خودتو بهتر بشناس
-
@saraa-66 در خودتو بهتر بشناس
گفته است:
فااطمه فکر کنم من جزءگروه dباشم
حالت درونم هم بالغ و بالغ هستش البته هنوز مطمئن نیستم شاید بالغ درون والدهمه ما همه حالتهارو داریم ولی یکیش پررنگ تره
خوشحالم ک حالت درونتو تونستی پیدا کنی -
-
سلام من همون اول که c رو دیدم گفتم کافیه و پیداش کردم
ممنون بابت مطلب
تیپ شخصیتی من intj هستش که مشابه اینه.
کمال گرا-دقیق-انتقاد پذیر(ولی انتقاد سازنده و اصولی نه انتقاد بی پایه و اساس و بر اساس نظر شخصی-عاشق انتقاد به عنوان یه راه خوب برای پیدا کردن راه های بهتر برای انجام کار ها) -تا حدودی مغرور-برنامه ریز-سیاستمدار(فقط وقتی سیاست به خرج میدم که با شخص مقابل وارد تضاد بشم که احتمال پیروزی توش 100 هست
) خیلی کنجکاو و علاقه مند-ریز بین و گاها نه همیشه علاقه مند به جزییات-علاقه مند به تنهایی(احساس اینکه توانایی حل مشکلات رو به تنهایی دارم (این خصوصیت مشترکه تو تیپ من یعنی intj ) ) -کم علاقه به روابط اجتماعی -99% مواقع در حال فکر
- حساس و مستقل و... خیلی دیگه که اگه تیپ شخصیتی منید یعنی intj یا تقریبا همون بخش c از این تایپیک میتونید اینجا ببینید
http://www.khodshenas.ir/MBTI/INTJ -
ممنون بابت مطلب
کمال گرا-دقیق-انتقاد پذیر(ولی انتقاد سازنده و اصولی نه انتقاد بی پایه و اساس و بر اساس نظر شخصی-عاشق انتقاد به عنوان یه راه خوب برای پیدا کردن راه های بهتر برای انجام کار ها) -تا حدودی مغرور-برنامه ریز-سیاستمدار(فقط وقتی سیاست به خرج میدم که با شخص مقابل وارد تضاد بشم که احتمال پیروزی توش 100 هست
) خیلی کنجکاو و علاقه مند-ریز بین و گاها نه همیشه علاقه مند به جزییات-علاقه مند به تنهایی(احساس اینکه توانایی حل مشکلات رو به تنهایی دارم (این خصوصیت مشترکه تو تیپ من یعنی intj ) ) -کم علاقه به روابط اجتماعی -99% مواقع در حال فکر
- حساس و مستقل و... خیلی دیگه که اگه تیپ شخصیتی منید یعنی intj یا تقریبا همون بخش c از این تایپیک میتونید اینجا ببینید
http://www.khodshenas.ir/MBTI/INTJ -
ممنون بابت مطلب
http://www.khodshenas.ir/MBTI/INTJdan-l در خودتو بهتر بشناس
گفته است:
ممنون بابت مطلب
....
یه چیزی که بود و یادم رفت کنار این مطلب بگم بعضی ویژگی های خاص intj هستش یعنی تیپ شخصیتی intj که تقریبا میشه معادل تیپ شخصیتی c که تو این تایپیک بود.
فقط و فقط خواهش میکنم از همه عزیزایی که دارن این مطلب رو میخونن این مطلب پایینی رو بخونن. چه افرادی که خودشون تیپ intj هستن و چه افرادی که intj نیستن(ولی لازمه که بدونن) این رو برای این میگم که متاسفانه خیلی جاها تو این کشور به خاطر شرایطی که بوده و هست تعریف درستی از این تیپ شخصیتی ندارن و مثلا تو زندگی بعد از ازدواج هم حتی دیده میشه که دچار اشتباه متقابل میشن. و متاسفانه اکثر اشخاصی که تو کار درمان هم هستن بدون توجه به این ویژگی ها تصمیم گیری میکنن و کل شخصیت طرف مقابل نابود میشه(یعنی به زبان ساده تر این تیپ شخصیتی کمال گرایی هاشون,رفتار هاشون و ...) به احتمال زیاد منفی به نظر برسه و به عنوان بیماری هم شاید تلقی بشه و این زمانی اتقاق میافته که شناخت نباشه(شناخت اینکه این تیپ شخصیتی اصالتا کلا وجودش کمال گرایی (یعنی میل به پیشرفت همه چیز و بهتر شدن اوضاع همه چیز -بهتر شدن دنیا بهتر شدن همه چیز و ...) هست و قاعدتا برنامه ریز هست بی اراده برای اینکار.
