-
JAVADM328.G در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa يه سريا هم همون ده روز رو استراحت نميكنن و بعد اخر تابستون هم ميبينن هيچ اتفاقي نيوفتاده
نه استراحت زیادی خوب نیست..استراحت استراحت میاره
طبق اين چيزي كه مستر جواد گفت قرار نيست استراحت كنه
نه ببینید
این شخص باید زندگی خاصی کنه تا نتیجه خاصی بگیره.
3-2 هفته کافیه
بعد از اون دیگه این شخص فقط جمعه های ازمون و اونم بعد از تحلیل ازمون فقط میره تفریح اونم سالم ...یعنی یه سال تو خونه میمونه و از درس خوندن لذت میبره.الان میشه ۳-۴ هفته
من جدی حرف زدم.
و نظر خودم رو گفتم.حرف منم از آسمون نیومده که بی عیب و نقص باشه.
شاید برای یکی نتیجه بده .برای یکی نتیجه عکس بده.ایشون بر حسب شناختی که از خودشون دارند.باید گلچین کنند حرفای دوستانی که بهش میگند روببخشید اگه ناراحت شدین....:)
-
-
Dr.Saraaa يه سريا هم همون ده روز رو استراحت نميكنن و بعد اخر تابستون هم ميبينن هيچ اتفاقي نيوفتاده
نه ببینید
3-2 هفته کافیه
بعد از اون دیگه این شخص فقط جمعه های ازمون و اونم بعد از تحلیل ازمون فقط میره تفریح اونم سالم ...یعنی یه سال تو خونه میمونه و از درس خوندن لذت میبره.الان میشه ۳-۴ هفته
من جدی حرف زدم.
و نظر خودم رو گفتم.حرف منم از آسمون نیومده که بی عیب و نقص باشه.
شاید برای یکی نتیجه بده .برای یکی نتیجه عکس بده.ایشون بر حسب شناختی که از خودشون دارند.باید گلچین کنند حرفای دوستانی که بهش میگند رو -
mohammadhassan اين ازمون گزينه 2 رو اصلا با اون چيزي كه فكر ميكني يكي ندون...خيلي فرق داره
ولي گزينه 2 يه سري قواعد خاص خودشو داره انجام ندي درست پيش نميريمنظورتون چیه با اون چیزی که فکرمیکنم یکی ندونم؟؟؟
-
Mahsa Ss فارغ التحصیلان آلاءreplied to ms96 sad96 on ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ms96 sad96 چه مبحثي؟
-
ms96 sad96 دانش آموزان آلاءreplied to rezamoaser on ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ms96 sad96
سلام بپرس شاید کسی بلد بود
ممنون چشم -
ms96 sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه سو ال فیزیک دارم کسی جواب میده ؟؟؟؟
تاپیک ایجاد کنید دانش آموزان رو تگ کنید تا کسایی که بلدن جوابتون رو بدن.
-
Mahsa Ss فارغ التحصیلان آلاءreplied to mohammadhassan on ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan اين ازمون گزينه 2 رو اصلا با اون چيزي كه فكر ميكني يكي ندون...خيلي فرق داره
ولي گزينه 2 يه سري قواعد خاص خودشو داره انجام ندي درست پيش نميري -
نه ببینید
3-2 هفته کافیه
-
ms96 sad96
سلام بپرس شاید کسی بلد بود -
mohammadhassan
یعنی حرف منو زمین میندازی...؟؟
دارم براتداداش استراحت هرکس با دیگری فرق داره، یکی نهایت 5 روز باید استراحت کنه. یکی هم میتونه 2 هفته استراحت کنه ولی من زیاد نمیتونم چون پشتم باد میخوره.
-
نه ببینید
3-2 هفته کافیه
بعد از اون دیگه این شخص فقط جمعه های ازمون و اونم بعد از تحلیل ازمون فقط میره تفریح اونم سالم ...یعنی یه سال تو خونه میمونه و از درس خوندن لذت میبره. -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
رفیق
من پیشنهاد و نظرم اینه
1-مشاور داشته باش
2-اون چیزایی که تو تاپیک تراز بالای 7500 گفتم
3-دو هفته یا سه هفته به خودت فرصت ریکاوری بده.تو این مدت برنامه ازمون های مختلف رو دانلود کن.و بشین اصلا حفظ کن.اونقدری بررسی کن که برنامه شونو حفظ باشی.و تحلیل کنش.مثلا خیلیا هندسه نمیخونند.چون میافته ترم اول و با امتحانا یکی میشه ولی تو اگه هر دو ماه هم یک فصلش رو بخونی.از اونا جلو میافتی.یا مثلا زبان فارسی سخته و نمیشه زودی جمعش کرد.اگه برنامه رو بررسی کنی میفهمی که ترم اول یه بار زبان فارسی رو میخونی.ترم دوم هم یه بار دیگه.کلا آزمونی برو که باهاش بتونی راحت تر جلو بری.آزمون برای ارزیابی است .برنامه ازمون اول رو هم سعی کن کامل برسونی...تنبلی نکن...تابستون رو دوم سوم خیلیییی کار کن...پیش رو هم نخوندی مهم نیست!کلاس الکی نرو...و...
من گزینه 2 قصد دارم برم. ازمون اولش فکرکنم 9 تیره کل مباحث دوم و سومه برای ارزیابیه:/
فکرکنم ترازم 2000 هم نشه :|اون تعیین سطحه
بعدیاش مهمترن -
یه سو ال فیزیک دارم کسی جواب میده ؟؟؟؟
-
mohammadhassan
دارم برات
نه جواد جان، منظورم اینه استراحت زیاد تنبل میکنه آدمو من به شخصه اینطوریم. ولم کنن همینطوری استراحت میکنم -
من تجربه های خودمو میگم بهش...و اگه برگردم یا بمونم واس سال بعد؛همینایی که میگم رو اجرا میکنم:)
-
mohammadhassan
رفیق
من پیشنهاد و نظرم اینه
1-مشاور داشته باش
2-اون چیزایی که تو تاپیک تراز بالای 7500 گفتم
3-دو هفته یا سه هفته به خودت فرصت ریکاوری بده.تو این مدت برنامه ازمون های مختلف رو دانلود کن.و بشین اصلا حفظ کن.اونقدری بررسی کن که برنامه شونو حفظ باشی.و تحلیل کنش.مثلا خیلیا هندسه نمیخونند.چون میافته ترم اول و با امتحانا یکی میشه ولی تو اگه هر دو ماه هم یک فصلش رو بخونی.از اونا جلو میافتی.یا مثلا زبان فارسی سخته و نمیشه زودی جمعش کرد.اگه برنامه رو بررسی کنی میفهمی که ترم اول یه بار زبان فارسی رو میخونی.ترم دوم هم یه بار دیگه.کلا آزمونی برو که باهاش بتونی راحت تر جلو بری.آزمون برای ارزیابی است .برنامه ازمون اول رو هم سعی کن کامل برسونی...تنبلی نکن...تابستون رو دوم سوم خیلیییی کار کن...پیش رو هم نخوندی مهم نیست!کلاس الکی نرو...و...
من گزینه 2 قصد دارم برم. ازمون اولش فکرکنم 9 تیره کل مباحث دوم و سومه برای ارزیابیه:/
فکرکنم ترازم 2000 هم نشه :| -
Mahsa Ss فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr.Saraaa on ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mohammadhassan
دارم برات -
ms96 sad96 دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ms96 sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حالتون خوبه ؟؟؟ انشا ا...
ممنون شما خوبین؟
ممنون قر بون معرفتتون
پست 19611 از 107093