🎆تولد حوریه ی انجمن
-
ZDM
ممنون زهرا کادوهات خیلی قشنگن خوش سلیقه :face_without_mouth: :rose:
کیک هارو هم دوس دارم ممنونم :star-struck:Hoorieh sh عزیزمی کهـ خوشحالم که خوشت اومد 💖🤗
-
zeinab dehghani گل فرمایش نمودی💚😝
@saghi-mortazavi در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
نکنه توهم ازبچه های زمستونی؟؟
-
ZDM زهرا میگم ایشاالله مادر شوهر شی بشینم کنار دست عروسات برات نقشه بکشیم :face_with_tears_of_joy:
Hoorieh sh معرسیییی ینی معرسییی
چتو دلت میاد ☹💔🤣
من بچه به این مظلومی 😁 -
Hoorieh sh تولدتون ی عالم مبارک
ایشالله ک امسال براتون ی عالم اتفاقای خوب و قشنگ بیفته ک تاآخرعمرتون ازش یادکنید....آخه همه میگن 18سالگی سن خیلیییی مهمیه و خب راست هم میگن دیگه:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
ذهنت همیشه روشن:dizzy:
حال دلت سبز:green_heart: :green_heart:
وآینده ای پرازموفقیت و خنده های همیشگی و اتفاقات رنگی رنگی:purple_heart: :yellow_heart: :red_heart: :green_heart: :green_heart: :blue_heart: :orange_heart: :purple_heart:
برات آرزومندمzeinab dehghani در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
ایشالله ک امسال براتون ی عالم اتفاقای خوب و قشنگ بیفته ک تاآخرعمرتون ازش یادکنید....آخه همه میگن 18سالگی سن خیلیییی مهمیه و خب راست هم میگن دیگه:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
وآینده ای پرازموفقیت و خنده های همیشگی و اتفاقات رنگی رنگی:purple_heart: :yellow_heart: :red_heart: :green_heart: :green_heart: :blue_heart: :orange_heart: :purple_heart:
برات آرزومندمممنونم زینب جان
ی وقتایی اگ پستات رو با تندی ج میدادم دلگیر نشی ها:grimacing_face: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
چیزی تو دلم نبوده /ممنون از ارزوهای قشنگت گل جان
حال دلت خوب :rose: -
روز تودل هرکسی براش خیلی خاصه:star:
هرسال هم که میگذره خاصتر و خاصتر میشه
اول ممنونم از خدا که عشق اولمه :star: و هرسال سورپرایزای قشنگی داشته برام
امسال هم ی سورپرایز ناب برام گذاشته بود کنار:))
کادوی امسال خدا خیلی دلنشینه:))مهربونه:))دوسش دارم:))بهترینه/:heart_suit: :rainbow:
بعدش از لوسیفرم تشکر میکنم :face_with_tears_of_joy: نمیشه دیگه این همه مدت بود مخصوصا تو تنهاییام حالا هم ک وقت شادیه باید باشه:))ممنون ک همیشه بودی کنارم:))
پ.ن:دوستان فک میکردن لوسیفری ک من ازش حرف میزنم همون شخصیت توی فیلم لوسیفره اما بگم که لوسیفر من با اون فرق میکنه:)
مرسی از دوستای خل و چل دیوونه ام که چن ساعت چشم منو دور دیدن...:face_with_tears_of_joy: واقعا موهبتن برام دوستون دارم ابجی دشنگا....ابرو نذاشتن برامون ک:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_rolling_eyes:
تو پرانتز بگم به اهل انجمنیون اگه این دوتا اتیش اذیت کردن شما به بزرگی خودتون یکاریش کنین دیگه:)):rose: :star:
میدونم پستم طولانی میشه ولی تک تک بخوام ج بدم تاپیک ا همینی ک هس شلوغتر میشه به لطف این دوتا :face_with_tears_of_joy: ZDM @m-hmt :star: :water_wave:
ابراهیم طاها ممنون داداش مهربونم لطف دارید شما به من همیشه:rose:
مرسی از دوستای عزیزی ک شاید نمیشناسمشون/ولی تبریکاتون ی دنیا حس خوب داد بهم ممنونم( @Saghi-Mortazavi Zeinab Siri
mahla bpz sina ghafouri ابوالفضل ریسی Kosar A003 مرسی ک همیشه پیکیت پره:face_with_tears_of_joy: :wine_glass: :wine_glass: به سلامتی شما عزیزان با این همه انرژی مثبتتون محسن m ممنون یوتاحال دلت خوب:glowing_star: :high_voltage: z Gheibi ممنون از شما خانوم دکتر:glowing_star: :rose: :rainbow: نفرمایید ما درس پس میدیم پیش شما:)):grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat: خوشحالم یادش گرفتین/شما لطف دارین:grinning_squinting_face: :star: /// Zeinab Siri امیرمحمد یوسفوند ممنون اقای جراح:winking_face: )دریا دریایی چطوری غزاله ت:face_with_tears_of_joy: ممنون خانوم شاگرد زرنگ/تقریبا ی چیزایی یادمه ولی وقت داشتی کامل برام تعریفش کن بخندیم :face_with_tears_of_joy: ممنون واسه تبریک قشنگت عزیزدلم به اهدافت برسی:star: :rainbow: :mushroom:
