کنکور
-
دختر پاییز
ای بابا . چرا همه کنکورین اینجا . یه خانم یازدهمی نیست تو آلاء که باهم درس بخونیم؟!!!
مهران خیاط اونوقتی یکی از بچه ها تو دلی گفت دنبال یه یازدهمی میگشت
-
دختر پاییز
ای بابا . چرا همه کنکورین اینجا . یه خانم یازدهمی نیست تو آلاء که باهم درس بخونیم؟!!!
مهران خیاط منم یازدهمی هستم و تازه شروع کردم ساعت مطالعه مو دارم کم کم زیاد میکنم
-
آقا یکی بیاد باهم درس بخونیم؟؟
انسانیا -
آقا یکی بیاد باهم درس بخونیم؟؟
انسانیافاطمه خورشیدی دوازدهم تجربی یا انسانی یا ریاضی
-
فاطمه خورشیدی دوازدهم تجربی یا انسانی یا ریاضی
دختر پاییز انسانی
-
sara hatami
بله . من به طور متوسط روز ۷ ساعت مطالعه دارممهران خیاط علاوه بر ساعت تدریس انلاین مدرسه تون یا جدا از اون ۷ ساعت مطاله جداگانه خودتون دارید
-
مهران خیاط پیوسته وثابته ؟شده تا حالا جا بزنین؟؟
فاطمه خورشیدی
آره ثابته خداروشکر . شما چی ؟
کنکوری هستین یا مثل من یازدهمین؟ -
فاطمه خورشیدی دوازدهم تجربی یا انسانی یا ریاضی
دختر پاییز شما رشته تون چیه؟؟
-
Abolfazl Sattari شما چه پایه ای هستید ؟و اینکه میشه ساعت مطالعه روزانه تونم بگید لطفا
sara hatami در کنکور گفته است:
Abolfazl Sattari شما چه پایه ای هستید ؟و اینکه میشه ساعت مطالعه روزانه تونم بگید لطفا
دوازدهم تجربی
حدود 11-12 ساعت -
مهران خیاط علاوه بر ساعت تدریس انلاین مدرسه تون یا جدا از اون ۷ ساعت مطاله جداگانه خودتون دارید
sara hatami
نه اونو که حسابش نمیکنم . جدا از تایم هایی مثل مدرسه و فیلمای آموزشی -
فاطمه خورشیدی
آره ثابته خداروشکر . شما چی ؟
کنکوری هستین یا مثل من یازدهمین؟مهران خیاط ن متاسفانه ثابت نیست، دوازدهم
-
مهران خیاط ن متاسفانه ثابت نیست، دوازدهم
فاطمه خورشیدی
موفق باشین انشالله . -
فاطمه خورشیدی
موفق باشین انشالله .مهران خیاط همچنین
-
مهران خیاط منم یازدهمی هستم و تازه شروع کردم ساعت مطالعه مو دارم کم کم زیاد میکنم
sara hatami
خیلی خوبه . آیا مایلین باهم بیشتر آشنا بشیم یا نه؟ -
sara hatami
نه اونو که حسابش نمیکنم . جدا از تایم هایی مثل مدرسه و فیلمای آموزشیمهران خیاط میتونیم رقابتی باهم مطالعه کنیم
-
مهران خیاط میتونیم رقابتی باهم مطالعه کنیم
sara hatami
من مشکلی ندارم فقط اگه میشد که در پی وی یکسری مطالبو بگم خدمتتون ، خیلی بهتر میشد . اجازه هست ؟ -
sara hatami
من مشکلی ندارم فقط اگه میشد که در پی وی یکسری مطالبو بگم خدمتتون ، خیلی بهتر میشد . اجازه هست ؟مهران خیاط بله میتونید
-
مهران خیاط بله میتونید
sara hatami
خب شما که اجازه رو از اینجا میدین ولی اونجا من نمیتونم بیام پی وی تون -
مهران خیاط میتونیم رقابتی باهم مطالعه کنیم
sara hatami میگم یه گروه بزنین منم رقابت می کنم البته اگه میشه چون شما دهم رو می خونید دیگه منم از دهم شروع میکنم اجازه هست؟؟
-
مهران خیاط بله میتونید
sara hatami
من نمیتونم بیام پی وی . چون شما تنظیمات رو محدود کردین و من نمیتونم تا زمانی که منو دنبال کنین ، وارد پی وی بشم