00:00
-
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاقبت به خیری
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من ارزو میکنم که همه سقف ارزو هاشون اسمون باشه نه کمتر
-
بخاای ارزو کنی چه ارزویی میکنی ؟
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی ارزو میکنم دیگه هیچ حیوونی مورد ازار و اذیت انسان ها قرار نگیره
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی آرزو میکنم آقا زودتر بیاد....خسته شدیم بخدا
برای تعجیل در ظهورشون لطفا صلواتی بفرستید -
ایلین حیدرزهی آرزوی قلبیم فقط و فقط ظهور آغا امام زمانه...
چون با یه تیر همه چی رو نشون میگیریم...
اگه بیان دیگه فقر،درد،دلتنگی،کشتن،ظلم و هزاران مشکل دیگه تموم میشه...
کاش میشد که بیان.زهرا بنده خدا خیلی برام جالبه که شما به ظهور امام زمان فکر میکنید.من خیلیارو دیدم از جمله خودم که اصلا ظهور یادشون نمیوفته و خیلی درگیر زندگیشونن اما اینجا بار ها دیدم که دانش اموزان الا و خلاصه کسایی که اینجا فعالیت میکنند خیلی ارزوی ظهور میکنن و واقعا این خیلی عالیه . خوش به حالتون . منم از وقتی عضو انجمن آلاء شدم و این فعالیت های مذهبی و اینارو دیدم خیلی به ظهور فکر میکنم ممنونم ازتون همه آلایی های گل
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی
خدایا همین جمعه امام مهدی علیه السلام ظهور کنند .
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآممیین -
زهرا بنده خدا خیلی برام جالبه که شما به ظهور امام زمان فکر میکنید.من خیلیارو دیدم از جمله خودم که اصلا ظهور یادشون نمیوفته و خیلی درگیر زندگیشونن اما اینجا بار ها دیدم که دانش اموزان الا و خلاصه کسایی که اینجا فعالیت میکنند خیلی ارزوی ظهور میکنن و واقعا این خیلی عالیه . خوش به حالتون . منم از وقتی عضو انجمن آلاء شدم و این فعالیت های مذهبی و اینارو دیدم خیلی به ظهور فکر میکنم ممنونم ازتون همه آلایی های گل
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelen Alinia میدونید اینکه بخوایم به فکر آقا باشیم دست خودمون نیست(یجا شنیدم که اگر الان شما ب فکر آقایی یعنی ایشون خودشون اجازه دادن تا شما بفکرشون باشید)حداقل منکه اینجوریم...دست خودم نیست(نمیگم دائم بفکر آقام و خیلی خوبمو فلان)اما واقعا وقتی ی جای خوبم دلم میخواد آقام اونجا باشه،وقتی دلم میشکنه خیلی سریع یاد ایشون میفتم...هر روز حتی شده با ایشون ۵دقیقه حرف بزنید..بهترین دوست میشه واستون..میشه کسی که حامیتونه،همه جا هواتونو داره و رهاتون نمیکنه...حس فوق العاده قشنگیه که فقط باید تجربش کنید
-
Helen Alinia میدونید اینکه بخوایم به فکر آقا باشیم دست خودمون نیست(یجا شنیدم که اگر الان شما ب فکر آقایی یعنی ایشون خودشون اجازه دادن تا شما بفکرشون باشید)حداقل منکه اینجوریم...دست خودم نیست(نمیگم دائم بفکر آقام و خیلی خوبمو فلان)اما واقعا وقتی ی جای خوبم دلم میخواد آقام اونجا باشه،وقتی دلم میشکنه خیلی سریع یاد ایشون میفتم...هر روز حتی شده با ایشون ۵دقیقه حرف بزنید..بهترین دوست میشه واستون..میشه کسی که حامیتونه،همه جا هواتونو داره و رهاتون نمیکنه...حس فوق العاده قشنگیه که فقط باید تجربش کنید
Zeinab Siri من همیشه با خدا حرف میزنم تا حالا نشده با امام زمان حرف بزنم ممنون بابت پیشنهادتون
-
Zeinab Siri من همیشه با خدا حرف میزنم تا حالا نشده با امام زمان حرف بزنم ممنون بابت پیشنهادتون
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelen Alinia حس خیلی خوبیه،هرکار خوبی که می کنید ثوابش رو تقدیم کنید(بطور مثال)به امام زمان یا حضرت زهرا(س)...خیلی خیلی زود نتیجه های خیلی خوبی تو زندگیتون میگیرید( هرچند که ما دنبال نتیجه و پاداش نیستیم اما این خانواده به کسی بدهکار نمیمونه)
خواهش میکنم -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۹، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی اول از همه ارزوی سلامتی میکنم برا همه
و بعد اینکه خونوادم همیشه کنارم باشن
و به هدفم اصلیم(رشته مورد نظرم در کنکور)برسم و کارایی و هدفایی که بعد از هدف اصلیم دارم رو بهشون برسم
و موفق باشم جوری که بقیه منو الگوی خودشون قرار بدن و اینکه آرزو دارم خدا یه معجزه کنه که هرروز درس بخوم نه اینکه یه روز بخونم دو روز نه -
ایلین حیدرزهی اول از همه ارزوی سلامتی میکنم برا همه
و به هدفم اصلیم(رشته مورد نظرم در کنکور)برسم و کارایی و هدفایی که بعد از هدف اصلیم دارم رو بهشون برسم
و موفق باشم جوری که بقیه منو الگوی خودشون قرار بدن و اینکه آرزو دارم خدا یه معجزه کنه که هرروز درس بخوم نه اینکه یه روز بخونم دو روز نهaynaz masoumi در 00:00 گفته است:
و موفق باشم جوری که بقیه منو الگوی خودشون قرار بدن و اینکه آرزو دارم خدا یه معجزه کنه که هرروز درس بخوم نه اینکه یه روز بخونم دو روز نهایشالله به همه آرزوهات برسی اینازم
.
درسم میخونی فقط باید یکم ارداه کنی -
aynaz masoumi در 00:00 گفته است:
و موفق باشم جوری که بقیه منو الگوی خودشون قرار بدن و اینکه آرزو دارم خدا یه معجزه کنه که هرروز درس بخوم نه اینکه یه روز بخونم دو روز نهایشالله به همه آرزوهات برسی اینازم
.
درسم میخونی فقط باید یکم ارداه کنینوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۹، ۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی قربونت برم عزیز دلم
-
یادش بخیر اوایل اومدن به انجمن بود که این تاپیک زدم
🥺
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شدهایلین حیدرزهی آرزو میکنم هرچی که دوست داریم و به صلاحمونه رو خدا برامون رقم بزنه
️