-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
60 گیگ از نتمون مونده و یه روز
سرعت اینقد افتضاحه که محاله تمومش کنموای فای و باز کنین بقیه کمک کنن
-
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خودم یه لیست فیلم دارم
منتها سرعت کمه -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا کسی همایش اقای صنیعی رو داره ؟
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوش به حال بچه های 97 این شیمی آقاجانی اگه تکمیل بشه چی میشه واقعا
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
داداش شبیه زهتاب بود!اون قسمته تو عمل میگف این قلوس،این قلوس، این قلوس :|
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
داداش شبیه زهتاب بود!اون قسمته تو عمل میگف این قلوس،این قلوس، این قلوس :|
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
اری شی شی میگویی ؟ اینجی واس ماس یعنی کلیش واس ماس
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بر همه
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش آموزان در هفته آینده
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش از اعلام نتایج امتحانات نهایی در هفته آینده خبر داد.
عبدالرسول عمادی رییس مرکز سنجش وزارت آموزش وپرورش در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امتحانات نهایی امروز به پایان رسیده و با توجه به نتایج امتحاناتی که تا امروز تصحیح شده وضعیت دانش آموزان رضایت بخش بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به رشد نمرات نسبت به سال گذشته اعتراضاتی که دانش آموزان برای برخی امتحانات داشتند قابل قبول نیست و تمامی سوالات استاندارد طراحی شده اند.
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش وپرورش عنوان کرد: نتایج اولیه امتحانات نهایی تا یک هفته دیگر اعلام میشود.
وی با بیان اینکه برگه هر امتحانی تا 72 ساعت پس از برگزاری تصحیح میشود، افزود: چنانچه دانش آموزان نسبت به نمرات خود اعتراض داشته باشند میتوانند بلافاصله پس از اعلام نتایج اولیه اعتراض خود را از طریق مدرسه محل تحصیل اعلام کنند.
عمادی با اشاره به اینکه دانش آموزان فقط یک بار حق اعتراض به نمرات خود را دارند، اظهار کرد: پس از آنکه نتایج اعتراض نمرات اعلام شد نمره نهایی دانش آموز تعیین شده و به طور قطعی در کارنامه نهایی فرد این نمره درج میشود.
گفتنی است؛ امتحانات نهایی دانش آموزان از 3 خرداد ماه آغاز شده و تا 25خرداد ماه ادامه پیدا کرده است و علیرغم اعتراضاتی که برخی دانش آموزان نسبت به برگزاری و طرح سوالات امتحانی داشتند نمرات حاکی از ارتقای میانگین نمرات نسبت به سال گذشته است.
-
اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش آموزان در هفته آینده
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش از اعلام نتایج امتحانات نهایی در هفته آینده خبر داد.
عبدالرسول عمادی رییس مرکز سنجش وزارت آموزش وپرورش در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امتحانات نهایی امروز به پایان رسیده و با توجه به نتایج امتحاناتی که تا امروز تصحیح شده وضعیت دانش آموزان رضایت بخش بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به رشد نمرات نسبت به سال گذشته اعتراضاتی که دانش آموزان برای برخی امتحانات داشتند قابل قبول نیست و تمامی سوالات استاندارد طراحی شده اند.
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش وپرورش عنوان کرد: نتایج اولیه امتحانات نهایی تا یک هفته دیگر اعلام میشود.
وی با بیان اینکه برگه هر امتحانی تا 72 ساعت پس از برگزاری تصحیح میشود، افزود: چنانچه دانش آموزان نسبت به نمرات خود اعتراض داشته باشند میتوانند بلافاصله پس از اعلام نتایج اولیه اعتراض خود را از طریق مدرسه محل تحصیل اعلام کنند.
عمادی با اشاره به اینکه دانش آموزان فقط یک بار حق اعتراض به نمرات خود را دارند، اظهار کرد: پس از آنکه نتایج اعتراض نمرات اعلام شد نمره نهایی دانش آموز تعیین شده و به طور قطعی در کارنامه نهایی فرد این نمره درج میشود.
