-
@دختر-بهار قربونت خوبم شیمی بلد نیستم ساعت 3هم کلاس دارم
Mahsa Najafi 1 آها
-
Maryam Nateqi هیچی از شیمی بخش آنتالپی نمیفهمم
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi 1
اینکه ناراحتی نداره عزیز من اگه بخوام بگم، یه فهرست طولانی میشه از درسایی که بلد نیستم، مثل ریاضی چون دبیر مون اصلا درست درس نمیده و تازه از بقیه مدارس عقبیم اما خب من خودم دارم سعی میکنم یاد بگیرم
شما هم میتونید با تلاش خودتون و کمک گرفتن از دوستان الایی تون، یاد بگیرید -
-
Helen Alinia
یعنی چادر پوشیدن اجباری بودنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi بعضی مدارس برای ورود و خروج میگن چادر بپوشن
-
Mahsa Najafi 1
اینکه ناراحتی نداره عزیز من اگه بخوام بگم، یه فهرست طولانی میشه از درسایی که بلد نیستم، مثل ریاضی چون دبیر مون اصلا درست درس نمیده و تازه از بقیه مدارس عقبیم اما خب من خودم دارم سعی میکنم یاد بگیرم
شما هم میتونید با تلاش خودتون و کمک گرفتن از دوستان الایی تون، یاد بگیریدنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi ساعت ۳کلاس دارم هیچی نمیدونم
-
Helen Alinia اوه اوه....من همیشه درحال تکاپو بودم.....دبستانمون کف حیاطش حالت اسفالت مانند بود بعد هربار موقع دویدن میخوردم زمین کف دستام و صورتم زخم میشد،زانو شلوارهم ریش ریش میشد.....
چندبار وقتی خورده بودم زمین اینقده بد کشیده شده بودم ک کامل پوست زانوم رفته بود.....میشد قشنگ تشریحش کنی
دیگه آمبولانس مخصوص گذاشته بودن برای مدرسمون ازدست مننوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اوووففففف نه من مامانم اگه صورتم زخم میشد دعوام میکرد خودشم
دختر نباید جاییش زخم بشه نباید جای زخم روی دست و پاش باشه و...
-
Maryam Nateqi هیچی از شیمی بخش آنتالپی نمیفهمم
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi 1
و اینکه من کلاس دهم هستم اگه بلد بودم حتما کمک تون میکردم، متاسفم -
Mahsa Najafi 1
و اینکه من کلاس دهم هستم اگه بلد بودم حتما کمک تون میکردم، متاسفمنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi مرسی عزیزم
-
Helen Alinia اوه اوه....من همیشه درحال تکاپو بودم.....دبستانمون کف حیاطش حالت اسفالت مانند بود بعد هربار موقع دویدن میخوردم زمین کف دستام و صورتم زخم میشد،زانو شلوارهم ریش ریش میشد.....
چندبار وقتی خورده بودم زمین اینقده بد کشیده شده بودم ک کامل پوست زانوم رفته بود.....میشد قشنگ تشریحش کنی
دیگه آمبولانس مخصوص گذاشته بودن برای مدرسمون ازدست منzeinab dehghani
نه من بچه گیام خیلی اروم بودم الان خیلی شلوغ شدم. مامانم میگه بچه بودی تو مدرسه و اینا کلا همه جا مثله پرنسسا رفتار میکردی هر چقدر بزرگ تر میشی وحشی تر میشی -
zeinab dehghani اوووففففف نه من مامانم اگه صورتم زخم میشد دعوام میکرد خودشم
دختر نباید جاییش زخم بشه نباید جای زخم روی دست و پاش باشه و...
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شدهM Tg من اینقده دعواشده باشم
برای همین گفتم روزاول مهرمامانم تحدیدم میکرد
زهرا بهم میگفت زینب مثل خرزخمی میمونه ...همیشه باید ی جایی ازبدنش زخم باشه یا رد زخم داشته باشه -
Maryam Nateqi بعضی مدارس برای ورود و خروج میگن چادر بپوشن
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
عه، مدرسه ما که اینطوری نیست -
Maryam Nateqi ساعت ۳کلاس دارم هیچی نمیدونم
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عزیزم حتما از کتاب خیلی سبز استفاده کن واقعا قویت میکنه و درس نامه هاش خیلی خوبه شیمیتو به سطح مطلوبی میرسونه
-
Maryam Nateqi مرسی عزیزم
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi 1
من که کاری نکردم عزیزم ، که تشکر میکنید️
-
Mahsa Najafi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عزیزم حتما از کتاب خیلی سبز استفاده کن واقعا قویت میکنه و درس نامه هاش خیلی خوبه شیمیتو به سطح مطلوبی میرسونه
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg کدوم کتابش؟
-
zeinab dehghani
عه، مدرسه ما که اینطوری نیستMaryam Nateqi واقعا؟! خوش به حالت
-
Maryam Nateqi واقعا؟! خوش به حالت
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelen Alinia
آره کلا مدارس منطقه صفادشت این طوریه -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
M Tg کدوم کتابش؟
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
حالا میفهمم چرا مامانم بهم میگه:زینبی توخیلی ظلمی
انصافن یعنی شماها زمین نمیخوردین؟
شماها تاحالا سر این موضوع دعوانشدین؟
تاحالا نشده توی حیاط مدرسه با زمین یکی بشین!!!؟
..........!
امکان نداره....همه حداقل ی بار زمین خوردین تو مدرسه!
نمیشه ک فقط من اینجوری باشمنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani والا منم زمین می خوردم از پله ها هم میوفتادم
خدایی نمیشه زمین نخورد تو مدرسه -
zeinab dehghani والا منم زمین می خوردم از پله ها هم میوفتادم
خدایی نمیشه زمین نخورد تو مدرسه@sania-andiravan من تابحال تو مدرسه زمین نخوردم