Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. فشار از طرف والدین کمک فوری
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

فشار از طرف والدین کمک فوری

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
استرسکنکور۱۴۰۰
15 دیدگاه‌ها 8 کاربران 545 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Sara SoltaniS آفلاین
    Sara SoltaniS آفلاین
    Sara Soltani
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام بچه ها منخواهر بزرگ ترم سال اول کنکورشو زیر هزار نشد با اینکه مدرسه خیلی معروفی میرفت ولی سال دوم پزشکی بهشتی اورد و خلاصه سطح توقع خانوادم رفت بالا خواهرم پایه ی خیلی قوی ای داشت سال اول خیلی پدرم بهش فشار میورد و خب خوب نداد کنکورشو هر چند من به رتبه سال اول خواهرم راضیم چون به اصرار خانوادم اومدم تجربی اما حالا من پایه ی ضعیفی دارم خیلی میخونم و نتیجه نمیگیرم مادرم خیلی بهم استرس میده و ازمونامو خوب نمیدم از استرس زیاد و نمیرسم همه بودجه بندیو بخونم پک راه ابریشمم اواسط بهمن گرفتم و نگاه نکردم خلاصه کلی کار دارم و اوضاعم اصلا خوب نیست مشاور مدرسم گفته دو هفته پیش رو رو فقط نیم سال اول دوازدهم بخونم و مادرمم هی فشار میزاره روم نمیتونم استرسو مثل قبل کنترل کنم اگه کسی شرایط مشابهی داشته ممنون میشم کمک کنه

ali mohamadi 0A Y ShY Mahdieh SeyyedHaghiM Parsa GhaffariP 4 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Sara SoltaniS Sara Soltani

سلام بچه ها منخواهر بزرگ ترم سال اول کنکورشو زیر هزار نشد با اینکه مدرسه خیلی معروفی میرفت ولی سال دوم پزشکی بهشتی اورد و خلاصه سطح توقع خانوادم رفت بالا خواهرم پایه ی خیلی قوی ای داشت سال اول خیلی پدرم بهش فشار میورد و خب خوب نداد کنکورشو هر چند من به رتبه سال اول خواهرم راضیم چون به اصرار خانوادم اومدم تجربی اما حالا من پایه ی ضعیفی دارم خیلی میخونم و نتیجه نمیگیرم مادرم خیلی بهم استرس میده و ازمونامو خوب نمیدم از استرس زیاد و نمیرسم همه بودجه بندیو بخونم پک راه ابریشمم اواسط بهمن گرفتم و نگاه نکردم خلاصه کلی کار دارم و اوضاعم اصلا خوب نیست مشاور مدرسم گفته دو هفته پیش رو رو فقط نیم سال اول دوازدهم بخونم و مادرمم هی فشار میزاره روم نمیتونم استرسو مثل قبل کنترل کنم اگه کسی شرایط مشابهی داشته ممنون میشم کمک کنه

ali mohamadi 0A آفلاین
      ali mohamadi 0A آفلاین
      ali mohamadi 0
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ali mohamadi 0 انجام شده

Sara Soltani سلام

اصلا استرسی نداشته بشین

الان درس هارو تا کجا خوندین و وضعتون چطوریه؟ درصد هاتون توآزمون؟

از پک راه ابریشم تا کدوم فرسنگ ها خوندین؟

Sara SoltaniS 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Sara SoltaniS آفلاین
        Sara SoltaniS آفلاین
        Sara Soltani
        دانش آموزان آلاء
        این پست پاک شده!
        1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • ali mohamadi 0A ali mohamadi 0

Sara Soltani سلام

اصلا استرسی نداشته بشین

الان درس هارو تا کجا خوندین و وضعتون چطوریه؟ درصد هاتون توآزمون؟

از پک راه ابریشم تا کدوم فرسنگ ها خوندین؟

Sara SoltaniS آفلاین
          Sara SoltaniS آفلاین
          Sara Soltani
          دانش آموزان آلاء

ali mohamadi 0
          راه ابریشمو اصلا ندیدم درصدام زبانم ۱۰۰ فارسی ۶۰ تا ۷۰ عربی ۵۰ دینی ۴۰ تا ۵۰ فیزیکم داغونه ریاضیمم همینطور زیست و شیمی حدود ۵۰ وقتی استرس دارم و ۷۰ تا ۸۰ وقتی استرس ندارم و فشار کمتره .
          پایه ی ضعیفی دارم باز به نسبت مشکل فهمیدن درسای پایه رو ندارم و فقط وقت برای یاداوریشون لازم دارم اما دوازدهم ریاضی و فیزیک به شدت عقبم ریاضی حد و پیوستگی و کاربرد مشتق و فیزیک کلا امسال چون معلممون تند درس میده متوجه نمیشم

ali mohamadi 0A Yazdan GonabadiY 2 پاسخ آخرین پاسخ
          0

ali mohamadi 0
            راه ابریشمو اصلا ندیدم درصدام زبانم ۱۰۰ فارسی ۶۰ تا ۷۰ عربی ۵۰ دینی ۴۰ تا ۵۰ فیزیکم داغونه ریاضیمم همینطور زیست و شیمی حدود ۵۰ وقتی استرس دارم و ۷۰ تا ۸۰ وقتی استرس ندارم و فشار کمتره .
            پایه ی ضعیفی دارم باز به نسبت مشکل فهمیدن درسای پایه رو ندارم و فقط وقت برای یاداوریشون لازم دارم اما دوازدهم ریاضی و فیزیک به شدت عقبم ریاضی حد و پیوستگی و کاربرد مشتق و فیزیک کلا امسال چون معلممون تند درس میده متوجه نمیشم

ali mohamadi 0A آفلاین
            ali mohamadi 0A آفلاین
            ali mohamadi 0

