اگر میتونستی به عقب برگردی ، چه چیزی رو تغییر می دادی ؟!
-
اگه قرار باشه برگردم عقب (با تفکرات الانم) قطعا سه سال راهنمایی رو به جای سردرگمی وقت گذاشتن برا ورزش و این داستانا مینشستم المپیاد شیمی میخوندم یکمم رو انتخاب دوستام دقت میکردم
-
تو سه سال راهنمایی،به جای این که شب و روز درس بخونم،سعی میکردم بیشتر از زندگیم لذت ببرم.واین که،درست انتخاب رشته میکردم سال نهم!
-
Maryam Nateqi زنده باد
-
خب عزیزان . از خودم شروع میکنم
۱.اول از همه برمیگردم کلاس دهمم ، به جای تشریحی درس خوندن ، تست میزدم
۲. تابستون رو هدر نمیدادم ( همه اش رو خوابیدم و تقریبا هدر دادمش دیگه )
۳. کمتر پدر و مادرم رو اذیت میکردم ( شکسته نفسی ...)
۴. در نهایت برنمیگردم به گذشته ! چون کلی اتفاق خوب افتاده در کنار اون همه اتفاقات تلخ . در کل میخواستم بهتون بگم که افسوس خوردن ،نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه باعث میشه آیندتون رو هم از دست بدین
در پناه حق تعالی
یا علی
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @گرامریست-های-آلاءمهران خیاط سلام
قبل اینکه به آخر متنتون برسم(که گفتید نمیخوام به عقب برگردم)به این فکر کردم که اصلا حاضر نیستم به عقب برگردم حتی برای جبران خطاهام
چون بنظرم ادم باید یه سری خطاهای کوچیک رو بکنه که در آینده فرصت های بزرگ ترو از دست نده
شاید الان یکم از درسا عقب باشم ولی به شدت از الان خودم راضیم خداروشکر -
اگه بر میگشتم به گذشته دوباره همین طوری زندگی میکردم فقط اون قسمتش که هیچ کس نمیدونه قراره چی بشه ولی تو میدونی برام جذابه
fatemeh bf خیلی جالب گفتین
-
مهران خیاط سلام
قبل اینکه به آخر متنتون برسم(که گفتید نمیخوام به عقب برگردم)به این فکر کردم که اصلا حاضر نیستم به عقب برگردم حتی برای جبران خطاهام
چون بنظرم ادم باید یه سری خطاهای کوچیک رو بکنه که در آینده فرصت های بزرگ ترو از دست نده
شاید الان یکم از درسا عقب باشم ولی به شدت از الان خودم راضیم خداروشکرzahra thd
اصلش همینه . من خودم در خیلی از درس ها عقبم ولی معتقدم که وقتی حالم خوب باشه و با حال خوب درس بخونم ، قطعااااا به موفقیت میرسم اگه خدابخواد .
این وسط خیلی از دوستای صمیمی در تلاش هستن ک بهتون انرژی منفی بدن . حداقل دوستای من اینجوری شدن امسال.
پس نگران نباشین و ادامه بدین
من اطمینان دارم که خدا عادل ترینه . پس نگران عقب موندگی ها نیستم -
اگر بر میگشتم به گذشته خیلی بیشتر قدرمادرمو میدونستم، غیر از این کاری با گذشته ندارم...
-
۴. در نهایت برنمیگردم به گذشته ! چون کلی اتفاق خوب افتاده در کنار اون همه اتفاقات تلخ . در کل میخواستم بهتون بگم که افسوس خوردن ،نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه باعث میشه آیندتون رو هم از دست بدین
در پناه حق تعالی
یا علی
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @گرامریست-های-آلاءمهران خیاط خودمو...
-
من اگر بر میگشتم عقب قطعا خیلی کارهای اشتباهی که انجام دادم از تابستون رو انجام نمیدادم ولی یادتون باشه که بحران بخشی از زندگیه رفقا
اگر از کوچکترین بحران زندگیمون که کنکوره نتونیم عبور کنیم احتمالا توی بحران های خیلی بزرگ تر زندگی هم به مشکل میخوریم. برای موفق نشدن توی کنکور کسی یقه ادمو نمیگیره و توبیخمون نمیکنه اما نداشتن توانایی برای کنترل بحرانای بزرگ تر میتونه خیلی به ضررمون تموم بشه
پس بنظرم اگر تا الان از روند خودتون راضی نبودید، از مغزتون استفاده کنید و یه راهی برای خلاص شدن از این وضعیت پیدا کنید.
فکر کنید که از هر فکر کردنی میشه نتیجه های خوبی بدست اورد.
