-
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکوری ام در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM فارسی نوشته ایکون پیش فرض
خدایی چیشو نفهمیدی
خب من هر دفه میزنم ایکون پیش فرض نارنجیه:/از من نارنجی بود پیش فرض رفته رو صورتی
عکس الانتو پاک کن پیش فرض بذار ببین چی میشه
مگه صورتی میخای اصن؟نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهکنکوری ام در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکوری ام در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM فارسی نوشته ایکون پیش فرض
خدایی چیشو نفهمیدی
خب من هر دفه میزنم ایکون پیش فرض نارنجیه:/از من نارنجی بود پیش فرض رفته رو صورتی
عکس الانتو پاک کن پیش فرض بذار ببین چی میشه
مگه صورتی میخای اصن؟اوکی مرسی
نه صورتی نمیخوام هر رنگی غیره نارنجی -
@narjes-hashemi مشکل منم هست ۰میخوام بخونم ولی نمیشه
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali خدایا شکرت فهمیدم تنها نیستم.اشکال نداره پیش میاد جبران میشه(امیدوارم)
-
کنکوری ام تجربه کردم این حالت رو میدونید دلیلش فرار مغزه
اما فرار از چی به چی؟
خب شما میخواهید درس بخونید ،همیشه هم که عوامل مزاحم هستن، یا اصلا خودتون خیلی انگیزه ندارید، بعد زوری دارید درس میخونید، مغز میگه چه جوری از این وضعیت خودمو خلاص کنم؟ میگه من خستم ،شما هم میگید توی خستگی نمیشه درس خوند پس آخ جون دیگه درس نمی خونم ،عذاب وجدانم نمیگیرم چون میگم خسته بودم
به به چه دلیل قانع کننده ای برای درس نخوندن
»»»»» خب همش دیگه خستمنکته: درس خواندن فرایند انرژی بریه ،تا حدودی حق دارید اما نه همیشه
پی نوشت: این مطلب هیچ دلیل علمی ندارد و فقط حاصل بررسی های من روی خودم بوده که چرا یک وقتایی همش خستم، گواهش هم این که توی همین خستگی به شما یک تفریح عالی معرفی کنند ( با حذف وجدان کنکوری) شما تا سه روز بعد هم میتونید اون تفریح را انجام بدید
مثال دیدید خیلی خسته هستید یک صفحه دیگر نمی تونید بخونید اما یک ساعت قبل خواب توی گوشی میچرخید -
Nazila Aali خدایا شکرت فهمیدم تنها نیستم.اشکال نداره پیش میاد جبران میشه(امیدوارم)
@narjes-hashemi
ممنون از همدردی تقریبا یه ماهه اصلا درست حسابی نخوندم اصلا میرم کتاب و باز میکنم ولی یه جوری میشم میبندم
هی میگم فردا فردا
این فردا کی میرسهخسته شدن
باید بخونی بخوون
-
کنکوری ام تجربه کردم این حالت رو میدونید دلیلش فرار مغزه
اما فرار از چی به چی؟
خب شما میخواهید درس بخونید ،همیشه هم که عوامل مزاحم هستن، یا اصلا خودتون خیلی انگیزه ندارید، بعد زوری دارید درس میخونید، مغز میگه چه جوری از این وضعیت خودمو خلاص کنم؟ میگه من خستم ،شما هم میگید توی خستگی نمیشه درس خوند پس آخ جون دیگه درس نمی خونم ،عذاب وجدانم نمیگیرم چون میگم خسته بودم
به به چه دلیل قانع کننده ای برای درس نخوندن
»»»»» خب همش دیگه خستمنکته: درس خواندن فرایند انرژی بریه ،تا حدودی حق دارید اما نه همیشه
پی نوشت: این مطلب هیچ دلیل علمی ندارد و فقط حاصل بررسی های من روی خودم بوده که چرا یک وقتایی همش خستم، گواهش هم این که توی همین خستگی به شما یک تفریح عالی معرفی کنند ( با حذف وجدان کنکوری) شما تا سه روز بعد هم میتونید اون تفریح را انجام بدید
مثال دیدید خیلی خسته هستید یک صفحه دیگر نمی تونید بخونید اما یک ساعت قبل خواب توی گوشی میچرخید -
Nazila Aali درو قفل کن
تجربه های یک خوابالو
کنکوری ام
دارم قفلش خرابه من خیلی نمی خوابم از خواب در روز بدم میاد
-
z Gheibi اره بی انگیزه درس خوندن همینجوریه
کلا یکم دور شدم از درس امروز فقط 6ساعت زیست و شیمی خوندم
هی وقتمو با این دو درس پر میکنم که به بقیه درسا نرسم -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکوری ام چرا بیانگیزه؟!؟ حیف نیست؟
یکم تو هر درسی جلو میوفتم میگم دیگه همه چیو بلدم و شل میشه درس خوندنم
