-
@saghi-mortazavi بگو ساقییی
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده@black-wo_olf خیلی تو ذهنم در قالب یه پسر بهت گفتم دیوونه ببخشید
-
zeinab dehghani نه بابا جمعه میام اع
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi خب پس خیالم راحت باشه ک ساقی هس
-
@saghi-mortazavi خب پس خیالم راحت باشه ک ساقی هس
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani آره هسم
️
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi خب من واقعا عقل درست درمون ندارم! راحت باش باوا
-
@saghi-mortazavi خب من واقعا عقل درست درمون ندارم! راحت باش باوا
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf دیگه تو دلم میموند باید میگفتم حلال کنی یا مثل علی آقا شارژ پنجی میخوای حلال کنی
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا من چقده ملت رو با اکانت فیک دختر یا پسر اسکل کردم
خدایا منو ببخش....من گونا دارم
بیچاره جماعتی ک گیرمن اوفتاده بودن.....
ایشالله دیگه از این شوخی ها نکنم -
خدایا من چقده ملت رو با اکانت فیک دختر یا پسر اسکل کردم
خدایا منو ببخش....من گونا دارم
بیچاره جماعتی ک گیرمن اوفتاده بودن.....
ایشالله دیگه از این شوخی ها نکنمنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani میگم تعجب نکردی
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امان از هزاره ی سوم
به خنده مون انداختن نصف شبی
موفق باشین جمعا -
zeinab dehghani میگم تعجب نکردی
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi امان از تجربه.....
-
@black-wo_olf دیگه تو دلم میموند باید میگفتم حلال کنی یا مثل علی آقا شارژ پنجی میخوای حلال کنی
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi کی جرعت کرده ازت شارژ بخواد!!!
-
@saghi-mortazavi کی جرعت کرده ازت شارژ بخواد!!!
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf یکی حالا ولش
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@saghi-mortazavi بکشمش !
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf نه بابا آدم باحالیه شوخی کرد
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جماعت امشب تلافی کل روزم رو درآوردم....باآهنگ حال کردم.فیلم دیدم.تاالان پاسیستمم....دیگه اینکه درکل تلافی کردم ........
اصن دلم خنک شد....
دیگه هم فک کنم کافی باشه
جماعت بی خواب!شب قشنگی داشته باشین
من برم بسوی خوابان ها
-
جماعت امشب تلافی کل روزم رو درآوردم....باآهنگ حال کردم.فیلم دیدم.تاالان پاسیستمم....دیگه اینکه درکل تلافی کردم ........
اصن دلم خنک شد....
دیگه هم فک کنم کافی باشه
من برم بسوی خوابان ها
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani شبت خوش
-
اصن دلم خنک شد....
دیگه هم فک کنم کافی باشه
من برم بسوی خوابان ها
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani شبت بخیر
️
-
zeinab dehghani شبت خوش
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf اون صداعه فرستادی تند بود مال کی بود
-
@black-wo_olf دیگه تو دلم میموند باید میگفتم حلال کنی یا مثل علی آقا شارژ پنجی میخوای حلال کنی
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi دیگ خبری ازشون نشد