در کنار فکر کردن تاب اوری خودتون رو هم بیشتر کنید. پارسال الا یه پستی گذاشته بود نزدیک کنکور 99 بخواطر اون داستانایی که پیش اومد که تعریف تاب آوری رو میگفت:
تاب آوری به طور خلاصه یعنی توی شرایط سخت بتونیم اول از همه خودمون رو کنترل کنیم و با فکر کردن و با استفاده از ابزارهایی که داریم بهترین عملکرد ممکن رو داشته باشیم
یا بقول خود آلا: انعطاف پذیری و حفظ آرامش در برابر شرایط نا مساعد، خطر ها و ناملایمات و سازگاری با محیط
همیشه راهی هست
به امید موفقییت هممون
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا -
من تو گذشته زندگ نمی کنم ولی اگه قرار باشه برگردم:
1 با دوست های منفی نگر و اونایی که هی غر میزنن و انرژی منفی میدن اصلا دوست نمیشم
2 کتاب غیر درسی رو ازسن کم شروع به خوندن می کنم
3 بیشتر از زندگیم لذت میبرم
4 سال کنکورم بیشتر درس میخونم و اصلا حس یاس به خودم راه نمیدم -
من اگر بر میگشتم عقب قطعا خیلی کارهای اشتباهی که انجام دادم از تابستون رو انجام نمیدادم ولی یادتون باشه که بحران بخشی از زندگیه رفقا
اگر از کوچکترین بحران زندگیمون که کنکوره نتونیم عبور کنیم احتمالا توی بحران های خیلی بزرگ تر زندگی هم به مشکل میخوریم. برای موفق نشدن توی کنکور کسی یقه ادمو نمیگیره و توبیخمون نمیکنه اما نداشتن توانایی برای کنترل بحرانای بزرگ تر میتونه خیلی به ضررمون تموم بشه
پس بنظرم اگر تا الان از روند خودتون راضی نبودید، از مغزتون استفاده کنید و یه راهی برای خلاص شدن از این وضعیت پیدا کنید.
فکر کنید که از هر فکر کردنی میشه نتیجه های خوبی بدست اورد.
در کنار فکر کردن تاب اوری خودتون رو هم بیشتر کنید. پارسال الا یه پستی گذاشته بود نزدیک کنکور 99 بخواطر اون داستانایی که پیش اومد که تعریف تاب آوری رو میگفت:
تاب آوری به طور خلاصه یعنی توی شرایط سخت بتونیم اول از همه خودمون رو کنترل کنیم و با فکر کردن و با استفاده از ابزارهایی که داریم بهترین عملکرد ممکن رو داشته باشیم
یا بقول خود آلا: انعطاف پذیری و حفظ آرامش در برابر شرایط نا مساعد، خطر ها و ناملایمات و سازگاری با محیط
همیشه راهی هست
به امید موفقییت هممون
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیاMahdi Jafari 1 کاملا باهاتون موافقم . حرف اصلی منم همین بود . نمیگم گذشته رو فراموش کنین ، میگم که از گذشته درس بگیرین و تا تو آزمون آینده ، دوباره اون سوالایی رو که قبلا اشتباه زدیم رو اشتباه نزنیم .
اصطلاحا => به امید فردا های بهتر -
در پناه حق تعالی
یا علی
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @گرامریست-های-آلاءمهران خیاط سلام به همگی
خب من هیچ وقت تو گذشته زندگی نمیکنم فقط تجربه می گیرم
ولی اگر بر میگشتم عقب سر چیزایی که الکی حرص خوردم و گریه کردم رو اصلا بهشون فکر نمی کردم
زمانم رو هدر نمیدادم
دهم تشریحی نمیخوندم فقط
به حرف های الکی افراد توجهی نمیکردم
ناامید نمیشدم
سعی میکردم بهم بیشتر خوش بگذره قبلا خیلی سخت می گرفتم به خودم -
ای کاش هم میتونستم برم.
اگه میرفتم.خیلی کارا میکردم مثلا بجای لج بازیام
به حرف پدر ومادرم گوش میکردم..
ولی بازم مهم نیست برام چون یک تجربه برام شد که همیشه به حرف پدرم و مادرم گوش کنم.
خداروشکر اصلا از گذشته خودم پشیمون نیستم -
اصلا به عقب برنمیگشتم. به همینی که هست راضیم
-
من اگه به گذشته میرفتم انسانی میرفتم چون بهش علاقه دارم
-
در پناه حق تعالی
یا علی
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @گرامریست-های-آلاءمهران خیاط من اگه بر میگشتم بیشتر لذت میبردم از لحظه هام از بودن کنار ادما قدر بودن بابا بزرگمو بیشتر میدونستم .. از دست اون روزای بد کمتر شکایت میکردم .. کمتر به خودم غر میزدم و کمتر از دست خودم عصبانی میشدم .. سال دوازدهم از همون اولش بیشتر میخوندم جدی میخوندم
و تمام ...
ولی نمیخوام برگردم -
در پناه حق تعالی
یا علی
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @گرامریست-های-آلاءفقط بازی میکردم🧸🧩
-
fatemeh bf خیلی جالب گفتین
مهران خیاط حقیقته
-
هیچی رو تغییر نمی دادم ،چون زندگی هرکس باید فرازونشیب های داشته باشه وگرنه زندگی بی مزه می شد