گفتنی است؛ امتحانات نهایی دانش آموزان از 3 خرداد ماه آغاز شده و تا 25خرداد ماه ادامه پیدا کرده است و علیرغم اعتراضاتی که برخی دانش آموزان نسبت به برگزاری و طرح سوالات امتحانی داشتند نمرات حاکی از ارتقای میانگین نمرات نسبت به سال گذشته است.
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan آره دیگه وقتی هر آدمی سوالا رو بتونه بخره معلومه رشد نمره دارین دیگه
-
سلام بر همه
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلاااااااااااااااااام....یکی ب من توضیح بده راجع ب چی حرف میزنین ...
سلام بر تو
درباره ازار معلمامن یکی ب شخصه هر چی عقده تو این 12سال مونده بود رو دلم امسال سر معلم و معاونا خالی کردم....الان راحته راحتم
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام بر تو
درباره ازار معلمامن یکی ب شخصه هر چی عقده تو این 12سال مونده بود رو دلم امسال سر معلم و معاونا خالی کردم....الان راحته راحتم
منننننننننننم
کلاس مارو که عوامل اجرایی گفتن دیگه کی راحت شیم از دستتون
ینی کلاسو میذاشتیم رو سرمووون:|
-
سلام بر تو
منننننننننننم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام بر تو
منننننننننننم
اصلا به خدا عاشق اين حس افتخارم
-
سلام بر تو
منننننننننننم
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام بر تو
منننننننننننم
اره واقعن ..من چون این چن سال بابام رییس انجمن بود نمیشد شیطونی کنم چون بعدازظهرش ک میرفتم خونه بابام خبر داش :/....ولی امسال چون نبود خیالمم راحت شد دیگ دنیا ماله من بود
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شده
ما احتمالا یه بمب گذاری داشته باشیم زیر ماشین یکی از عوامل مدرسه با لقب اقای سیب زمینی
کپی این شخصیت کارتونی آقای سیب زمینی تو داستان اسباب بازی هاست این بشر,سیبیلش قدش موهاش حتی حرف زدنش
یارو برنامه ریز مدرسه هست کلا گند زده به مدرسه و بشدتتتتتتت رو اعصابه,سوال ازش میپرسی هنوز سوالت تموم نشده شروع میکنه مزخرف گفتن,4 ساله ما میخوایم یه بلایی سر این بیاریم فرصتش پیش نیومده -
ما احتمالا یه بمب گذاری داشته باشیم زیر ماشین یکی از عوامل مدرسه با لقب اقای سیب زمینی
کپی این شخصیت کارتونی آقای سیب زمینی تو داستان اسباب بازی هاست این بشر,سیبیلش قدش موهاش حتی حرف زدنش
یارو برنامه ریز مدرسه هست کلا گند زده به مدرسه و بشدتتتتتتت رو اعصابه,سوال ازش میپرسی هنوز سوالت تموم نشده شروع میکنه مزخرف گفتن,4 ساله ما میخوایم یه بلایی سر این بیاریم فرصتش پیش نیومده -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان یه سوال کسی قسمت های جدید شیمی ساختار ها رو دیده؟
نکته خاصی میگه یا شبیه سال گذشته گفته -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Reza.Tah
ما یه نمایند داشتیم این یکم تند رفتار میکرد رفت بیرون وایساد اقا یه ترقه از این بمبیا زدن بالاسرش
چون کلاس ما رو از ساختمون مدرسه جدا کردن عادیه
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Reza.Tah
ما یه نمایند داشتیم این یکم تند رفتار میکرد رفت بیرون وایساد اقا یه ترقه از این بمبیا زدن بالاسرش
چون کلاس ما رو از ساختمون مدرسه جدا کردن عادیه
نماینده من بودم همیشه :|