-
@sania-andiravan هیچ کس نمی تونن کامل به مباحث برسه مگر اینکه پشت کنکوری باشه اونم احتمالش خیلی کمه مباحث آزمون جدید رو بخون بعد اگه نیاز بود پیش نیاز های آزمون قبلی رو بخون اینجوری کمتر عقب می افتی
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi اره بهم خیلی گفتن ولی رو اعصابم بود
راستی مهدیه هم شهری هم هستیم -
@majid-behrozi من خیلی دوست داشتم تیزهوشان آزمون بدم ولی ندادم
من یادمه حوزه واس خواهرم رفتم من از اون بیشتر استرس داشتم@sania-andiravan قبول نشدم ولی تجربه شد
-
خدانگهدار همگی من برم ادامه درس یاعلی
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar خدانگهدار موفق باشید
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نزدیک عید اصا حال و هوای درس نیست خدا این ترم رو بخیر بگذرونه
-
@sania-andiravan
واقعا کدوم شهر؟
-
@sania-andiravan قبول نشدم ولی تجربه شد
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi بنده بسیار خرخون بودم
می تونستم نمونه دولتی بیارم ولی هیات امنایی رفتم
-
@sania-andiravan
واقعا کدوم شهر؟
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi تهران
-
@majid-behrozi متاسفانه یا خوش بختانه اینستا ندارم و پیشنهاد میکنمکتو سال کنکور حتی بع بهانه درسم خوب نیست این نظر من هر کسی نظر متفاوتی داره
Mohammad Afshar بله درست میگید به درس آسیب میزنه من فقط داخلش با مشاورم ارتباط دارم
-
@sania-andiravan من تو حومه تهران زندگی می کنم خوشبختم
-
اواین باری اینقدر خوب ریاضیاتمو تو کانون زدمنوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@sania-andiravan من تو حومه تهران زندگی می کنم خوشبختم
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi منم خوش بختم
-
@majid-behrozi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mohammad Afshar ایول عالیه
ترکوندیییییی
درصد هفتاد بینظیره منم تونستم یکم پیشرفت کنم از درصد ۲۰رسیدم ۲۵از آواخر دی شرکت میکنم
وقتی در خوشحالی کامل بودم پسر خالم که رشته تجربیع گفتم چکار کردی این برام فرستاد
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar
همدیگه رو مقایسه نکنید
اصن برا چی باید ازشون بپرسی چکار کرده...
اصن همچین کاری نکنین...اصن از کجا میدونین که این درصدا واقعین؟
اونم تو قلمچی ای که تقلب توش فراوونه:))
هرچقدم ک درست باشه بدترین کار مقایسه کردنه
تنها وقتی مقایسه کردن کمک میکنه که با خودتون باشه -
@sania-andiravan دقیقا
از هرمدرسه ای میشه قبول شد کنکور مهم تلاشه
-
@sania-andiravan دقیقا
از هرمدرسه ای میشه قبول شد کنکور مهم تلاشه
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi اره خب این که 100 درصد ولی شنیدم مدارس نمونه اینا خیلی پیگیری میکنن من واقعا اعصابش رو ندارم
-
@sania-andiravan 🥰
-
روز خوش
-
@sania-andiravan 🥰
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi روزت خوش مهدیه جان دیگه باید برم فعلا
-
@majid-behrozi اره خب این که 100 درصد ولی شنیدم مدارس نمونه اینا خیلی پیگیری میکنن من واقعا اعصابش رو ندارم
@sania-andiravan نمی دونم ولی برا آزمون تیزهوشان با یکی از دوستام که نمونه دولتی بود راهنمایی رفتیم آزمون دادیم اون ترازش از من کمتر شد
-
@sania-andiravan همچنین عزیزم منم برم بقیه درسام رو بخونم
-
ترکوندیییییی
درصد هفتاد بینظیره منم تونستم یکم پیشرفت کنم از درصد ۲۰رسیدم ۲۵از آواخر دی شرکت میکنم
وقتی در خوشحالی کامل بودم پسر خالم که رشته تجربیع گفتم چکار کردی این برام فرستاد
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ترکوندیییییی
میشه ازشون بپرسید زیست رو با کدوم اساتید میخونن؟