شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
- 
Zeinab Siri 
 فقط نصف کردن شکلاته    Maryam Nateqi همینه واقعا   
- 
Maryam Nateqi همینه واقعا   Zeinab Siri 
 دقیقا  
- 
واکنش آقایون به عطسه همسرشون تو شهراى مختلف: اصفهان 
 عااااافيت باشه عزيزم قم 
 خيره، انشالله حاج خانم تهران 
 عافيت باشه گلم، سرما خوردى شیراز 
 عشقم چه حوصله ای داری عطسه میکنی مشهد: 
 مررررگ! هول کردوم! خاک به سرت بره الهی! تیر به جیگرت بخوووره!!!  Maryam Nateqi سرنا امینی یه کلیپ داره عطسه میکنه مامانش میگه مررررگگ پدسسسگ    آی معدم..دستم برید آی معدم..دستم برید     
- 

- 
Maryam Nateqi سرنا امینی یه کلیپ داره عطسه میکنه مامانش میگه مررررگگ پدسسسگ    آی معدم..دستم برید آی معدم..دستم برید     Reyhaneh golmohamadi 
 آره دیدم  
- 
داشتم با اتوبوس مسافرت میرفتم  
 وسطای راه بودیم بلند داد زدم: وایسااا  
 راننده زد روی ترمز همه با کله رفتن تو صندلی 
 راننده گفت چیه چی شده؟ 
 گفتم هیچی اینجا تنش خوبه بی زحمت یه چند لحظه وایسا ️ ️ ️ ️
 هیچی دیگه بقیه راه رو دارم پیاده میرم 
 واقعا که اعصاب نداشتن ها    
- 
داشتم با اتوبوس مسافرت میرفتم  
 وسطای راه بودیم بلند داد زدم: وایسااا  
 راننده زد روی ترمز همه با کله رفتن تو صندلی 
 راننده گفت چیه چی شده؟ 
 گفتم هیچی اینجا تنش خوبه بی زحمت یه چند لحظه وایسا ️ ️ ️ ️
 هیچی دیگه بقیه راه رو دارم پیاده میرم 
 واقعا که اعصاب نداشتن ها    
- 
معلم یه کرم گذاشت رو میز و یه قطره از مشروبات الکلی ریخت روش. . .کرم نابود شد ! 
 بعد گفت : دیدید چی به سر کرم اومد ؟
 چه نتیجه ای میگیریم ؟؟همه با هم گفتن : باید مشروبات الکلی بخوریم تا کرم های بدنمون از بین برن !!!      
 معلم دید اینا زبون آدم نمیفهمن ، یه ظرف پر مشروب گذاشت جلوی یه الاغ و به بچه ها گفت : ببینید حتی الاغ هم از این نمیخوره !
 چه نتیجه ای میگیریم ؟؟؟
 همه با هم گفتن : نتیجه میگیریم هرکی نخوره خره!!
 دانش آموز نیستند که هیولان    
- 
سره ازدواج میکنه زنش بعد از چهار ماه و نیم زایمان میکنه یارو ازش میپرسه : ببینم بچه نباید بعد از نه ماه بدنیا بیاد ؟   زنش میگه : تو چند وقت با من ازدواج کردی ؟ 
 میگه چهار ماه و نیم 
 زنش میگه من چند وقته با تو ازدواج کردم
 میگه چهار ماه و نیم. 
 زنش میگه: بفرما رو هم میشه نه ماهیارو میخنده زنشو بغل میکنه میگه : ببخشید سر یه حساب کتاب ساده داشتم بهت شک میکردم     
- 
پنجشنبه 7 اسفند ( روز مرد) ، روز هوای پاک اعلام شد... چون همه مردها جوراب نو میپوشن!!  
- 
یادتونه تابستونا توراه مدرسه یخمک میگرفتیم از وسط نصفش میکردیم چرا الکی میگید آره 
 اخه تابستون مگه مدرسه باز بودتجدیدیهای بدبخت    
- 
خر بازی جدید دوست دخترا آقایی روزت مبارک پادشاه قلبم  صورت آقایی  
- 
سال کنکور هردفه پای تخته معلم بهم میگفت خب از کجاشو متوجه نشدی میگفتم از چهارم دبستان . توجه نمیکرد کسی ولی من از جدول ضرب به بعد دیگه نفهمیدم  
- 
یه دوستی داشتم مامانش نمیذاشت با من بگرده چون من لاک میزدم ..الان بزرگ شدیم اون با دوس پسرش میره شمال و من هنوز لاک میزنم   

|
 |

شعردانه
شعردانه