-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ramses kabir انصافن چ جوری اینقده رنگی رنگی مینویسد؟؟!!!
خدایا چ چیزایی ک نمیبینم....اصلن باورم نمیشه
رنگی رنگی
تمـــــــــیز
wooooowzeinab dehghani من خیلی از تجربی ها رو دیدم که محیط شون تمیزه یا عکس قلب و مغز دارن و نکات به دیوار زدن واقعا نمی فهمم چجوری
من نقاشی بیلی چسبوندم -
@dr-aryan
آره .
میشه بیای جزوه های منم بنویسی؟نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-aryan
آره .
میشه بیای جزوه های منم بنویسی؟جزوه نویس کی بودم من
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-aryan عه چپ دستید؟ منمم هستم
بعله خوشبختمممم
@dr-aryan به به
-
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bio بله پسرا
جدا پسرا بیشترشون فقط یه نیمکره فعالتره ولی خانوما ارتباط بین نیمکره ها زیاده و فعالترهخب دیدی میگن بعضیا نیمکره چپشون و ریاضیشون و اینا فعالتره بعضیا هنر و نیمکره راستشون بیشتر فعالتره
من باتوجه ب شواهد انجام شده و ازمایش ها نشون داد ک من هردوتاش ب اندازه همه مثلن با دست چپ مینویسم اما با دست راست پینگ پونگ بازی میکنمنوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bio بله پسرا
جدا پسرا بیشترشون فقط یه نیمکره فعالتره ولی خانوما ارتباط بین نیمکره ها زیاده و فعالترهخب دیدی میگن بعضیا نیمکره چپشون و ریاضیشون و اینا فعالتره بعضیا هنر و نیمکره راستشون بیشتر فعالتره
من باتوجه ب شواهد انجام شده و ازمایش ها نشون داد ک من هردوتاش ب اندازه همه مثلن با دست چپ مینویسم اما با دست راست پینگ پونگ بازی میکنماین چیز عجیبی نیست! به همون قضیه وظایف مشخص ربط داره
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب دلیل اینکه نکات قراره اضافه بشن پانج نمیخورن تااخر تایم جمع بندی و بعد همه رو ب ی کلاسور اضافه میکنم
ی کلاسور ک حتما باید مینیمال باشه وساده -
fatemeh ganjkhanloo چون چپ دستم
عه منم دست چپم خوبع ک بالاخره یکی مث من پیدا شد
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آرین چشم بصیرت نداشتی ببینی
وگرنه داداشتم یه چپ دسته -
ZDM خودتون می دونید من دست چپ پیدا میکنم چقدر ذوق میکنم
خوشبختم -
یه چیزیو جدی میگم...
کسی که فقط یه نیمکره مغزش فعاله به احتمال قوی یه سکته اساسی کرده! و در آستانه مرگه!
هر نیمکره مغز وظایف تقریبا مشخصی داره و تو همه آدما فعاله حالا یکی قسمت نقاشی و رنگی رنگی نوشتنش توسعه یافته تره یکی قسمت تفکرش یکی قسمت موسیقی یکی قسمت خط و....نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه چیزیو جدی میگم...
کسی که فقط یه نیمکره مغزش فعاله به احتمال قوی یه سکته اساسی کرده! و در آستانه مرگه!
هر نمیکرده نغز وظایف تقریبا مشخصی داره و تو همه آدما فعاله حالا یکی قسمت نقاشی و رنگی رنگی نوشتنش توسعه یافته تره یکی قسمت تفکرش یکی قسمت موسیقی یکی قسمت خط و....باشع بابا قبول تو خوبی
ولی ی سرچ کن حتمن -
@dr-aryan مگه چیه ؟ من حتی میتونم با دوتا دستم توجه بفرمایید با هر دو دستم ابزار رو بگیرم دستم
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-aryan مگه چیه ؟ من حتی میتونم با دوتا دستم توجه بفرمایید با هر دو دستم ابزار رو بگیرم دستم
و استعداد ها شکوفا میشوند
-
zahra movahedizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-aryan
آره .
میشه بیای جزوه های منم بنویسی؟جزوه نویس کی بودم من
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan جزوه نویس من
-
Bio در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه چیزیو جدی میگم...
هر نمیکرده نغز وظایف تقریبا مشخصی داره و تو همه آدما فعاله حالا یکی قسمت نقاشی و رنگی رنگی نوشتنش توسعه یافته تره یکی قسمت تفکرش یکی قسمت موسیقی یکی قسمت خط و....باشع بابا قبول تو خوبی
ولی ی سرچ کن حتمننوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط Bio انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه چیزیو جدی میگم...
ولی ی سرچ کن حتمنمن دنبال چرت و پرت نمیرم!
-
یه چیزیو جدی میگم...
ولی ی سرچ کن حتمننوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط fatemeh ganjkhanloo انجام شده@dr-aryan نه جدا ایمان درست میگه نمیشه اصن کار نکنه که منظور اینه که کم کار تره نسبت به اون یکی نیمکره
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انصافن اینقده تمیز و مرتب و رنگی رنگی مینویسین وقتتون ازدست نمیره
یعنی الکی وقت نمیزارین؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM خودتون می دونید من دست چپ پیدا میکنم چقدر ذوق میکنم
خوشبختمالهیییی
منم خوشوقتم خوش اسم جان((: -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وگرنه داداشتم یه چپ دستهنوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وگرنه داداشتم یه چپ دستهجوون باو اخه تو همیشه از کنار دیوار راه میری برا همین ندیدم
-
وگرنه داداشتم یه چپ دستهنوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir سلام حاج محمد.خوبی؟
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وگرنه داداشتم یه چپ دستهجوون باو اخه تو همیشه از کنار دیوار راه میری برا همین ندیدم
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حاجی با چشات چیکار کردی تو
رامسس به این کبیری
واقعا که -
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
خدانگهدارت موفق باشی و با حال خوب برگردی و از موفقیتت بگی
️