مهارتکده
-
سلام بچه
امیدوارم حال دلتون عالی باشه
خب قراره تو این تاپیک از مهارت و توانایی هامون بگیم
حالا چرا ؟
خب شاید با مهارت ما مشکل یک بنده خدا حل بشه
توانایی ما هم یه نوع علمهو زکات علم نشر اون
پس میریم که داشته باشیم یه تاپیک حرفه ایو جالب
دعوت میکنم از همه دوستان آلایی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
اولین چراغم خودم روشن میکنم
من سرعت تایپم بالاست
و قدرت حفظمم بالا تر از حد نرماله -
من شدیدا در بی مهارتی توانام
-
من شدیدا در بی مهارتی توانام
fatemeh bf منم همینطور
-
fatemeh bf منم همینطور
Fatemeh Rafiee ما بی مهارتا باید هوای همو داشته باشیم
-
سلام
️
من کارای دستی و هنری و اینا بلدم مثل این کار که با نمد انجام دادمعروسک نمدی حیوان سال 99
@saghi-mortazavi چه خوشگله ماشالله به مهارتت
-
@saghi-mortazavi چه خوشگله ماشالله به مهارتت
fatemeh bf خیلی ممنونم
-
سلام
️
من کارای دستی و هنری و اینا بلدم مثل این کار که با نمد انجام دادمعروسک نمدی حیوان سال 99
@saghi-mortazavi خیلی خوشگله
-
سلام بچه
حالا چرا ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم @یازدهم @دوازدهمابراهیم طاها سلام
قرارِ چطور به بقیه با مهارتامون به بقیه کمک کنیم؟ -
ابراهیم طاها سلام
قرارِ چطور به بقیه با مهارتامون به بقیه کمک کنیم؟Zeinab Siri مثال میگم یکی که میتونه پوستر طراحی کنه خیلی میتونه کمک کنه
یا فردی که دستی در برنامه نویسی داره خیلی با ارزشن
یا فردی که در نقاشی و طراحی هست میتونه تو گروه علمدار خیلی به کمکمون بیاد -
Zeinab Siri مثال میگم یکی که میتونه پوستر طراحی کنه خیلی میتونه کمک کنه
یا فردی که دستی در برنامه نویسی داره خیلی با ارزشن
یا فردی که در نقاشی و طراحی هست میتونه تو گروه علمدار خیلی به کمکمون بیادابراهیم طاها متوجه شدم
این مهارتا فقط برای کمک به بقیه هست؟آیا شما برنامه ای دارید؟ -
سلام بچه
حالا چرا ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم @یازدهم @دوازدهمابراهیم طاها چرا هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیاد
-
ابراهیم طاها متوجه شدم
این مهارتا فقط برای کمک به بقیه هست؟آیا شما برنامه ای دارید؟Zeinab Siri
یه برنامه هایی هست اگه دوستان هماهنگ باشن و مهارت هاشونو بگن یه کار جالب در نظر داریم
که شاید تو تاریخ انجمن بی نظیر باشه -
ابراهیم طاها چرا هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیاد
@haniehno خیلی کار های عجیبو غریب هستن که ما به عنوان مهارت بلدیم ولی کشف نکردیم
-
Zeinab Siri
یه برنامه هایی هست اگه دوستان هماهنگ باشن و مهارت هاشونو بگن یه کار جالب در نظر داریم
که شاید تو تاریخ انجمن بی نظیر باشهابراهیم طاها
اگر کارتون رو فقط محدود به فضای مجازی کنید پیشرفت زیادی رو بدست نمیارید..هرچند که تو فضای مجازی هم خیلی ها تاثیر میگیرن و میتونه مثمرثمر باشه اما اونطور که باید تاثیر نمیذاره(البته این نظر منه و خیلیا هستن که صرفا با فضای مجازی پیش رفتن و موفق هم بودن) و توی دنیای واقعی بهتر جواب میگیرید -
ابراهیم طاها
اگر کارتون رو فقط محدود به فضای مجازی کنید پیشرفت زیادی رو بدست نمیارید..هرچند که تو فضای مجازی هم خیلی ها تاثیر میگیرن و میتونه مثمرثمر باشه اما اونطور که باید تاثیر نمیذاره(البته این نظر منه و خیلیا هستن که صرفا با فضای مجازی پیش رفتن و موفق هم بودن) و توی دنیای واقعی بهتر جواب میگیریدZeinab Siri بله فضای واقعی که جای خود داره ولی الان با این اوضاع کرونا بهترین راه برای پیدا کردن استعداد فعلا فضای مجازیه