لینگ: https://www.typeshenasi.com/تیپ-شخصیتی-intj/
فاطمه خانم عذر میخوام تایپیک شما رو هم بی جهت اشغال کردم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یه موضوعی بود حتما باید میگفتم. از این چیزایی که نوشتم متاسفانه خیلی دیدم. مثلا طرف این تیپ شخصیتی بود و مثلا میخواستن بهش کمک کنن میگفتن "چگونه از کمال طلبی دست برداریم!" این یعنی مثل اینه که از زندگی دست برداریم(برای این تیپ شخصیتی) فقط همینو میخواستم بگم. ممنون
-
وا چرا اینجوری شد؟!
من هم c ام هم s :|
من کیم؟
کیهههه؟ کیهههه؟ :|
جالب اینجاس هم لبخند صمیمانه دارم هم جدی و بی احساسم :|
هم شعارای تیپ سی رو دارم هم اسو :|
ولی نقاط قوت و ضعفم مث تیپ سی هستش :|
تمایلاتم هم سی هم اس :|
ولی یه چیزی که تیپ اس هست و من طبق گفته اطرافیانم اصلا و به هیچ عنوان نیستم قابل پیش بینی بودنه :| جوری که خودمم نمیدونم حرکت بعدیم چیه :|
الان من سی ام یا اس؟!
یکی منو پیدا کنه مرسی :|
حالت درونمم بعضی وقتا کودک درون والد:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ولی بیشتر وقتا بالغ در بالغ -
وا چرا اینجوری شد؟!
من کیم؟
ولی یه چیزی که تیپ اس هست و من طبق گفته اطرافیانم اصلا و به هیچ عنوان نیستم قابل پیش بینی بودنه :| جوری که خودمم نمیدونم حرکت بعدیم چیه :|
الان من سی ام یا اس؟!
حالت درونمم بعضی وقتا کودک درون والد:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ولی بیشتر وقتا بالغ در بالغ@negin-78 در خودتو بهتر بشناس
گفته است:
وا چرا اینجوری شد؟!
من کیم؟
الان من سی ام یا اس؟!
حالت درونمم بعضی وقتا کودک درون والد:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ولی بیشتر وقتا بالغ در بالغخوشحالم ک تونستی حالتهای درون خودتوپیدا کنی
ولی همه ما از همه تیپ ها یه سری ویژگی داریم ک یکیش از همه پررنگ تره باید ببینی کدوم تیپ ویژگی هاش بیشتره در تو اون تیپ غالب شخصیتته -
چرا این تاپیک داره خاک میخوره؟
تاپیکی که میتونی به همه در شناختشون کمک کنه
استارتر تاپیک از الا خداحافظی کرده و رفته
حتما بیو استارتر روببینید
بیاید تا ما تاپیک رو زنده کنیم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
چگونه خودمان را بشناسیم؟
که دیگر از خود غافل نشویم؟ -
Laynad واااااااای دخترم من دقیقاااااااا تیپ i هستمم چ باحال بود مرسی گوگولی
-
بالاخره رسیدیم به قسمت آخر
حالا ک رسیدیم به آخرش لازمه ک یه جمع بندی کلی از هر تیپ رفتاری ارائه بدیم.
اوناییکه Cهستند
جدی و بدون احساس
منظم مرتب سرعت عمل پایین
با فاصله می ایستند
تند صدای پایین یکنواخت با احساس کم
مودب و خیلی دقیق نیازهاشونو بیان می کنند
بسیار سخت گیر و کمال گرا هستند و به سختی راضی می شوند
اوناییکه Dهستند
محکم و سریع راه می روند
چهره جدی و عصبانی دارند
تن صدای بالا
شفاف و خلاصه حرف می زنند
حرف شمارا قطع می کنند
میخواهند زود به نتیجه برسند
از خودشان و افتخاراتشان می گویند
اوناییکهSهستند
ساکتند و تا از آنها نپرسند حرف نمیزنند
حرکات دست کم و کنترل شده دارند
لبخند کوچک و صمیمانه دارند
تن صدای کوتاه آرام و یکنواخت دارند و به جزئیات می پردازند
زیاد سوال می کنند و شنونده خوبی هستند
به سختی تصمیم می گیرند
گروه های خوب و کوچک خانوادگی را دوست دارند
به دنبال امنیت و آرامش هستند
اوناییکه Iهستند
در هنگام صحبت حرکات دست زیادی دارند
خنده رو و پرجنب و جوش هستند
غالبا بی نظم و به موقع عمل نمی کنند
صدای بلند با آهنگ و نوسان صدا
خودمانی و غیر رسمی (مثلا یه جا ک مراسم دعوت باشن و خیلی هم رسمی باشه اونییکه c وDهست با کت و شلوار و خیلی شیک و رسمی میان ولی اونییکهIهست با لباس خونگی یا خیلی غیر رسمی هم امکان داره بیاد)
پراکنده گویی و صحبت در موضوعات بی ربط
برای انجام کارهای کوچک هم کسی را با خود همراه می کنند.
تقریبا تمام نکاتو گفتم امیدوارم ازش استفاده کنید.
ممنون که همراهی کردین
دانش-آموزان-آلاءفااطمه من گروه s هستم