Sara Soltani

درصداتون که فوق العاده اس تو عمومی با تلاش بیشتر میتونین به بالای 80 هم برسونین

آخه چرا باید استرس داشته باشین؟!

وقتی شما بودجه بندی آزمون رو میخونین و ازش تست میزنین نباید استرسی داشته باشین

کدوم مادری اینقدر بچه اشو تحت فشار میزاره؟! با مادتون صحبت کنین و شرایطتتون رو بهش توضیح بدین

خب نباید مدرستتون اتون مهم باشه به نظرم الان شما دبیران مدرستتون رو ول کنین چون شما را ابریشمو دارین

استاد ثابتی در پیله ها مباحثی رو که پیش نیاز هستن رو گفتن اگگر در پایه مشکل دارین

به نظرم در وقت کم باقی مانده فقط از تست های ستاره دار راه ابریشم استفاده کنین

Sara SoltaniS Mahdieh SeyyedHaghiM 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1

Sara Soltani

کدوم مادری اینقدر بچه اشو تحت فشار میزاره؟! با مادتون صحبت کنین و شرایطتتون رو بهش توضیح بدین

خب نباید مدرستتون اتون مهم باشه به نظرم الان شما دبیران مدرستتون رو ول کنین چون شما را ابریشمو دارین

استاد ثابتی در پیله ها مباحثی رو که پیش نیاز هستن رو گفتن اگگر در پایه مشکل دارین

Sara SoltaniS آفلاین
              Sara SoltaniS آفلاین
              Sara Soltani
              دانش آموزان آلاء

ali mohamadi 0
              مشکل اصلیم با مادرم نیست با پدرمه هرچی به مادرم میگم به بابا نگو فرداش بابام که هیچ کل محله خبر دارن وقتی خراب میکنم ازمونامو خیلی ناامید میشن نمیدونم چی کار کنم به خدایک دوره انقدر بهم فشار اوردن که میرفتم تقلب کنم و باز دلم نمیومد نمیدومم اصلا شاید به زبون نیارن ولی از لحاظ روحی خودم فشارو حس میکنن همین که جلو بابام میگه تحلیل ازمون کردی قاطی میکنم اصلا کل روز اعصابم خورده خیلی بد شده حالم هر وقت قلم چی دارم از ترسش دو روز استرس دارم نمیتونمم به مشاور مدرسم بگم چون مدرسمم ازم توقعش بالاست و حاضر نیستن دلیل منطقی ای بدن نمیدونم چرا هرچی میخونم نتیجه نمیده اصن بیشتر برای این میخام کنکور بدم تا از دست خانوادم راحت شم

ali mohamadi 0A 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

Y ShY آفلاین
                Y ShY آفلاین
                Y Sh
                دانش آموزان آلاء

Sara Soltani سلام عزیزم میشه بگی اسم مدرسه خواهرتون چیه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

ali mohamadi 0
                  مشکل اصلیم با مادرم نیست با پدرمه هرچی به مادرم میگم به بابا نگو فرداش بابام که هیچ کل محله خبر دارن وقتی خراب میکنم ازمونامو خیلی ناامید میشن نمیدونم چی کار کنم به خدایک دوره انقدر بهم فشار اوردن که میرفتم تقلب کنم و باز دلم نمیومد نمیدومم اصلا شاید به زبون نیارن ولی از لحاظ روحی خودم فشارو حس میکنن همین که جلو بابام میگه تحلیل ازمون کردی قاطی میکنم اصلا کل روز اعصابم خورده خیلی بد شده حالم هر وقت قلم چی دارم از ترسش دو روز استرس دارم نمیتونمم به مشاور مدرسم بگم چون مدرسمم ازم توقعش بالاست و حاضر نیستن دلیل منطقی ای بدن نمیدونم چرا هرچی میخونم نتیجه نمیده اصن بیشتر برای این میخام کنکور بدم تا از دست خانوادم راحت شم

ali mohamadi 0A آفلاین
                  ali mohamadi 0A آفلاین
                  ali mohamadi 0

Sara Soltani

با پدر و مادرتون حرف بزنین و بهشون توضیح بگین که من هر کاری رو که برای درس خوندن لازم باشه انجام میدم شما فقط به من اعتماد داشته باشین
                  همه آزمون هاشونو خراب میکنن ولی مهم اینه که شما جا نزنین چون بقیه جا میزنن.