-
Zeinab Siri بله فضای واقعی که جای خود داره ولی الان با این اوضاع کرونا بهترین راه برای پیدا کردن استعداد فعلا فضای مجازیه
ابراهیم طاها درسته
هوای اعتقادات و فرهنگ رو هم باید داشت و به شدت باید روش مانور داد،چیزی که من خودم بعنوان یه خانم توی اجتماع اطرافیانم درک کردم این بوده که اکثر کسایی که اطرافم بودن خانم هایی بودن که توی خانواده به عقاید و افکارشون اهمیت داده نشده و فقط بهشون گفتن حجاب داشته باش،چون بده اگر بی حجاب باشی
نمونه بارزش که همه میتونن اونو ببین و بشنون اینه که شما اگر بری از کسی که حجاب ظاهریش(کاری به حیا و عفت ندارم) ناقصِ و بعضا حجابی هم نداره بپرسی که چرا اینجوری هستی اغلب از عقده هایی حرف میزنه که سرکوب شدن و از توضیحاتی که هیچوقت نشنیده حرف میزنه،یعنی کسی نبوده که بهش بگه فرضا شما با این حرکتت یه تاثیر دومینو وار روی همه میذاری و عواقبِ بدی رو در پی داره و واسش علمی توضیح نداده
من خودم آدمی هستم که دوست دارم هم دلیل علمی رو بدونم هم الهی...و اینطوری چون آگاهیم بیشتر میشه راحت تر میپذیرم،شاید اگر فقط بهم میگفتن که با بی حجابی گناه میکنی خیلی قانع نمیشدم اما وقتی میدونم که با این حرکت از لحاظ علمی سطح ترشح هورمون ها رو بالا پایین میکنم و مغز یه نفرو طوری درگیر میکنم که بعدها زمینه ساز اکثر بیماری ها میشه،خیلی بهتر و با دیدِ شفاف تر و با لذت اعمال دینیم رو انجام میدم
لطفا سعی کنید اگر قرارِ که فعالیت فرهنگی داشته باشید خانواده رو موضوعتون قرار بدید که همه چیز از خانواده شروع میشه
ببخشید که طولانی شد. -
ابراهیم طاها درسته
هوای اعتقادات و فرهنگ رو هم باید داشت و به شدت باید روش مانور داد،چیزی که من خودم بعنوان یه خانم توی اجتماع اطرافیانم درک کردم این بوده که اکثر کسایی که اطرافم بودن خانم هایی بودن که توی خانواده به عقاید و افکارشون اهمیت داده نشده و فقط بهشون گفتن حجاب داشته باش،چون بده اگر بی حجاب باشی
نمونه بارزش که همه میتونن اونو ببین و بشنون اینه که شما اگر بری از کسی که حجاب ظاهریش(کاری به حیا و عفت ندارم) ناقصِ و بعضا حجابی هم نداره بپرسی که چرا اینجوری هستی اغلب از عقده هایی حرف میزنه که سرکوب شدن و از توضیحاتی که هیچوقت نشنیده حرف میزنه،یعنی کسی نبوده که بهش بگه فرضا شما با این حرکتت یه تاثیر دومینو وار روی همه میذاری و عواقبِ بدی رو در پی داره و واسش علمی توضیح نداده
من خودم آدمی هستم که دوست دارم هم دلیل علمی رو بدونم هم الهی...و اینطوری چون آگاهیم بیشتر میشه راحت تر میپذیرم،شاید اگر فقط بهم میگفتن که با بی حجابی گناه میکنی خیلی قانع نمیشدم اما وقتی میدونم که با این حرکت از لحاظ علمی سطح ترشح هورمون ها رو بالا پایین میکنم و مغز یه نفرو طوری درگیر میکنم که بعدها زمینه ساز اکثر بیماری ها میشه،خیلی بهتر و با دیدِ شفاف تر و با لذت اعمال دینیم رو انجام میدم
لطفا سعی کنید اگر قرارِ که فعالیت فرهنگی داشته باشید خانواده رو موضوعتون قرار بدید که همه چیز از خانواده شروع میشه
ببخشید که طولانی شد.Zeinab Siri ممنون از نقد به جا و موثرتون
چشم اگه کار به خوبی پیش بره حتما خانواده یکی از برنامه های ما خواهد بود -
@haniehno خیلی کار های عجیبو غریب هستن که ما به عنوان مهارت بلدیم ولی کشف نکردیم
ابراهیم طاها مثلاً ورود به پیج دیگران مهارت حساب میشه؟
البته بعدش. به طرف گفتن