-
mohammadhassan عمو محمد حسن ایقد اعصابم خورده ایقد اعصابم خورده... تاپیک فحش ندارید؟
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAHP برای چی؟
تاپیک فوحش چرا ؟ :|
همینجا بریز بیرون ولی اصولی بریز بیرون -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه بالاخره یک نفر را یافتیم
سلامسلااام
بالاخره راهکارتون جواب داد
خوب هستین؟نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلامسلااام
خوب هستین؟کدوم راهکار
?
ممنون خوبم شما خوبین؟ -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلامسلااام
خوب هستین؟کدوم راهکار
?
ممنون خوبم شما خوبین؟نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلامسلااام
خوب هستین؟کدوم راهکار
?
ممنون خوبم شما خوبین؟استیکر برای نفریابی
تشکر خوبم -
سلامسلااام
خوب هستین؟کدوم راهکار
?
ممنون خوبم شما خوبین؟استیکر برای نفریابی
تشکر خوبمنوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه آها
-
فااطمه آها
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
AHP برای چی؟
همینجا بریز بیرون ولی اصولی بریز بیروننوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
AHP برای چی؟
همینجا بریز بیرون ولی اصولی بریز بیرون -
AHP برای چی؟
همینجا بریز بیرون ولی اصولی بریز بیروننوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAHP
فقط یه ذره شاید مغایرت داشته باشه با شوونات اسلامی -
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دفاعی رو گفتم کم گرفتما! امروز ساعت 9 از خواب بلند شدم رفتم مکان موردنظر که آره کلاس واسمون بزاره نمره بهمون بدن چندتا .... (خودت میدونی) اومدن بشین پاشو و شرو ور بعد میگن بله شما قرار بوده بشین 16 الان که شرکت کردین 17 همون خودش میمونه
تا ساعت 1 بیرون بودم!!!
-
دفاعی رو گفتم کم گرفتما! امروز ساعت 9 از خواب بلند شدم رفتم مکان موردنظر که آره کلاس واسمون بزاره نمره بهمون بدن چندتا .... (خودت میدونی) اومدن بشین پاشو و شرو ور بعد میگن بله شما قرار بوده بشین 16 الان که شرکت کردین 17 همون خودش میمونه
تا ساعت 1 بیرون بودم!!!
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAHP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تا ساعت 1 بیرون بودم!!!
ها! ؟ :|
-
AHP برای چی؟
همینجا بریز بیرون ولی اصولی بریز بیروننوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAHP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
AHP برای چی؟
همینجا بریز بیرون ولی اصولی بریز بیرونویژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ
-
تا ساعت 1 بیرون بودم!!!
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط AHP انجام شدهAHP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تا ساعت 1 بیرون بودم!!!
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط AHP انجام شده
همین دوروز پیش هم تولد یکی از رفقا بود واسش کیسه بوکس خریدم بهش دادم کاشکی بهش نداده بودم
-
AHP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تا ساعت 1 بیرون بودم!!!
اعصابم در این حد خورده !نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAHP آخه دفاعی رو کی 20 نمیده ؟؟ :|
اون آدم باید خیلی عقده ای بوده باشه :|
والا معلم دفاعی ما که اذیت نکرد تازه بچه های ما اذیتش کردن بنده خدا رو . خدا خیرش هم بده. -
AHP آخه دفاعی رو کی 20 نمیده ؟؟ :|
والا معلم دفاعی ما که اذیت نکرد تازه بچه های ما اذیتش کردن بنده خدا رو . خدا خیرش هم بده.نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط AHP انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
AHP آخه دفاعی رو کی 20 نمیده ؟؟ :|
والا معلم دفاعی ما که اذیت نکرد تازه بچه های ما اذیتش کردن بنده خدا رو . خدا خیرش هم بده.اسم معلم دفاعی ما باشی هستش مرتیکه عقده ای بود من دو بار تو دو جلسه پی در پی بیرون کرد
هر بار هم میرفتم کتابخونه یک ساعت و نیم بیولوژی میخوندم
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کل دفاعی رو رونویسی کردم از کتاب! تو امتحان کتاب برده بودم :| معلممونم کاری نداش :JOY:
-
کل دفاعی رو رونویسی کردم از کتاب! تو امتحان کتاب برده بودم :| معلممونم کاری نداش :JOY:
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اوووووه شِت... امتحان مارو باید میدیدی
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
والا چیه! یه بارم بردنمون میدون تیر :| کلاشو محافظت شده بسته بودن به دار بست :| سربازان! گلنگدن! آتش :| دست نذاشتم رو ماشه 7 تا تیر خالی شد
-
والا چیه! یه بارم بردنمون میدون تیر :| کلاشو محافظت شده بسته بودن به دار بست :| سربازان! گلنگدن! آتش :| دست نذاشتم رو ماشه 7 تا تیر خالی شد
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi سربازان
خب باید بزاری رو تک تیر دیگه گذاشتی رو رگبار زدی