ramses kabir ممنونم محمد مهربون/خیلیم تبریکت دلنشین بود عزیز:rose: :rainbow:
@Infinitie-A ممنونم مستر اینفینیتی:)) درجریان بودم خیلی فرم نمیای همینکه تبریک گفتید خیلی برام باارزشه ممنونم:star:
@mitra-ism-rahmani مرسی میترای خوش قلب:hibiscus: :star:
خب تموم شدن ممنون بازم از همتون کلی حس خوب دادین بهم:rainbow: :rose:
و ی تشکر دیوونه وار از دوتا خل و چلمون ZDM که خیلی زحمت کشیدی عزیزم کلی خوشحال شدم فداتشم:paw_prints: :mushroom: :rose: :star: :water_wave:
@m-hmt و مبینای خل که نباشه کی مجلسو گرم کنه اخه:face_with_tears_of_joy: ولی دارم برات ها تولدت نزدیکه:))نقشه ها دارم برات
مرسی ابجی دشنگا:turtle: :star: :unicorn_face: :shamrock: :sparkles:وای تبریک هانیه جونو الان دیدم @haniehno ممنون عزیزدلم به اهدافت برسی مهربون:star: :rainbow:
Hoorieh sh من به دلیل اینکه خیلی مظلوم منو نمیشناسی🙈😌😂😂😂
-
@saghi-mortazavi در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
نکنه توهم ازبچه های زمستونی؟؟
zeinab dehghani خیر من از بهارم😊🖐️
-
Hoorieh sh من به دلیل اینکه خیلی مظلوم منو نمیشناسی🙈😌😂😂😂
@saghi-mortazavi
عزیزم:))
خوشحال میشم شمارو هم بیشتر بشناسم :grinning_face_with_smiling_eyes: :rose: -
@m-hmt در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
zeinab dehghani با یه بهمنی رفیق بشه 😎
بحححححححح عجب سعادتی نصیبمون بشه ک باشمارفیق بشیم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
zeinab dehghani سعادت دنیا و اخرت 😂😎
-
zeinab dehghani در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
برات آرزومندمممنونم زینب جان
ی وقتایی اگ پستات رو با تندی ج میدادم دلگیر نشی ها:grimacing_face: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
چیزی تو دلم نبوده /ممنون از ارزوهای قشنگت گل جان
حال دلت خوب :rose:Hoorieh sh والا من ک تاحالاندیدم باتندی جواب بدی.....همیشه ک حرفات خوب بوده و ب دل نشسته......
ای جانم هم ب اون پستایی ک میزاشتی و بعدپاک میکردی
همیشه حال دلت خوب:dizzy: :dizzy: -
@saghi-mortazavi
عزیزم:))
خوشحال میشم شمارو هم بیشتر بشناسم :grinning_face_with_smiling_eyes: :rose:Hoorieh sh همچنین گل😁🖐️
-
جماعت زمستانی بلاخره ی روز هم زمستون تموم میشه و فصلای بعدهم میان
حالا هی بگین بهمنی و اسفندی.....اگه یکی این وسط زمستونی نباشه باید چ کنه؟؟zeinab dehghani در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
جماعت زمستانی بلاخره ی روز هم زمستون تموم میشه و فصلای بعدهم میان
حالا هی بگین بهمنی و اسفندی.....اگه یکی این وسط زمستونی نباشه باید چ کنه؟؟منم نیستم عزیز 😁💕
-
ZDM وای ها عالی بود کت خنده ایم س تایی
سه تا خل انجمن داره ینی مدیر نندازمون بیرون صلوات :face_with_tears_of_joy:
-
Hoorieh sh والا من ک تاحالاندیدم باتندی جواب بدی.....همیشه ک حرفات خوب بوده و ب دل نشسته......
همیشه حال دلت خوب:dizzy: :dizzy:zeinab dehghani در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
🤣🤣🤣🤣
-
عجب سعادت خوبی تاباشه ازاین سعادتا:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
-
Hoorieh sh 😂😂😂
انجمن مارو نداش انجمن نمیشد ک -
Hoorieh sh والا من ک تاحالاندیدم باتندی جواب بدی.....همیشه ک حرفات خوب بوده و ب دل نشسته......
همیشه حال دلت خوب:dizzy: :dizzy:zeinab dehghani در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
همیشه حال دلت خوب:dizzy: :dizzy:عزیزمی مهربونم :rose:
-
عجب سعادت خوبی تاباشه ازاین سعادتا:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
zeinab dehghani 😋😂😂 سعادت مند باشی
-
Hoorieh sh در 🎆تولد حوریه ی انجمن گفته است:
Hoorieh sh 😂😂😂
انجمن مارو نداش انجمن نمیشد کقوربون خودمون برم منننن😌😌😂😂😂😂
-
zeinab dehghani 😋😂😂 سعادت مند باشی
@m-hmt حالاک سعادت پیداکردم ی سوال بپرسم؟؟؟
تو وزهرا باهم توی دنیای حقیقی هم دوستین؟!!