-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها خوندن زمین تاثیری هم داره تو کنکور؟؟ یا حذفش کنم؟؟
-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
واااای
چی وای ؟
-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dr.mahdie در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بخونین چ بهتر
-
بخونین چ بهتر
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@parastu23 اخه من توی زیست در حد متوسطی قرار دارم اونو به خوب برسونم بهتره یا زمین هم بخونم؟
-
@parastu23 اخه من توی زیست در حد متوسطی قرار دارم اونو به خوب برسونم بهتره یا زمین هم بخونم؟
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdr.mahdie در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23 اخه من توی زیست در حد متوسطی قرار دارم اونو به خوب برسونم بهتره یا زمین هم بخونم؟
خوب پس زیست بخون
-
کسایی ک میخوان برای رتبه عالی بخونن حتمن زمین رو بخونن نذارن کنار
-
iman 1 اخه من زیاد فیزیکو شیمیم قوی نیست وقت تلف کردن نی به نظرتون که بشینم زمینم بخونم؟!
dr.mahdie تابستون پایتونو قوی کنید . از اول مهر هم زمین شناسی رو با بودجه بندی قلمچی برید جلو
-
dr.mahdie تابستون پایتونو قوی کنید . از اول مهر هم زمین شناسی رو با بودجه بندی قلمچی برید جلو
-
dr.mahdie نه اصلا . زمین شناسی تو زیرگروه 1 ضریب صفر داره ولی کسی ک بفکر رتبه عالیه قطعا میخونه . هندسه پایه ریاضیا ک اولو اخر خیلییییییییی مهمه بچه ها ازش فرارین درحالی ک اصولی بخونن یاد میگیرن
-
dr.mahdie نه اصلا . زمین شناسی تو زیرگروه 1 ضریب صفر داره ولی کسی ک بفکر رتبه عالیه قطعا میخونه . هندسه پایه ریاضیا ک اولو اخر خیلییییییییی مهمه بچه ها ازش فرارین درحالی ک اصولی بخونن یاد میگیرن
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ونن یاد میگیرن
نه اتفاقا ریاضیا به این دلیل نمیخونن که تست هاش خیلی سخته و وقتیو که بخوان صرف پایه کنند صرف تحلیلی میکنند
ضریب 1 داره؟؟؟؟ اونوقت زیست ضریب چند داره؟؟ درسا تو کنکور ضریباشون چنده؟؟ -
iman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ونن یاد میگیرن
نه اتفاقا ریاضیا به این دلیل نمیخونن که تست هاش خیلی سخته و وقتیو که بخوان صرف پایه کنند صرف تحلیلی میکنند
ضریب 1 داره؟؟؟؟ اونوقت زیست ضریب چند داره؟؟ درسا تو کنکور ضریباشون چنده؟؟dr.mahdie کسی یه تدریس عالی رو ببینه قطعا هندسه پایه براش شیرین میشه . سختی هر درسی سختی خودشو داره بچه ها با تمرینو تلاش قطعا میتونن . خیلیا صفرصفر بودن با تلاشو تمرین زیاد حتی هندسه رو کامل مسلط شدن .
-
ونن یاد میگیرن
ضریب 1 داره؟؟؟؟ اونوقت زیست ضریب چند داره؟؟ درسا تو کنکور ضریباشون چنده؟؟نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdr.mahdie در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ونن یاد میگیرن
ضریب 1 داره؟؟؟؟ اونوقت زیست ضریب چند داره؟؟ درسا تو کنکور ضریباشون چنده؟؟شما کنکوری 96هستین؟؟
-
ونن یاد میگیرن
ضریب 1 داره؟؟؟؟ اونوقت زیست ضریب چند داره؟؟ درسا تو کنکور ضریباشون چنده؟؟شما کنکوری 96هستین؟؟
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@parastu23 نه 97
-
dr.mahdie کسی یه تدریس عالی رو ببینه قطعا هندسه پایه براش شیرین میشه . سختی هر درسی سختی خودشو داره بچه ها با تمرینو تلاش قطعا میتونن . خیلیا صفرصفر بودن با تلاشو تمرین زیاد حتی هندسه رو کامل مسلط شدن .
-
-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 نه 97
من فک کردم کنکوری 96 هستی
پس زمین حتما بخون -
@parastu23 نه 97
من فک کردم کنکوری 96 هستی
پس زمین حتما بخوننوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
dr.mahdie دقیق اون صفحه رو بخونید نوشته زیرگروها چیا هستن