-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@دختر-بهار
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani یه روش جدید پیدا کردم برای اینکه یادم بمونه روزای تولداتون رو
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساقی وخی بیا...........
-
zeinab dehghani یه روش جدید پیدا کردم برای اینکه یادم بمونه روزای تولداتون رو
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خداب خیر بگذرونه
-
ساقی وخی بیا...........
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani نیم ساعت دیگه
-
zeinab dehghani نیم ساعت دیگه
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار آ غا نیم ساعت ب من تخفیف بدین دیگه ععععععععععععععععععععع
-
ساقی وخی بیا...........
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani کرمانی هستین؟
-
zeinab dehghani کرمانی هستین؟
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 ن چطور؟
-
MOHAMMAD80 ن چطور؟
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani گفتین وخی گفتم شاید کرمانی باشین
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Saghi-Mortazavi بیا لنتییییییییییییzeinab dehghani وای میخواااااامممم
-
@Saghi-Mortazavi بیا لنتیییییییییییینوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani وااااااااااای ازینا ..!! مزش یادم رفته !! چجوری بود یادم نیست !! خیلی خوبن اینا ..!!
-
zeinab dehghani گفتین وخی گفتم شاید کرمانی باشین
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 ن این وخی رو مانجونم همیشه میگه،منم از اون یادگرفتم
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Saghi-Mortazavi بیا لنتیییییییییییینوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالم خوش نیس.......هی هم از اینا میفرستم :///
دچاربیماری سادیسم شدم شاید!!؟؟ -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خداب خیر بگذرونه
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani خیره فقط تو نگفتی روزش رو
-
zeinab dehghani خیره فقط تو نگفتی روزش رو
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار گفتم ک....نگفتم!!؟؟
-
دچاربیماری سادیسم شدم شاید!!؟؟نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دچاربیماری سادیسم شدم شاید!!؟؟
سادیسم بیماری نیست
یه ویژگی اخلاقیه