اهل کجایی؟! (چالش)
- 
zahra zare 0 شهری که خاکش دامن گیره مردم مهمون نوازی هم داره atena abolhasani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است: zahra zare 0 شهری که خاکش دامن گیره مردم مهمون نوازی هم داره کاشان؟ 
- 
@parisa-khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است: @Ermia-Mirzakhani اهل کجایی!؟ ایح    هم استانی در اومدیم....من حس میکردم یه فرکانس نزدیکی هساا هم استانی در اومدیم....من حس میکردم یه فرکانس نزدیکی هساا   باید از همون سلامی چو بوی خوش آشناییت میفهمیدم باید از همون سلامی چو بوی خوش آشناییت میفهمیدم  یه یک الی ۲ ساعتی فاصله داریم یه یک الی ۲ ساعتی فاصله داریم       
- 
@parisa-khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است: @Ermia-Mirzakhani اهل کجایی!؟ ایح    هم استانی در اومدیم....من حس میکردم یه فرکانس نزدیکی هساا هم استانی در اومدیم....من حس میکردم یه فرکانس نزدیکی هساا   باید از همون سلامی چو بوی خوش آشناییت میفهمیدم باید از همون سلامی چو بوی خوش آشناییت میفهمیدم  یه یک الی ۲ ساعتی فاصله داریم یه یک الی ۲ ساعتی فاصله داریم       
- 
@ermia-mirzakhani وای جیغغغغغغغ یه هم استانی پیدا کردم بالاخره     فقط عجیبه ...چرا گیر میدادی به فقط عجیبه ...چرا گیر میدادی به
 سلامی چو بوی خوش آشنایی.....  
 شیراز!؟
- 
@parisa-khany     ن شیراز نیس ن شیراز نیس  البت نصف خانواده از جمله بابام و داداشام شیرازن من و نصف دیگه اش اینجاییم البت نصف خانواده از جمله بابام و داداشام شیرازن من و نصف دیگه اش اینجاییم  چو جالب چو جالب    
- 
@parisa-khany ایح    از تخت جمشید بیا پایین ن بالا از تخت جمشید بیا پایین ن بالا  البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......) از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......)
- 
از همه جای ایران تو شهر ما هست 
 همه جور قومیتی پیدا میشهمن کجایی ام؟؟ 
- 
از همه جای ایران تو شهر ما هست 
 همه جور قومیتی پیدا میشهمن کجایی ام؟؟ 
- 
@ermia-mirzakhani زرقان یا مرودشت....    مثل من کشنده شونده بین دوشهری مثل من کشنده شونده بین دوشهری     
 من از تخت جمشید پایین نمیام   
- 
@parisa-khany      عه عه  کلا ما خانوادتا کشنده میشیم کلا ما خانوادتا کشنده میشیم   
 ن مرودشت نیس....تو ۲ ساعت فاصله رو در نظر بگیر....یه کلمه بگم میفهمی چه شهریه ولی بذا نامعلوم بمونه    
- 
@parisa-khany ایح    از تخت جمشید بیا پایین ن بالا از تخت جمشید بیا پایین ن بالا  البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......) از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......)@ermia-mirzakhani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است: @parisa-khany ایح    از تخت جمشید بیا پایین ن بالا از تخت جمشید بیا پایین ن بالا  البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......) از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......)زرقان 
- 
@ermia-mirzakhani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است: @parisa-khany ایح    از تخت جمشید بیا پایین ن بالا از تخت جمشید بیا پایین ن بالا  البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم البت میشه شیرازم در نظر گرفت ولی خب من بیشتر اینجام(اینجا ینی هنین شهری ک الان توشم از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......) از شیراز بیای پایین به چی میرسی! یه شهری به اسم......)زرقان Fateme S 0 شما خودت آخر نگفتی !؟ 
- 
Fateme S 0 شما خودت آخر نگفتی !؟ 
- 
Fateme S 0 وای جیغغغغغغغغغغغغغغغغ یه هم استانی دیگه     دیگه احساس تنهایی نمیکنم دیگه احساس تنهایی نمیکنم   
- 
Fateme S 0 وای جیغغغغغغغغغغغغغغغغ یه هم استانی دیگه     دیگه احساس تنهایی نمیکنم دیگه احساس تنهایی نمیکنم   
- 
@parisa-khany نه 

|
 |

شعردانه
شعردانه

همه جایی و همه طوری هست
همه جایی و همه طوری هست 
 ️
️