-
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار سلام خوبین؟
-
این پست پاک شده!
-
مهدیه بانو گفتی فنت بشن اگه بخام فنم بشن باید به اندازه لیوای هچو خفن باشم که اون انیمست
-
@sania-andiravan کارتون نه اون انیمیشنه
من اونو خیلی بچه تر بودم دیدم فک کنم کلاس دوم چه دورانی بود آوار کورارم دیدی؟ادامه آواتار آنگه ازونم قشنگتره:))
-
@sania-andiravan بچه پررو باش باو من یه چند درجه دیگه پرروییم ادامه پیدا کنه میرسم سر نقطه اول ینی مظلومیت تو
-
@sania-andiravan کارتون نه اون انیمیشنه
من اونو خیلی بچه تر بودم دیدم فک کنم کلاس دوم چه دورانی بود آوار کورارم دیدی؟ادامه آواتار آنگه ازونم قشنگتره:))
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFa Fa من زیاد پیگیر نیستم نمیدونم کارتون میشه چی میشه
نه آواتار رو دیدم کلاس سوم اینا بودم ولی آواتار کورا رو خواهرم دیدم خیلی هام دیده یه بار دیگه ببینم تلویزیون رو پرت میکنم بیرون
آپا رو برای خواهرم کشیدم -
arldragon سلام قسمت ۱۴ فصل ۴ تا همینجا اومده
-
چه حوصله ای دارید میشینید کارتون میبینید
من فقط فیلم تشریح دوس
-
@sania-andiravan بچه پررو باش باو من یه چند درجه دیگه پرروییم ادامه پیدا کنه میرسم سر نقطه اول ینی مظلومیت تو
-
Fa Fa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
arldragon سلام قسمت ۱۴ فصل ۴ تا همینجا اومده
پس ۱۴ رو دیدی🥲
-
من فقط فیلم تشریح دوس
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو من فقط فیلم جان ویک
-
مهدیه بانو من فقط فیلم جان ویک
-
مهدیه بانو من فقط فیلم جان ویک
@sania-andiravan
تشریح قلب تشریح مغز
یه گروه به اسم عاشقان زیست باید بزنم️
-
Fa Fa من زیاد پیگیر نیستم نمیدونم کارتون میشه چی میشه
نه آواتار رو دیدم کلاس سوم اینا بودم ولی آواتار کورا رو خواهرم دیدم خیلی هام دیده یه بار دیگه ببینم تلویزیون رو پرت میکنم بیرون
آپا رو برای خواهرم کشیدم@sania-andiravan نقاشیه خیلییی کیوت بود منم یه خواهربزرگتر از خودم دارم همش نقاشی میکشید برام کلاس پنجم شیشم که بودم قهرمانان تنیس میزاشت شبکه پویا همشونو برام کشید منم ک بد کراش زده بودم روشون انگار دنیارو دادی بم خرذوق
-
جای من اینجا نیست
یعنی هیچ کس زیست ندوس
-
من فقط فیلم تشریح دوس
مهدیه بانو کارتون نیست انیمست و خیلیم معنا و مفهوم داره همین اتک به زیبایی داره جنگو نشون میده و اینکه تو دوست نداری دلیل نمیشه بقیم خوششون نیاد کسیم مجبورت نکرده که ببینی حالا
-
@sania-andiravan نقاشیه خیلییی کیوت بود منم یه خواهربزرگتر از خودم دارم همش نقاشی میکشید برام کلاس پنجم شیشم که بودم قهرمانان تنیس میزاشت شبکه پویا همشونو برام کشید منم ک بد کراش زده بودم روشون انگار دنیارو دادی بم خرذوق
-
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام