-
ali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R
ولی ی جراح مغز با زیرمیزی میتونه تا روزی ۴۰۰ میلیون داشتع باشعیه سهام دار و اقتصاددان کار درست میتونه با یه دکمه زدن کل زندگی اون دکترو بخره
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R یه مخترع سلاح های نامتعارف می تونه با درآمدش کل دنیارو بخره ..-_-!
-
البتع داییم روش مشابه تو رو دارع توی ماهیگی،فقط جای اینک سرشو بکوبه سنگ با سنگ میفته جونش
تا احتمال فرار ماهی رو ب صفر برسونه
والا روشی که گفتم احتمالا اختراع گایتون علیه السلام بوده اگه به من بود حلق آویز کردنشو ترجیح میدادم
-
H_R یه مخترع سلاح های نامتعارف می تونه با درآمدش کل دنیارو بخره ..-_-!
@black-wo_olf یه سرمایه دار میتونه اون مخترع و صلاحشو با هم بخره!
-
ali s 1 بوی مغز میاد
-
@black-wo_olf بعد کجاش چرت شد ؟ به چی روی اوردی ؟
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz بش می گن لهو و لعب مطلق .. گیم و فیلم و در کل هرچیز مجازی هرچند خوش رنگ و لعاب تا چند مدت جذابیت خودشون رو نشون می دن .. بعدش یه اعتیاد ناخوشآیند میاد سراغت و در نهایت به پوچی می رسی (وقتی سیر می شی می فهمی واقعا مالی نبوده) ..
-
Dr-eam
تو اخرش این هاروی میشی ک مغز انیشتین رو دزدیداااااا از اینا نوزادای مرده ک توی الکل میزارن خیلی باحالن
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R نه دیگه .. جون سرمایه دار تو اون سلاحه .. رو حرف من حرف نباشه -_-!
-
@black-wo_olf نچ دنیا تو دست سرمایه دار ها هست
-
@black-wo_olf الان میدونی با اون حرفت کله ارزومو خراب کردی
دیگه هیچ ارزویی ندارم
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R تفکرات شیطان بزرگ رو داری (نظام سرمایه داری کثیف!)
-
دیگه هیچ ارزویی ندارم
Ayratin poorghaz الان خراب بشه بهتر از اینه ک توی 30 سالگی خراب بشه مستر
-
H_R تفکرات شیطان بزرگ رو داری (نظام سرمایه داری کثیف!)
@black-wo_olf ن بابا اونم بازیچه ای بیش نیست
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دنیا به همه نیاز داره به سرمایه دارا به دانشمندا به مخترعین سلاح های نامتعارف و همچنین به یه مشت بیکار مثل ما که درباره ش حرف بزنیم
-
دیگه هیچ ارزویی ندارم
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz آرزوی کوچیکی داشتی که رسیدن بهش خیلی راحت محقق می شه .. لقمه بزرگ تری بردار (دنیا رو تو یه اتاق و یه سیستم خلاصه نکن) ..
-
Ayratin poorghaz الان خراب بشه بهتر از اینه ک توی 30 سالگی خراب بشه مستر
H_R
میرم رگمو میزنم برم پیش بزرگوار ببینم چه پیشنهادی میده -
H_R
میرم رگمو میزنم برم پیش بزرگوار ببینم چه پیشنهادی میدهAyratin poorghaz برو برو عکسشم واسه ما بفرس
-
یعنی من موندم کی گفته این هوا انشاء رو توی کتاب شیمی جا کنن
-
Ayratin poorghaz آرزوی کوچیکی داشتی که رسیدن بهش خیلی راحت محقق می شه .. لقمه بزرگ تری بردار (دنیا رو تو یه اتاق و یه سیستم خلاصه نکن) ..
@black-wo_olf بیشتر گذاشته بودم پزشک شم بعد استریمر
-
H_R
میرم رگمو میزنم برم پیش بزرگوار ببینم چه پیشنهادی میدهنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz اگه می خوای بی درد باشه یه خشاب ژلوفن خالی کن تو آب شب قبل خواب سر بکش .. خواب به خواب می ری پیش بزرگوار ..