پزشکی یا معلمی؟!؟!؟!؟

️

️
-
دوستان شما کدوم یکیو انتخاب میکنین؟دلیل انتخابتون چیه؟مزایا ،معایب،آینده و حس و حالی که پیش روی این دوتاست چیه از نظر شما؟
@دانش-اموزان-الا@تجربیا@انسانیا -
سلام
آرزوها و اهداف هرکسی منطبق با تمایلاتِ درونیشِ
یکی پزشکی انتخاب میکنه چون میخواد ثروتمند بشه،دیده بشه و...اما شاید یه نفر دیگه به دلیل کمک کردن و خدمتِ بدون توقع به دیگران این رشته رو انتخاب میکنه -
دوستان شما کدوم یکیو انتخاب میکنین؟دلیل انتخابتون چیه؟مزایا ،معایب،آینده و حس و حالی که پیش روی این دوتاست چیه از نظر شما؟
@دانش-اموزان-الا@تجربیا@انسانیاNafiseh Gol من پزشکیو انتخاب میکنم به خاطر اینکه وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون و بهم گفتن دکتر چی شد بگم متاسفم
-
Nafiseh Gol من پزشکیو انتخاب میکنم به خاطر اینکه وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون و بهم گفتن دکتر چی شد بگم متاسفم
-
بنظرم مزایا ومعایب رو درنظرم نگیرم ...چون اگه اون چیزی رو ک انتخاب میکنیم اگه حال دلمون باهاش خوب باشه یعنی باهاش کیف کنیم ...همین خودش کلی خوبه...حتا اگه اون رشته بدترین باشه ولی اون فرد علاقه داشته باشه بهش اون تبدیل به بهترین رشته میکنه واسه خودش ...وحالش هم خوبه ...حالا این نظرمنه دیگرانو نمی دونم....
-
@دانش-اموزان-الا@تجربیا@انسانیاNafiseh Gol سلام
توی دو راهی که من قرار داشتم ،قرار دارید
معایب و محاسن هر کدوم را از دیدگاه خودتون بنویسید و ببینید کدوم نمره بیشتری میگیره،
زودتر به جمع بندی برسید ،من آنقدر تصمیمم را عقب انداختم که افتاد توی انتخاب رشته ،خیلللللی اذیت شدم
توی نمره دادن یک چیزی را لحاظ کنید اگر از قبولی تون توی پزشکی مطمئن نیستید و میگید سختتره به معلمی پناه نیارید ، بلکه هر کدوم رو به خاطر خودشون بخواین -
Nafiseh Gol سلام
توی دو راهی که من قرار داشتم ،قرار دارید
معایب و محاسن هر کدوم را از دیدگاه خودتون بنویسید و ببینید کدوم نمره بیشتری میگیره،
زودتر به جمع بندی برسید ،من آنقدر تصمیمم را عقب انداختم که افتاد توی انتخاب رشته ،خیلللللی اذیت شدم
توی نمره دادن یک چیزی را لحاظ کنید اگر از قبولی تون توی پزشکی مطمئن نیستید و میگید سختتره به معلمی پناه نیارید ، بلکه هر کدوم رو به خاطر خودشون بخواینz Gheibi من الان پایه یازدهم انسانیم.خب شما که تو دو راهی من قرار داشتید میشه کمکم کنید؟شما در اخر کدومو انتخاب کردید؟منظورتون از این که به خاطر سختی پزشکی به معلمی پناه نیارم ینی چی؟احساس میکنم دقیقا دارم همین کار و میکنم.
