-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قسمت اعلان ها نیاز به کار داره.
مخصوصا برای خودم. نمیتونم اعلان های مهم رو بخونم همش تگ شده ها میان بالا.
یه فکری به حال اینا باید بکنم. -
Yazdan 1 دانش آموزان آلا و تجربی
-
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آسِمان آبی پاک کردن صورت مسئله چیزی رو حل نمیکنه
صورت مسئله ی چی
خیلی وقتا بی مورد تگ میکنن بچه ها گروهارونوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی منظور ایشون اینه شما با اینک کار فقط خودتون رو خلاص کردید و زحمت این رو ندادید در مسیر فرهنگ سازی کمک برسونید .. چاقو هرچند خوب باشه ولی در دست بچه بی خرد خطر آفرینه به همین خاطر چه بهتر چاقو رو ازش بگیرید نه اینکه خودتون از اتاق خارج بشید ..
-
۰۰:۰۰
️
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راجع به تاپیک انگیزه چون تاپیکی هست که همیشه دیده شده و فعالیت توش هست اگر کسی بخواد میتونه Subscribe کنه توش. پس تگ کردن کار اضافست.
تگ ها رو بذارید برای جاهای خوب. -
ایلین حیدرزهی نیستی امشب
-
راجع به تاپیک انگیزه چون تاپیکی هست که همیشه دیده شده و فعالیت توش هست اگر کسی بخواد میتونه Subscribe کنه توش. پس تگ کردن کار اضافست.
تگ ها رو بذارید برای جاهای خوب.نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dedsec
@mahta-kamali یه منفی به این پستم بده
-
تگ ها رو بذارید برای جاهای خوب.نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dedsec یه لایک از من گرفتی .. خیلی حرفه ها ..
-
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
_F_SSU_
نه اصن
مغزم رو به انفجاره
تو خوبی؟من که فعلا اره خوبم
نگران توامنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_F_SSU_
من فعلا خوبمتا صبح اگه تموم بشه این کتاب لنتی
فقط نمیدونم چرا این قهوه ای ک خوردم اثر معکوس گذاشته روم -
@dedsec یه لایک از من گرفتی .. خیلی حرفه ها ..
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf
-
_F_SSU_
فقط نمیدونم چرا این قهوه ای ک خوردم اثر معکوس گذاشته رومنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
_F_SSU_
فقط نمیدونم چرا این قهوه ای ک خوردم اثر معکوس گذاشته روم
دقیقا مواقع لازم برای منم کاربردش معکوسه -
آسِمان آبی منظور ایشون اینه شما با اینک کار فقط خودتون رو خلاص کردید و زحمت این رو ندادید در مسیر فرهنگ سازی کمک برسونید .. چاقو هرچند خوب باشه ولی در دست بچه بی خرد خطر آفرینه به همین خاطر چه بهتر چاقو رو ازش بگیرید نه اینکه خودتون از اتاق خارج بشید ..
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf
صحیح -
وقتی از درست تگ نکردن حرف میزنیم !
گروه مربوط به رشته و مقاطع برای این ایجاد شدن که وقتی با بچه های اون رشته یا مقطع کار داشتین سوال یا نظر و یا پست آموزشی منشن کنید که بیان استفاده کننالان گوش دادن به موسیقی خاص گروه ریاضی بوده ؟ نه
پس این منشن درست نبوده !و موارد بیشتر
تاپیک معرفی گروه ها رو بخونید و بعد از گروه ها استفاده کنید -
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
_F_SSU_
فقط نمیدونم چرا این قهوه ای ک خوردم اثر معکوس گذاشته روم
دقیقا مواقع لازم برای منم کاربردش معکوسهنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_F_SSU_
کل زندگیم این روزا انگار پر شده ازین معکوسا -
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@dedsec
@mahta-kamali یه منفی به این پستم بده
-
وقتی از درست تگ نکردن حرف میزنیم !
گروه مربوط به رشته و مقاطع برای این ایجاد شدن که وقتی با بچه های اون رشته یا مقطع کار داشتین سوال یا نظر و یا پست آموزشی منشن کنید که بیان استفاده کننالان گوش دادن به موسیقی خاص گروه ریاضی بوده ؟ نه
پس این منشن درست نبوده !و موارد بیشتر
تاپیک معرفی گروه ها رو بخونید و بعد از گروه ها استفاده کنیدنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
Yazdan 1 بزا رو چشات ..!