-
Kosar A003 اونا رو ول کن!
خودت بخون!نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R خیلی سر حاضر بودن حساسن خو:|
️
اع اومد واس برم اسکای -
-
H_R خیلی سر حاضر بودن حساسن خو:|
️
اع اومد واس برم اسکایKosar A003 گوشی رو بده یکی واست حاضری بزنه! 0ـ0
-
@black-wo_olf مرسی
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz یه نکته آخر هم می گم بهت .. دنیا هرچند با پول می چرخه ولی چرخه زندگی درست تماما وابسطه به پول نیست .. پولدار مساوی ثروتمند نیست .. کسی که پول زیادی داره می شه پولدار ولی ثروتمند اونیه که با کمترین مقدار پول و درآمد از زندگیش بیشترین لذت رو می بره .. پس ثروتمند بودن رو انتخاب کن نه صرفا پولدار شدن .. بدون توجه به میزان درآمد شغلی که می خوای درآینده داشته باشی برو دنبال چیزی که واقعا عاشقشی ..
-
Kosar A003 گوشی رو بده یکی واست حاضری بزنه! 0ـ0
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R امروز زدم رو فاز نصیحت ..-_-! العجب ..
-
H_R امروز زدم رو فاز نصیحت ..-_-! العجب ..
@black-wo_olf ن خوبه بچه رو هدایت کن
-
-
H_R بچگونست دیزنی لند
-
H_R بچگونست دیزنی لند
Ayratin poorghaz کجاش بچه گونست
-
Ayratin poorghaz کجاش بچه گونست
H_R میکی ماوسش
-
H_R میکی ماوسش
Ayratin poorghaz دیزنی لند فقط این چیزا نیستا
-
Ayratin poorghaz دیزنی لند فقط این چیزا نیستا
H_R من فقط کریسمسشو دوست دارم
-
H_R من فقط کریسمسشو دوست دارم
Ayratin poorghaz آبشار شکلات فقط
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Ayratin poorghaz آبشار شکلات فقط
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R بچه برو درسِت بخون ..!-_-
-
-
H_R بچه برو درسِت بخون ..!-_-
@black-wo_olf بچه خوتی
-
-
خیلی جذابنAyratin poorghaz یکی دیگه