-
Mohammad Afshar ریاضیreplied to zahra movahedizadeh on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh آخرین باری شهر من برف اومده بر میگرده به پنجاه سال قبل
که بین پیرمردا معروفه به سال برفی -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar کدوم شهری؟
-
Mohammad Afshar ریاضیreplied to zahra movahedizadeh on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh جیرفت
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar آها.
️
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to zahra movahedizadeh on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh
عه برفواس ما خیلی وقت پیش خیلی کم اومد نفهمیدیم چی شد اصلا
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan منم خواب بودم.
مامانم عکس رو گرفت -
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to zahra movahedizadeh on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh
من رفته بودم بیرون یهویی دیدم عه برف
برفی زیبا و بسیار ناچیز
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mohammad Afshar on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar اگر من اونجا بودم عمرا میرفتم دیگه خونه تا شب می موندم بیرون
-
@sania-andiravan اینجا بیرون نیست اینجا چسبیده به خونمونه یه باغ کوچیکه مال خودمونه
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar خوش به حالت منم میخوااممم این هوا رو
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mohammad Afshar on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar خب هیچی شب هم همون جا می موندم
خدایی فکر کردم بیرونی جایی هست انقدر سر سبز و قشنگ بود
-
Fateme S 0 نه بابا چخبره ۱۷ساعت
۱۶ -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar منم میخوام 🥺
-
Mohammad Afshar ریاضیreplied to zahra movahedizadeh on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh فقط تا بیست روز دیگه هوا خوبه بعد اینقدر گرم میشه که نمیشه ده دقیقه بیرون از خونه باشی
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to zahra movahedizadeh on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh کرونا هم هست نمیشه یه مسافرت رفت یه ذره حال و هوا عوض کنیم
-
0-0ftm اخییی
-
خب خدا رو شکر
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar اشکال نداره همون بیست روز رو میام میمونم
642859/846714