پدر و مادرتون شما رو دوست دارن و میخوان که به جایی برسین به خاطر همین حساسن ولی این حساسیت میتونه به ضرر شما تموم بشه چون میگین من با استرسم آزمون و خراب میکنم ولی وقتی استرس نداشته باشم آزمونو خوب میدم

شما هم درساتونو خوب بخونین و نتیجه رو بهشون نشون بدین و ببینن که شما میتونید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • sina ghafouriS آفلاین
                    sina ghafouriS آفلاین
                    sina ghafouri
                    تجربی دانش آموزان آلاء

سلام
                    ببین فکر نکن خیلی بد شانسی
                    به نظر من شما وضعت خیلی بهتر از منه
                    از یه طرف توانای خرید پک راه ابریشم داری از یه طرف حمایت سرسختانه خانوادت رو داری
                    شما برید با خواهرتون هم صحبت بکنید اون قطعا میتونه بهتر راهنمای تون کنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • sina ghafouriS آفلاین
                      sina ghafouriS آفلاین
                      sina ghafouri
                      تجربی دانش آموزان آلاء

از یه طرف دیگه شما توان شرکت کردن تو ازمون داری
                      امتیازاتت زیاده، خخخخخ
                      اصلا استرس نگیر و همین طور ادامه بده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

Mahdieh SeyyedHaghiM آفلاین
                        Mahdieh SeyyedHaghi

Sara Soltani
                        ببین عزیزم بقیه رو باید به کل بیخیال بشی پدر و مادر منم من‌رو خیلی اذیت میکنن ولی چه کار میشه کرد میدونی من بشخصه راهکاری که اندیشیدم😆اینبود که از اتاقم نمیرم بیرو حال داشتم میخونم حال نداشتم بازم تو اتاقمم کلا هرچی نبینیشون اعصابت راحت تره بازم هر کی صلاح خودشو بهتر میدونه🤷‍♀️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

ali mohamadi 0

Yazdan GonabadiY آفلاین
                          Yazdan GonabadiY آفلاین
                          Yazdan Gonabadi

Sara Soltani سلام
                          فیزیک و ریاضی چی ؟😐 یعنی ۳۰ درصد هم نه ؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

Sara Soltani

Mahdieh SeyyedHaghi
                            این پست پاک شده!
                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • سارا M 0س آفلاین
                              سارا M 0س آفلاین
                              سارا M 0
                              خیرین کوچک دریا دل

سلام
                              حتمااااااااا با پدر و مادرتون صبحت کنید جدی میگم.
                              ببنید خواهر خودم هم تا ی مدت مثل شما بود....پدر و مادرم با اینکه بد خواهرم رو نمیخواستن ولی نمیدونستن ک با حرفاشون استرس وارد میکنن. برا همین خواهرم قشنگ دلخوری خودش رو نشون داد و گفت اصلا حتی به من هم نگید ک درس بخون و فلان:||
                              خداروشکر دیگه پدر و مادرم چیزی نگفتن.....و خواهرمم نتیجه تلاش هاش رو دید:))
                              البته اینم بگم خواهر من فوق العاده زرنگ بود برای همین انتظار همه حتی فامیل هم از خواهرم بالا بود.....برای همین کلا تحت فشار بود.....ولی خب صحبت کرد با پدر و مادرم....و حل شد...
                              الان دیگه برای من چیزی نمیگن......اگر هم بگن با خواهرم صحبت میکنم ک با پدر و مادرم صحبت کنه.
                              شما هم با خواهرت در میون بذار و هم با پدر و مادرتون.

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                              پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1

Parsa GhaffariP آفلاین
                                Parsa GhaffariP آفلاین
                                Parsa Ghaffari

Sara Soltani سلام. در وحله ی اول باید به خانوادتون این موضوع رو بگید و اونا اینو متوجه بشن که کنکور، این آزمونای آزمایشی نیست! وقتی قرار یه آزمون مثلا از فقط آمار و احتمال (ریاضیشو مثال میزنم ) طرح شه، معلومه استاندارد نمیشه. بعدش هم لازمه خانوادتون رو منوجه فشاری که بهتون میکنن بشین. اونا قصدشون خیره، ولی دارن بدتر میکنن و لازمه اینو بدونن. در مرحله ی آخر هم باید بگم، شاید خیلی خوشایند نباشه، ولی شما نهایتا ۴ ماه فاصله داری با یکی از سرنوشت ساز ترین آزمون های زندگیت و لازمه براش هرکاری که باید رو انجام بدی. این زندگیِ شماست که داره با فشار های خانوادتون خراب میشه، نه اونا. پس ب نظرم حتی اگر لازم شد، برای دفاع از حق خودتون ( آرامش داشتن منظورمه ) باهاشون بجنگید و بحث کنید. ( البته ن اینکه احترامشون رو زیر سوال ببرید، ولی با تمام وجود از حقتون دفاع کنید، وگرنه این زندگی شماست که نابود میشه، خانوادتون نهایتا میخوان حرص بخورن).

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                پاسخ
                                • پاسخ به عنوان موضوع
                                وارد شوید تا پست بفرستید
                                • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                • اولین پست
                                  آخرین پست