتباهات و نقصام منو با آغوش باز بپذیره و برای ۱۰۰۰امین بار بهم فرصت جبران بده
قصد ناراحت کردن و توهین ندارم دوست عزیزZeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mahta-kamali خدا همیشه هست حتی اگه کسی حسش نکنه...
حتی اگه کسی انکارش کنه....همیشه کنارمونه بخصوص تو شرایط سخت...وقتایی که دلمون میشکنه انگار یچیزی از درون صدات میکنه و میگه ناراحت نباش،من پیشتم
و اون موقع است که تازه بفکرش میفتیم،اشتباه از ماهاست که وجودشو حس نمیکنیم و فقط تو شرایط سخت ازش یاد میکنیم،خودمو مثال میزنم...همیشه فکر میکردم دوست و آشنا و خواهر و.... پشتوانمه اما وقتی که عمیقا تنها شدم فهمیدم هیچکسی پیدا نمیشه که همیشه و در همه حال با وجود اشتباهات و نقصام منو با آغوش باز بپذیره و برای ۱۰۰۰امین بار بهم فرصت جبران بده
قصد ناراحت کردن و توهین ندارم دوست عزیزبله درسته
ولی
اونموقع که خدا باید هوامو داشت ، نداشت
ممنون بابت حرفاتون -
@mahta-kamali میدونید قضیه چیه ؟
-
@mahta-kamali ببین هیچوقت برای رسیدن دیر نیست...
اگه واقعا هدفتو میخوای شب و روز براش بجنگ
من یکی دوهفته خیلیییی عالی شدم یعنی اصلا اوضاع خیلی فرق کرده بود... تا اینکه یه اتفاقی افتاد که نباید میفتاد... باز خوردم زمین... فکر میکردم راحت بلند میشم اما هنوز که هنوز کامل سرپا نشدم...@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mahta-kamali ببین هیچوقت برای رسیدن دیر نیست...
اگه واقعا هدفتو میخوای شب و روز براش بجنگ
من یکی دوهفته خیلیییی عالی شدم یعنی اصلا اوضاع خیلی فرق کرده بود... تا اینکه یه اتفاقی افتاد که نباید میفتاد... باز خوردم زمین... فکر میکردم راحت بلند میشم اما هنوز که هنوز کامل سرپا نشدم...خیلی ممنون بابت حرفاتون
-
@mahta-kamali اگه الانم همینجوری پیش بری عقب تر میوفتی جدی تر شروع کن تا لااقل از چندین نفر جلو تر بیوفتی یک روزم یک روزه((:
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mahta-kamali اگه الانم همینجوری پیش بری عقب تر میوفتی جدی تر شروع کن تا لااقل از چندین نفر جلو تر بیوفتی یک روزم یک روزه((:
شروع کردم و الان دارم میخونم ولی خب دیگه فکر نکنم تو ۱۴۰۰ موفق بشم
برا همین زیاد رو کنکور ۱۴۰۰ حساب باز نکردم
اون هدفی که آبجی گلم ftm منشنش کرد و واقعا اشک تو چشام جمع شد ، امسال نمیرسم بهش -
از یه طرف دوری از خانواده
از یه طرف واحدای عملی
نمیدونم بزرگ شدم یا نه هنوز
از یه طرف خوشحال و ذوق زده و به امید دیدار دانشکده و قشنگیاش
از یه طرف دوری از خونه و اتاقم و تنها بودن تو یه اتاق...🥺
️
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شدهmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از یه طرف دوری از خانواده
از یه طرف واحدای عملی
نمیدونم بزرگ شدم یا نه هنوز
از یه طرف خوشحال و ذوق زده و به امید دیدار دانشکده و قشنگیاش
از یه طرف دوری از خونه و اتاقم و تنها بودن تو یه اتاق...🥺
️
واقعا سخته....
ولی میدونی دیگه برای قوی شدن باید سختی کشید️
تو میتونی مطمعن باش توکل به خدا -
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شروع کردم و الان دارم میخونم ولی خب دیگه فکر نکنم تو ۱۴۰۰ موفق بشم
برا همین زیاد رو کنکور ۱۴۰۰ حساب باز نکردم
اون هدفی که آبجی گلم ftm منشنش کرد و واقعا اشک تو چشام جمع شد ، امسال نمیرسم بهشنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali اره تا میتونی واسه این کنکور تلاش کن حتی اگه بد ترین حالتشم اتفاق بیوفته واسه سال دیگه خودت راحت تری
️
-
@mahta-kamali نمیخوای بدونی چجوری از شرش خلاص شی
Amir Abbas 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mahta-kamali نمیخوای بدونی چجوری از شرش خلاص شی
چرا
چجوری؟! -
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبتون آروم بچه ها
-
شکست پایان راه نیست....