لطفا کمکم کنین -
Nafiseh Gol معلمی و پزشکی چالش من بود تصمیم سختی بود دو فضای کاملا متفاوت برای انتخاب هر کدوم دلایل خوبی داشتم ،تصمیم گیری را به تعویق انداختم ( میگفتم درسمو میخونم هر کدوم که شد ،نمیخواستم دچار بعضی استرس ها بشم که اگه نشه چی میشه ،فرهنگیان رو می دونستم میارم ولی پزشکی رو نه)با چندتا مشاور صحبت کردم و خیللللللی سخت گذشت تا تصمیم گرفتم، اون چند روز انتخاب رشته از همه دوسال کنکور دادنم سختتر بود
در آخر یک ریسک بزرگ کردم، یک سال دیگر درس خوندم
من سال اولی که کنکور دادم دبیری قبول میشدم , رشتش رو دوست نداشتم اما چون دانشگاه فرهنگیان بومی گزینی داره ، اون سال از استان ما فقط یک رشته دبیری میگرفت، و من که اصلا به یک سال دیگه کنکور دادن فکر نمی کردم، فکر می کردم تنها راهم همینه
نشستم فکر کردم دیدم این رشته را دوست ندارم باید چهار سال تحملش بکنم و ادامه اش هم نمیخوام بدم ، پس این راه من نیست
موندم برای سال بعد ( گفتنش به حرف راحته امامن میتونستم برم دانشگاه و نرفتم نشستم دوباره سر همون کتاب ها) فکر این بودم که سال دیگه شاید اون رشته ای که من دوست دارم را فرهنگیان بگیره ، اما فقط یک حدس بود اگه نگیره من دوباره برمیگردم سر خونهی اولم ( دقیقا همین طوری هم شد دوباره امسال از رشته ای که دوست داشتم نگرفتن ) پس من موندم و یک سال که شد سخت ترین و شیرین ترین سال عمرم ،چالش هایی که در این سال برام پیش اومد تا به اون موقع تجربه نکرده بودم( امشب سالگرد سختترین چالش کنکورم هست از دست دادن یکی از عزیزان، سوم اسفند) خیلی سخت بود اما قرار نبود سال بعد دوباره در همین نقطه باشم متوقف نشدم و تا آخرش رفتم و رسیدم
البته رشته من تجربی بود شما باید امسال تصمیم تونو بگیرید چون مسیر تون خیلی متفاوت تره
به این سوال هم فکر کنید چرا انسانی رفتید و الان چرا فکر می کنید پزشکی مناسب شماست؟ -
Nafiseh Gol معلمی و پزشکی چالش من بود تصمیم سختی بود دو فضای کاملا متفاوت برای انتخاب هر کدوم دلایل خوبی داشتم ،تصمیم گیری را به تعویق انداختم ( میگفتم درسمو میخونم هر کدوم که شد ،نمیخواستم دچار بعضی استرس ها بشم که اگه نشه چی میشه ،فرهنگیان رو می دونستم میارم ولی پزشکی رو نه)با چندتا مشاور صحبت کردم و خیللللللی سخت گذشت تا تصمیم گرفتم، اون چند روز انتخاب رشته از همه دوسال کنکور دادنم سختتر بود
من سال اولی که کنکور دادم دبیری قبول میشدم , رشتش رو دوست نداشتم اما چون دانشگاه فرهنگیان بومی گزینی داره ، اون سال از استان ما فقط یک رشته دبیری میگرفت، و من که اصلا به یک سال دیگه کنکور دادن فکر نمی کردم، فکر می کردم تنها راهم همینه
نشستم فکر کردم دیدم این رشته را دوست ندارم باید چهار سال تحملش بکنم و ادامه اش هم نمیخوام بدم ، پس این راه من نیست
موندم برای سال بعد ( گفتنش به حرف راحته امامن میتونستم برم دانشگاه و نرفتم نشستم دوباره سر همون کتاب ها) فکر این بودم که سال دیگه شاید اون رشته ای که من دوست دارم را فرهنگیان بگیره ، اما فقط یک حدس بود اگه نگیره من دوباره برمیگردم سر خونهی اولم ( دقیقا همین طوری هم شد دوباره امسال از رشته ای که دوست داشتم نگرفتن ) پس من موندم و یک سال که شد سخت ترین و شیرین ترین سال عمرم ،چالش هایی که در این سال برام پیش اومد تا به اون موقع تجربه نکرده بودم( امشب سالگرد سختترین چالش کنکورم هست از دست دادن یکی از عزیزان، سوم اسفند) خیلی سخت بود اما قرار نبود سال بعد دوباره در همین نقطه باشم متوقف نشدم و تا آخرش رفتم و رسیدم
البته رشته من تجربی بود شما باید امسال تصمیم تونو بگیرید چون مسیر تون خیلی متفاوت تره
به این سوال هم فکر کنید چرا انسانی رفتید و الان چرا فکر می کنید پزشکی مناسب شماست؟z Gheibi الان شما چیکار کردین اخرش؟رفتین دبیری یا پزشکی؟
-
به این سوال هم فکر کنید چرا انسانی رفتید و الان چرا فکر می کنید پزشکی مناسب شماست؟ -
