00:00
-
بخاای ارزو کنی چه ارزویی میکنی ؟
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۹، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی اول از همه ارزوی سلامتی میکنم برا همه
و بعد اینکه خونوادم همیشه کنارم باشن
و به هدفم اصلیم(رشته مورد نظرم در کنکور)برسم و کارایی و هدفایی که بعد از هدف اصلیم دارم رو بهشون برسم
و موفق باشم جوری که بقیه منو الگوی خودشون قرار بدن و اینکه آرزو دارم خدا یه معجزه کنه که هرروز درس بخوم نه اینکه یه روز بخونم دو روز نه -
ایلین حیدرزهی اول از همه ارزوی سلامتی میکنم برا همه
و به هدفم اصلیم(رشته مورد نظرم در کنکور)برسم و کارایی و هدفایی که بعد از هدف اصلیم دارم رو بهشون برسم
و موفق باشم جوری که بقیه منو الگوی خودشون قرار بدن و اینکه آرزو دارم خدا یه معجزه کنه که هرروز درس بخوم نه اینکه یه روز بخونم دو روز نهaynaz masoumi در 00:00 گفته است:
و موفق باشم جوری که بقیه منو الگوی خودشون قرار بدن و اینکه آرزو دارم خدا یه معجزه کنه که هرروز درس بخوم نه اینکه یه روز بخونم دو روز نهایشالله به همه آرزوهات برسی اینازم
.
درسم میخونی فقط باید یکم ارداه کنی -
aynaz masoumi در 00:00 گفته است:
و موفق باشم جوری که بقیه منو الگوی خودشون قرار بدن و اینکه آرزو دارم خدا یه معجزه کنه که هرروز درس بخوم نه اینکه یه روز بخونم دو روز نهایشالله به همه آرزوهات برسی اینازم
.
درسم میخونی فقط باید یکم ارداه کنینوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۹، ۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی قربونت برم عزیز دلم
-
یادش بخیر اوایل اومدن به انجمن بود که این تاپیک زدم
🥺
-
بخاای ارزو کنی چه ارزویی میکنی ؟
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شدهایلین حیدرزهی آرزو میکنم هرچی که دوست داریم و به صلاحمونه رو خدا برامون رقم بزنه
️