-
ابراهیم طاها الهی تو هم نداری؟
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh خواهر کوچیک و بزرگ ندارم
کلا خاندان پدری مادری دخترن
فقط منو داداشم پسریم
ای خدا حکمتتو شکر -
zahra movahedizadeh تو دیوار بزنم خوبه؟
نمیدونمم با برادر بزرگترم چیکار کنم ها مثل الان که با خواهرم کاری ندارم ولی نمیدونم چرا میخوامفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
آره خوبه.
همه دوستام داداش دارن منم میخوام -
@sania-andiravan
آره خوبه.
همه دوستام داداش دارن منم میخوامنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh داداش بزرگ اعصاب میخواد
-
zahra movahedizadeh خواهر کوچیک و بزرگ ندارم
کلا خاندان پدری مادری دخترن
فقط منو داداشم پسریم
ای خدا حکمتتو شکرفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابراهیم طاها اینم شانس توئه
-
@sania-andiravan خداروشکر
-
@sania-andiravan
آره خوبه.
همه دوستام داداش دارن منم میخوامنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh وااای دوستانی منم
داداش خیالی تخیل کن
-
ابراهیم طاها اینم شانس توئه
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh الهی شکر
-
zahra movahedizadeh داداش بزرگ اعصاب میخواد
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابراهیم طاها چرا مگه؟
-
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار مرسی عزیزدل
️
-
zahra movahedizadeh داداش بزرگ اعصاب میخواد
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابراهیم طاها من اعصابش رو دارممطمئنم اگه داشتم عااااشقش بودم
-
ابراهیم طاها چرا مگه؟
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan میرید بیرون میگه کجا بودی چه میکردی
دوستات کین
با کی میری با کی میای
بد نیست این کار ها ولی اعصاب میخواد -
zahra movahedizadeh وااای دوستانی منم
داداش خیالی تخیل کن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
نه اینجوری خوب نیست واقعی خوبه
-
ابراهیم طاها من اعصابش رو دارممطمئنم اگه داشتم عااااشقش بودم
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh حکمت خدا رو ما نمیدونیم که
-
@sania-andiravan میرید بیرون میگه کجا بودی چه میکردی
دوستات کین
با کی میری با کی میای
بد نیست این کار ها ولی اعصاب میخوادنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابراهیم طاها والا من خواهرم الان اینجوریه
میرم بیرون 100 دفعه زنگ میزنه که کجایی اینا
-
سلامتی تمام رفیقا با معرفتا با مراما سلامتی بهترین مرد دنیا بهترین رفیق دنیا که ساقی نبود ولی برا بچه هاش عرق ریخت سلامتی پدر
-
سلامتی تمام رفیقا با معرفتا با مراما سلامتی بهترین مرد دنیا بهترین رفیق دنیا که ساقی نبود ولی برا بچه هاش عرق ریخت سلامتی پدر
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar سلامتی داش ممد که جواب سوالمونو نداد
-
@sania-andiravan
نه اینجوری خوب نیست واقعی خوبه
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh مثلا یهویی بگی عه سلام فلانی چطوری داداش گلم؟خانواده علاوه بر اینکه داداش واقعی نمیارن آسایشگاه میبرن
-
Mohammad Afshar سلامتی داش ممد که جواب سوالمونو نداد
ابراهیم طاها ندیدم صبر کن
-
@sania-andiravan میرید بیرون میگه کجا بودی چه میکردی
دوستات کین
با کی میری با کی میای
بد نیست این کار ها ولی اعصاب میخوادفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابراهیم طاها نه خیلی خوبه من دوست دارم
-
ابراهیم طاها والا من خواهرم الان اینجوریه
میرم بیرون 100 دفعه زنگ میزنه که کجایی اینا
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan کلا پسرا سه دستن
با غیرت دوز بالا
بی غیرت دوز بالا
گروه سومم در دست انقراضن