چی پیشنهاد میکنید بزرگوارن ؟
-
@haniehno داخلیه فقط
zahra zare 0 فیلمای آلا رو که میشه دانلود کرد
-
سلام سلام حالتون چطوره ؟ برقرارید ؟! سر کیفید ؟
سر کیفی بدم سر کیفی الکی ادا حال بدا رو در نیار
فیلم ، سریال یا مستند علمی ؛ چی پیشنهاد میکنید ، 200 گیگ حجم دارم تو دو هفته موندم چیکار کنم !! -
فیلم ، سریال یا مستند علمی ؛ چی پیشنهاد میکنید ، 200 گیگ حجم دارم تو دو هفته موندم چیکار کنم !!این پست پاک شده! -
13Reasons Why
-
فیلم ، سریال یا مستند علمی ؛ چی پیشنهاد میکنید ، 200 گیگ حجم دارم تو دو هفته موندم چیکار کنم !!@allen-gamer سه شنبه ها با موری:)
-
samira pournazar جدا از قانون جذب
وقتی من الان نمیتونم کاری برا تبعیض بکنم
، میشه حرص تبعیض رو خورد و زجر کشید و زندگی رو با ناراحتی گذروند و میشه هم که بهش فکر نکنی و از زندگی لذت ببری تا موقعی که کاری از دستت بر بیادSJY عقاید و آرمانای آدما با هم فرق دارن اگه از نظر شما اینکار درسته همینو انجام بدین فقط حواستون باشه طعمه نشین من خیلی ناراحت میشم وقتی کسی از بقیه سوء استفاده میکنه. حالا که نگران سوء استفاده گر بودن بقیه نیستین نذارین از خودتون سوءاستفاده شه چون تو این یه مورد فک میکنم هم عقیده باشیم باهم
-
SJY عقاید و آرمانای آدما با هم فرق دارن اگه از نظر شما اینکار درسته همینو انجام بدین فقط حواستون باشه طعمه نشین من خیلی ناراحت میشم وقتی کسی از بقیه سوء استفاده میکنه. حالا که نگران سوء استفاده گر بودن بقیه نیستین نذارین از خودتون سوءاستفاده شه چون تو این یه مورد فک میکنم هم عقیده باشیم باهم
samira pournazar بله
حیف ک فعلا کاری از دستمون بر نمیاد
شاید یه روزی......
ان شاءالله -
فیلم ، سریال یا مستند علمی ؛ چی پیشنهاد میکنید ، 200 گیگ حجم دارم تو دو هفته موندم چیکار کنم !!@allen-gamer راستی انیمیشن روح خوب بود اگه ندیدین
-
فیلم ، سریال یا مستند علمی ؛ چی پیشنهاد میکنید ، 200 گیگ حجم دارم تو دو هفته موندم چیکار کنم !!این پست پاک شده! -
فیلم ، سریال یا مستند علمی ؛ چی پیشنهاد میکنید ، 200 گیگ حجم دارم تو دو هفته موندم چیکار کنم !!@allen-gamer دیکتاتور+برادران گریزبی