اهل کجایی؟! (چالش)
-
parisa khany نه شیراز نیست
خیلیم تعارفی هستیم😂atena abolhasani نزدیک شدم ....!؟یا یه استان دیگه...
-
zahra zare 0 شهری که خاکش دامن گیره مردم مهمون نوازی هم داره
atena abolhasani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
zahra zare 0 شهری که خاکش دامن گیره مردم مهمون نوازی هم داره
کاشان؟
-
@Ermia-Mirzakhani اهل کجایی!؟
parisa khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
ایح😂😂😂هم استانی در اومدیم....من حس میکردم یه فرکانس نزدیکی هساا😂😂😂باید از همون سلامی چو بوی خوش آشناییت میفهمیدم😂😂یه یک الی ۲ ساعتی فاصله داریم😂😂😂😂😂🍷💔
-
parisa khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
ایح😂😂😂هم استانی در اومدیم....من حس میکردم یه فرکانس نزدیکی هساا😂😂😂باید از همون سلامی چو بوی خوش آشناییت میفهمیدم😂😂یه یک الی ۲ ساعتی فاصله داریم😂😂😂😂😂🍷💔
@ermia-mirzakhani وای جیغغغغغغغ یه هم استانی پیدا کردم بالاخره 🤣🤣🤣😉 فقط عجیبه ...چرا گیر میدادی به
سلامی چو بوی خوش آشنایی.....🤔🤨
شیراز!؟ -
@ermia-mirzakhani وای جیغغغغغغغ یه هم استانی پیدا کردم بالاخره 🤣🤣🤣😉 فقط عجیبه ...چرا گیر میدادی به
سلامی چو بوی خوش آشنایی.....🤔🤨
شیراز!؟parisa khany 😂😂😂😂ن شیراز نیس😶💔البت نصف خانواده از جمله بابام و داداشام شیرازن من و نصف دیگه اش اینجاییم😶💔چو جالب😂😂😂🍷
-
parisa khany 😂😂😂😂ن شیراز نیس😶💔البت نصف خانواده از جمله بابام و داداشام شیرازن من و نصف دیگه اش اینجاییم😶💔چو جالب😂😂😂🍷
@ermia-mirzakhani خو گفتی یک ساعت موقعیت مکانیم رو تخت جمشید گرفتم🤣واضح بگو گیج شدم🤣
-
@ermia-mirzakhani خو گفتی یک ساعت موقعیت مکانیم رو تخت جمشید گرفتم🤣واضح بگو گیج شدم🤣
parisa khany ایح😂😂😂از تخت جمشید بیا پایین ن بالا😶💔البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم😂از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......)
-
parisa khany ایح😂😂😂از تخت جمشید بیا پایین ن بالا😶💔البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم😂از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......)
@ermia-mirzakhani زرقان یا مرودشت....🤔🙄🤣مثل من کشنده شونده بین دوشهری🤣🤣🤣🤣🤣
من از تخت جمشید پایین نمیام🤣🤣🤣 -
از همه جای ایران تو شهر ما هست
همه جور قومیتی پیدا میشهمن کجایی ام؟؟
-
از همه جای ایران تو شهر ما هست
همه جور قومیتی پیدا میشهمن کجایی ام؟؟
@mahdi-e-0 تهران ،جون اینا 🌲🌳همه جایی و همه طوری هست 🤣🤣🤣
-
@ermia-mirzakhani زرقان یا مرودشت....🤔🙄🤣مثل من کشنده شونده بین دوشهری🤣🤣🤣🤣🤣
من از تخت جمشید پایین نمیام🤣🤣🤣parisa khany 😂😂😂😂😂عه😂😂کلا ما خانوادتا کشنده میشیم😂😂💔
ن مرودشت نیس....تو ۲ ساعت فاصله رو در نظر بگیر....یه کلمه بگم میفهمی چه شهریه ولی بذا نامعلوم بمونه💔😂😂😂 -
parisa khany 😂😂😂😂😂عه😂😂کلا ما خانوادتا کشنده میشیم😂😂💔
ن مرودشت نیس....تو ۲ ساعت فاصله رو در نظر بگیر....یه کلمه بگم میفهمی چه شهریه ولی بذا نامعلوم بمونه💔😂😂😂@ermia-mirzakhani سعادت شهر😶🤣
-
@ermia-mirzakhani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
زرقان
-
parisa khany وای😂😂😂😂
-
@ermia-mirzakhani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
زرقان
Fateme S 0 شما خودت آخر نگفتی !؟
-
Fateme S 0 شما خودت آخر نگفتی !؟
-
@ermia-mirzakhani سعادت شهر😶🤣
parisa khany نه🤔عه مگ استان فارسم سعادت شهر داره😶💔
-
Fateme S 0 وای جیغغغغغغغغغغغغغغغغ یه هم استانی دیگه 🤣🤣🤣🤣 دیگه احساس تنهایی نمیکنم🤣🤣😐
-
Fateme S 0 وای جیغغغغغغغغغغغغغغغغ یه هم استانی دیگه 🤣🤣🤣🤣 دیگه احساس تنهایی نمیکنم🤣🤣😐
parisa khany واس منم تهرانی پیدا کن پریسا😂❤️
-
parisa khany نه