به این سوال هم فکر کنید چرا انسانی رفتید و الان چرا فکر می کنید پزشکی مناسب شماست؟z Gheibi میفهمم کاملا
خیلی خیلی فشاری که روی یه کنکوری هست زیاده
اگه تو راه به دو راهی بخوریم که دیگه بد تر
و اگر یکی تو وضع من باشه که دیگه افتضاح میشه اینکه اینده تو دستای خودمونه و در بسیاری مواقع هنوز به اون حد پختگی نرسیدیم که بدونیم چیکار کنیم چیکار نکنیم،کار و سخت میکنه. -
@دانش-اموزان-الا@تجربیا@انسانیاNafiseh Gol سلام هیچ کدوم فقط پرستاری
-
Nafiseh Gol امسال کنکور دادم ، پزشکی قبول شدم
کاملا درکتون میکنم، توی نقطه ای هستید که من بودم،و هممون بی تجربه ایم، درسته تصمیم گیری خییییلی سخته، اما وقتی مشورت و توکل کنید بهترین تصمیم را میگیرید
برای اولین قدم جدول بنویسید و معایب و مزایای هردو مسیر را بنویسید خیلی کمکتون میکنه
حتما با مشاور صحبت کنید
اگر کمکی هم از دست من بر بیاد خوشحال میشم -
Nafiseh Gol امسال کنکور دادم ، پزشکی قبول شدم
کاملا درکتون میکنم، توی نقطه ای هستید که من بودم،و هممون بی تجربه ایم، درسته تصمیم گیری خییییلی سخته، اما وقتی مشورت و توکل کنید بهترین تصمیم را میگیرید
برای اولین قدم جدول بنویسید و معایب و مزایای هردو مسیر را بنویسید خیلی کمکتون میکنه
حتما با مشاور صحبت کنید
اگر کمکی هم از دست من بر بیاد خوشحال میشمرتبه تون چند شد؟
-
z Gheibi من الان پایه یازدهم انسانیم.خب شما که تو دو راهی من قرار داشتید میشه کمکم کنید؟شما در اخر کدومو انتخاب کردید؟منظورتون از این که به خاطر سختی پزشکی به معلمی پناه نیارم ینی چی؟احساس میکنم دقیقا دارم همین کار و میکنم.
لطفا کمکم کنینNafiseh Gol سلام ببین اون چیزی رو که علاقه داری انتخاب کن ...چون مثل من بعدا پشیمون میشی ..وقتی علاقه داشته باشی بهش سختی هاش هم تحمل میکنی ....اینو به عنوان یه آدم که این دردو کشیده بهت میگم یه انتخاب داشته باش که حالت باهاش خوبه ...کیف کنی باهاش
-
@دانش-اموزان-الا@تجربیا@انسانیاNafiseh Gol راستش من کسیرو ندیدم که پزشکی قبول شده باشه ولی بره معلمی ، شاید باشن حالا همچین کسایی ولی خیلیییی نادرن
-
z Gheibi من الان پایه یازدهم انسانیم.خب شما که تو دو راهی من قرار داشتید میشه کمکم کنید؟شما در اخر کدومو انتخاب کردید؟منظورتون از این که به خاطر سختی پزشکی به معلمی پناه نیارم ینی چی؟احساس میکنم دقیقا دارم همین کار و میکنم.
لطفا کمکم کنینNafiseh Gol سلام! یعنی اینکه به خودت نگو خب پزشکی که سخته من نمیارم پس میرم معلمی
اشتباه خیلیاس و از اونجایی که ثابت شده آدمیزاد موجودی راحت طلبه شما همه ی هدفاتون و آرزوهاتونو رها میکنید و به خودتون امید میدید که من به معلمی هم علاقه دارم
برای خودتون علایقی که دارید بنویسید و اصلا کاری به سخت بودنش نداشته باشید قاعدتا شما هرچی بیشتر تلاش کنی آخرش لذت بخش تره پس معایب و خوبی هاشو یادداشت کنید! کاری به آدمای اطراف و عقایدشون نداشته باشید اون چیزی که واقعا خوشحالتون میکنه و باهاش لذت میبرید رو انتخاب کنید!موفق باشید... -
Nafiseh Gol راستش من کسیرو ندیدم که پزشکی قبول شده باشه ولی بره معلمی ، شاید باشن حالا همچین کسایی ولی خیلیییی نادرن
-
@دانش-اموزان-الا@تجربیا@انسانیا@narjes-hashemi در پزشکی یا معلمی؟!؟!؟!؟
️
️ گفته است:
Nafiseh Gol سلام! یعنی اینکه به خودت نگو خب پزشکی که سخته من نمیارم پس میرم معلمی
اشتباه خیلیاس و از اونجایی که ثابت شده آدمیزاد موجودی راحت طلبه شما همه ی هدفاتون و آرزوهاتونو رها میکنید و به خودتون امید میدید که من به معلمی هم علاقه دارم
برای خودتون علایقی که دارید بنویسید و اصلا کاری به سخت بودنش نداشته باشید قاعدتا شما هرچی بیشتر تلاش کنی آخرش لذت بخش تره پس معایب و خوبی هاشو یادداشت کنید! کاری به آدمای اطراف و عقایدشون نداشته باشید اون چیزی که واقعا خوشحالتون میکنه و باهاش لذت میبرید رو انتخاب کنید!موفق باشید...گفتم به خاطر سختی پزشکی به معلمی پناه نیارید دقیقا منظورم همین بود