-
amirh_hmyf
کتک میخوای بدم کتک می خوای
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو نه ممنون
نگه دار برا خودت -
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری سلام آقا جعفری خوبید؟
-
@امیرمسعود-جعفری بیا بالا چایی بخور
-
مهدیه بانو نه ممنون
نگه دار برا خودتamirh_hmyf خواهش برای خودته
-
ابراهیم طاها ماهم می تونیم از خلاقیت مون استفاده کنیم یا از خلاقیت اونا هم استفاده کنیم مشکلی نیست
فکر کنم روزنامه اینجوری هم داشته باشننوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan روزنامه ؟؟!!
-
Fateme S 0 چند روز پیش یه پیشی اومد کنارم با کف پا کلشو ناز کردم وسط پیاده رو خوابید زمین که ادامه بده بازیش گرفته بود
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابراهیم طاها در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 چند روز پیش یه پیشی اومد کنارم با کف پا کلشو ناز کردم وسط پیاده رو خوابید زمین که ادامه بده بازیش گرفته بود
اخی نازی
-
@sania-andiravan عههه چرا هی منو وسوسه میکنی
-
mahla bpz چایی با شکلات
-
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از گربه نمیترسین؟
-
@sania-andiravan روزنامه ؟؟!!
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابراهیم طاها بله شنیده بودم تو چین بود یا ژاپن که روزنامه رو بعد از خوندن تو خاک می زارن و گیاه در میاد
خیلی قشنگه
-
mahla bpz چایی با شکلات
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو اصن من چای خور نیستم
-
از گربه نمیترسین؟
Mahsa Najafi 1 میترسم فوبیا دارم خواهر
-
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قدیمیا یه فیلم بفرستم اخراج نمیشم؟
-
کی حوصله فیزیک داره
️
-
romisa دشمن
-
Mahsa Najafi 1 میترسم فوبیا دارم خواهر
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو من که از همه حیوونا میترسم
-
ابراهیم طاها بله شنیده بودم تو چین بود یا ژاپن که روزنامه رو بعد از خوندن تو خاک می زارن و گیاه در میاد
خیلی قشنگه
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan عاااشق شونم دلم همیشه یه گربه مثل گارفیلد می خواست
-
@sania-andiravan سلام ممنون.
شما خوب هستید؟