هدف ک دارم ولی سخت نمیگیرم براش.. باید یه چن تا ویس انگیزشی گوش بدم -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi
میدونید چیه من اگر امسال خیلی انگیزه ندارم به دلیل سردرگمی که دچارش شدم️
-
@narjes-hashemi
ممنون از همدردی تقریبا یه ماهه اصلا درست حسابی نخوندم اصلا میرم کتاب و باز میکنم ولی یه جوری میشم میبندم
هی میگم فردا فردا
این فردا کی میرسهخسته شدن
باید بخونی بخوون
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali خدایا شرکت که دراین حد نیستم
(شوخی کردم) خب کلی مطالب انگیزشی هست داخل انجمن ازشون استفاده کن من خودم این مشکل رو داشتم دیگه دلم میخواست بمیرم و نظر سنجی کردم کلی مطالب مفید دوستان گفتن که واقعا به درد خورد(به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم)میتونی بری ازش استفاده کنی
-
کنکوری ام چرا بیانگیزه؟!؟ حیف نیست؟
یکم تو هر درسی جلو میوفتم میگم دیگه همه چیو بلدم و شل میشه درس خوندنم
هدف ک دارم ولی سخت نمیگیرم براش.. باید یه چن تا ویس انگیزشی گوش بدم -
z Gheibi
میدونید چیه من اگر امسال خیلی انگیزه ندارم به دلیل سردرگمی که دچارش شدم️
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
معلم اونطور که درس باید بده نمیده، کیفیت درس دادن شون پایینه کیفیت یادگیری ما هم همینطور -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکوری ام خب ایراد و میدونید راه حل هم که دارید ، همت کنید مشکل حله
فقط شدم لب و دهن ..اگه به حرف باشه میتونم به چند نفر مشاوره بدم
اونوقت برا خودم هیچ کاری نمیکنم -
Maryam Nateqi
معلم اونطور که درس باید بده نمیده، کیفیت درس دادن شون پایینه کیفیت یادگیری ما هم همینطورنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi وااای از مدرسه نگو ک دلم میخواد آتیش بزنم. درحد ۲+۲درس میدن تو امتحانا درحد انتگرال دانشگاه سوال میدن.
-
Maryam Nateqi
معلم اونطور که درس باید بده نمیده، کیفیت درس دادن شون پایینه کیفیت یادگیری ما هم همینطورنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Maryam Nateqi
معلم اونطور که درس باید بده نمیده، کیفیت درس دادن شون پایینه کیفیت یادگیری ما هم همینطورچرا با مدرسه پیش میری؟! اموزشای رایگان زیادی هست ک عالی درس میدن
-
Maryam Nateqi
معلم اونطور که درس باید بده نمیده، کیفیت درس دادن شون پایینه کیفیت یادگیری ما هم همینطورنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi کاملا حق دارید اما این مشکل را همه دارن ، یک دبیر خوب از آلا یا یک درسنامه خوب انتخاب کنید باهاش پیش برید
یعنی دقیقاً بدونید شیمی که می خوام بخونم باید فلان فیلم را ببینم فلان کتاب را بخونم ، زیست باید تدریس معلم مدرسه + کتاب تست
ادبیات: درسنامه + تست
منابع تون که مشخص باشد از سردرگمی درمیاین -
Maryam Nateqi وااای از مدرسه نگو ک دلم میخواد آتیش بزنم. درحد ۲+۲درس میدن تو امتحانا درحد انتگرال دانشگاه سوال میدن.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi مال ماهم همین طوری بودن، باهاشون کامل خداحافظی کنید ( البته به خودشون نگیدا ،توی ذهن خودتون) وبا یک استاد آلا پیش برید.
-
رُمَیصا
سلام خوبینوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز علیک سلام
ممنون
کجا؟
بی سر و صدا بیمعرفت؟ -
Maryam Nateqi وااای از مدرسه نگو ک دلم میخواد آتیش بزنم. درحد ۲+۲درس میدن تو امتحانا درحد انتگرال دانشگاه سوال میدن.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi مال ماهم همین طوری بودن، باهاشون کامل خداحافظی کنید ( البته به خودشون نگیدا ،توی ذهن خودتون) وبا یک استاد آلا پیش برید.
-
@narjes-hashemi مال ماهم همین طوری بودن، باهاشون کامل خداحافظی کنید ( البته به خودشون نگیدا ،توی ذهن خودتون) وبا یک استاد آلا پیش برید.