-
دریا دریایی
بلک پشیمان میباشد احتمالا
پس از گناه وی درگذر
میتونی ازش حق و سکوت بگیری ولی بابت چیو نمیدونم
ب ی چیز مثبت هم میتونیم بیندیشیم اونم اینکه بازیگریش حرف ندارهولی منظورمو نگرفتی
از اون پشتیبان و اینا
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm تا یک سال هر روز یه تا منفی
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی نه خب در بطن ماجرا که نیستن جماعت الان فقط یکی تو می دونی ماجرا محمدو یکی سحر ..!
-
H_R اینا منو تک گیر انداختن .. کجایی پس ..!!
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlAcKWO_OLF در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R اینا منو تک گیر انداختن .. کجایی پس ..!!
متهم سکوت کن !!!
-
0-0ftm تا یک سال هر روز یه تا منفی
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
حله
میتونی بهش بگی همه پستاتو لایک کنه -
دریا دریایی
حله
میتونی بهش بگی همه پستاتو لایک کنهنوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی
حله
میتونی بهش بگی همه پستاتو لایک کنهایده ی خوبیه
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی
حله
میتونی بهش بگی همه پستاتو لایک کنهایده ی خوبیه
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی خانم قاضی حکمم را با صد ها دیس لایک بیارایید ولی من را به چنین مصیبت و خفتی مبتلا نگردانید ..
-
دریا دریایی خانم قاضی حکمم را با صد ها دیس لایک بیارایید ولی من را به چنین مصیبت و خفتی مبتلا نگردانید ..
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlAcKWO_OLF در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی خانم قاضی حکمم را با صد ها دیس لایک بیارایید ولی من را به چنین مصیبت و خفتی مبتلا نگردانید ..
فعلا بزار بعد کلاس فکر میکنم در موردش
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه شاخه گل
-
اخ من این فصلو قشنگ نخوندم هنوز
چرا سلام دادم نمیدونم -
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
https://forum.alaatv.com/user/bilakhiil-m
این عقده ای اومده پی وی فوش داده اخه چ بهت بگم عوضی ی شمارم گذ اشته زنگ بزن و فلانو اینا معلوم نی شماره خودشه یا کس دیگه .. برا خنده خوبه -
سلام تو دلی بعد از ده روز
-
یادمه قبلا شلوغ تر بود اینجا
-
چرا امروز باید اینجوری باشه
-
این عقده ای اومده پی وی فوش داده اخه چ بهت بگم عوضی ی شمارم گذ اشته زنگ بزن و فلانو اینا معلوم نی شماره خودشه یا کس دیگه .. برا خنده خوبهنوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi
شما خودتون رو ناراحت نکنید، شخصيت خودشون رو بردن زیر سوال -
این عقده ای اومده پی وی فوش داده اخه چ بهت بگم عوضی ی شمارم گذ اشته زنگ بزن و فلانو اینا معلوم نی شماره خودشه یا کس دیگه .. برا خنده خوبهنوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi
یا شایدم از اذیت کردن دیگران لذت میبرن -
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خوبه هی ده روز نبودی
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خوبه هی ده روز نبودی
Mehdi سلام خوبی
-
Mehdi سلام خوبی
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده