اهل کجایی؟! (چالش)
-
parisa khany از همون اول حدس میزدم اهل فارس باشین ولی فکر میکردم شیرازی هستین
چون خیلی حافظ دوست بودیننوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده@mitra-ism-rahmani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
چون خیلی حافظ دوست بودینمتولد شیرازم ولی درکل کشنده شونده بین تخت جمشید و شیرازم چند وقت این طرف چند وقت اون طرف:))
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
@ermia-mirzakhani من این شعر را زدم گوگل داد اشعار کودکانه هیچی دیگه نداد
انتظار دیگه ایی ازش داشتی
-
parisa khany واییییی خداروشکر انگار ز غوغای جهان فارغی
بذا یه شعره هس اونو بگم شاید بفهمی
اگه میخوای گل بچینی
صفا و سبزه ببینی
بیا به شهر گل و بید
شهر هزار و صد شهید
...... چون بهشته (این نقطه ها اسم شهره اس)
خاک اون گل سرشته
اسم اونو خداا
تو دل ما نوشتهنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani کجا رفتی!؟؟؟؟بگو دیگه
-
@ermia-mirzakhani بهشت گمشده.... تنگ بستان...کوه سبز ...کامفیروز...ولی حسم همون اولی....
خو بگو
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany عهه...عهه
شهر نابغه هاس....یه نابغه ای مث من
خدایا بگم چی بفهمیداِهِم
میگم اخبارم نگا نمیکنید؟
یه شهره هس خیلی مردمش تا تقی ب توقی میخوره میریزن تو خیابون کولی بازی -
atena abolhasani نزدیک شدم ....!؟یا یه استان دیگه...
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany از لحاظ جعرافیایی خیلی نزدیکه
ولی استان دیگه ای هست -
parisa khany عهه...عهه
خدایا بگم چی بفهمیداِهِم
میگم اخبارم نگا نمیکنید؟
یه شهره هس خیلی مردمش تا تقی ب توقی میخوره میریزن تو خیابون کولی بازینوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani ای بگم چی بهت....نااااااااابغه بگو هرچی شهر اطراف بود و گفتم
-
parisa khany عهه...عهه
خدایا بگم چی بفهمیداِهِم
میگم اخبارم نگا نمیکنید؟
یه شهره هس خیلی مردمش تا تقی ب توقی میخوره میریزن تو خیابون کولی بازینوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani کولی بازی
یعنی تو فقط سعی نکن کشورت را به جامعه بین الملل بشناسونی
آبرو هرچی ایرانیه را میبری با این شیوه آدرس دادنت
خب اسم شهر را بگو -
parisa khany عهه...عهه
خدایا بگم چی بفهمیداِهِم
میگم اخبارم نگا نمیکنید؟
یه شهره هس خیلی مردمش تا تقی ب توقی میخوره میریزن تو خیابون کولی بازینوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani من نتو زیر رو کردم چیزی نیافتم
-
چون خیلی حافظ دوست بودینمتولد شیرازم ولی درکل کشنده شونده بین تخت جمشید و شیرازم چند وقت این طرف چند وقت اون طرف:))
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
شیراز خیلی قشنگه خصوصا تو بهار
من بهار اومدم بعد تو همون خیابونی که حافظیه هست و پارک روبروش فقط بوی بهارنارنج میومد خیلی خوب بود -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi چی سرچ کردی!؟حرف خودش و که میگه کولی بازی
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
نه واقعا دارم به نبوغش پی میبرم
-
@ermia-mirzakhani کولی بازی
یعنی تو فقط سعی نکن کشورت را به جامعه بین الملل بشناسونی
آبرو هرچی ایرانیه را میبری با این شیوه آدرس دادنت
خب اسم شهر را بگونوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani وایییییییییی
وایییییییییس
من غش
عاغا نماینده اش رضا زاده بود ریختن تو خیابون اصن یه اوضاعی بودااا....البت فک کنم بخاطر ایه ک زیر بار زور نمیخوان برن ولی خب باحال بودکلی کشته داد
حالا وللش بحث سیاسی نکنیم....دمشون گرم🥺🥺
من بالاخره یه روز این انتقامه رو میگیرم🥺
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
فک کن اینو بزنم وایسا بزنم ببینم چی میاد
-
parisa khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
شیراز خیلی قشنگه خصوصا تو بهار
من بهار اومدم بعد تو همون خیابونی که حافظیه هست و پارک روبروش فقط بوی بهارنارنج میومد خیلی خوب بودنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده@mitra-ism-rahmani اون جا فوقالعاده است تو حافظیه شعر حافظ خوند....، ولی من خودم آب و هوای اواخر شهریور اوایل مهر و خیلییییی دوست دارم اصلا بهشته مخصوصا شب ها
-
@mitra-ism-rahmani وایییییییییی
وایییییییییس
من غش
عاغا نماینده اش رضا زاده بود ریختن تو خیابون اصن یه اوضاعی بودااا....البت فک کنم بخاطر ایه ک زیر بار زور نمیخوان برن ولی خب باحال بودکلی کشته داد
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
وایییییییییس
من غش
ساقی حالا سرچ کن نمایندش رضازاده بود
-
@ermia-mirzakhani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
وایییییییییس
من غش
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
-
شهر انجیرستان کل جهان
شهرسرخ ایراننوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0 تابلو استهبان
-
وایییییییییس
من غش
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
وایییییییییس
من غش
نکن سرچ میکنما
حسین رضا زاده ایا -
@mitra-ism-rahmani اون جا فوقالعاده است تو حافظیه شعر حافظ خوند....، ولی من خودم آب و هوای اواخر شهریور اوایل مهر و خیلییییی دوست دارم اصلا بهشته مخصوصا شب ها
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany در اهل کجایی؟! (چالش) گفته است:
@mitra-ism-rahmani اون جا فوقالعاده است تو حافظیه شعر حافظ خوند....، ولی من خودم آب و هوای اواخر شهریور اوایل مهر و خیلییییی دوست دارم اصلا بهشته مخصوصا شب ها
اتفاقا ما شب هم رسیدیم شیراز مقصد اصلیمون بوشهر بود آره ولی من واقعا بوی بهارنارنجش مستم کرده بود
البته یه انتقاد اون پارکش خیلی گربه داشت منم از گربه میترسم