شروع یک راه متفاوت و جدیده! -
@saghi-mortazavi شب تو هم
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شده
شبتون الایی
فردا جراحی دارم
برم بخابم که زود بیدار بشم
GOOD BYE
-
من از همه کسایی که این چند وقت اذیتتون کردم حلالیت میخوام
-
امروز اخرین روز از این سال زندگیمه... سالی پر از درس و ماجرا... میدونید حس عجیبی دارم... یه حس گیجی... دارم به این فکر میکنم امسال چقدر بزرگتر شدم؟ چجوری گذروندمش؟ حسرت چیارو خوردم؟ چندبار دلم شکست؟! منم دل کسی رو شکستم؟ اگه اینجا دل کسی رو شکوندم باور کنید ناخواسته بوده و لطفا حلالم کنید
️
امسال هم گذشتچیزای تازه تجربه های تازه و خیلی چیزایی که هنوز تجربه نکردم و درانتظارمه... امسال مثل سالای پیش دلم میخواست خیلی ها پیشم میبودن که نبودن...
اتفاقای خوب و بد، روزای آسون و سخت، خنده ها و گریه ها، غرغر ها و خوشی ها... همه و همه گذشتن و شدن خاطره... خاطره های تلخ و شیرین که امسالم رو ورق زدن... نمیدونم تا سال دیگه عمری باقی باشه یا نه، نمیدونم اینجا باشم یا نه اما یه تیکه از دفتر زندگیم اینجا ورق خورده و یه تیکه از قلبم اینجا جامونده
امشب آخرین شب دوران نوجوانی منه! از فردا دیگه پا به دنیایی میذارم که توش امضام اعتبار داره، نظرم اعتبار داره و رای اولی هم حساب میشم
امشب دارم به چیزایی که یادگرفتم فکر میکنم... به آینده به گذشته و به حال!! دارم به دوستا و همراهای جدیدم مثل zeinab dehghani, @zt-d, @behnaz-hajizadeh, @bahar-khanoom, mahla bpz, amirh_hmyf, @امیرمسعود-جعفری, امیرمحمد یوسفوند, نازنین جمالی 0, chichak am, دریا دریایی, romisa و عمه دلارام خودمون dlrm و pouya hosein pour که عضو جدیدن
و یکی که جاش خیلییییییی خالییییی و دلم خیلی براش تنگ شده اکالیپتوسامیدوارم زود بیای
و یه نفر دیگه که نمیشه تگش کرد...
همتون برام مثل خانواده شدیددوستون دارم
️
راستش دلم میخواست خداحافظی کنم اما هنوز مطمئن نشدم... به هرحال امیدوارم حال دل همتون بهاری باشه
دعام کنید خیلیییی زیاد...نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand غزلی ابجیگلم هرجا باشی تنت سالم لبت خندون و دلت شاد باشه
همیشه هم موفق باشی
-
-
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahta-kamali جوابتو پیدا کردی
-
اقای یوسف وند من داخل این تاپیک از شما معذرت خواهی میکنم
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mahta-kamali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهامونه..
@mahta-kamali
تو جات اینجاست دختر خوببا دیدن پیامت اشک تو چشام جمع شد خواهری
الهی من فدات شمنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali خدانکنه
️
یادمه روزه اعلام نتایج انتخاب رشته همه رشتشونو میگفتن
بعد شما تاریخ زدی نوشتی دانشگاه تهران یا شهید بهشتیمطمئن باش بش میرسی .تو خیلی خفنی
-
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چطوری به یه آدم حالی کنم ک رسیدن یه فرد ب خودش سوسول بازی نیست !
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چطوری به یه آدم حالی کنم ک رسیدن یه فرد ب خودش سوسول بازی نیست !
بهش بگو تو آیینه حدود پونزده دیقه تو چشای خودش زل بزنه
خیلی وحشتناکه و یجورایی باحال
️
به یه چیز خیلی عمیق در این باره پی میبره آدم
@یاسمن-کیانی منم یه بار اینکارو کردم هدفی نداشتما...همینجوری زل زده بودم به خودم بعد از چند دقیقه از چشمام ترسیدم خیلیی ترسیدم وحشتناک بود.
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۳۹۹، ۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
صبحتون یه عالمه بخیر باشه
️
انشالله امروز همه آزمون آلا رو بترکونیم