معنی بیت؟؟؟
-
بچه هاسبک جولانونمیفهمم!!!ینی چی؟
-
مهشید حسن زاده
کدوم درس ؟؟parisa mrahimi منم دقیق نمیدونم تواین تسته آدرسشو داده ادبیات یازدهم
-
مهشید حسن زاده من اگه معنی سبک جولانو بدونم میتونم ترجمه کنم . ممکنه معنیش آسودگی زندگی باشه ممکنه شتابنده بودن زندگی باشه. خودم فکر می کنم سبک اینجا معنی سریع میده تو فارسی هم داشتیمش ولی خب ممکنه همون معنی آسون خودش بده. حالا نظر من: عمر ما انقدر زود میگذره که باعث غفلتمون شده. بعد مصرع دومشو یه چیزی تو ذهنم اومد واقعا نمی دونم درسته یا چرت و پرت. ممکنه زندگی رو به کشتی ای تشبیه کرده باشه که تو آب در حرکته و میگه صدای حرکت سریعِ (شایدم سبک و نرمِ!) این کشتیه روی آب بیشتر خوابمونو سنگین کرده و ما به جای هوشیاری بیخیال خوابیدیم. در کل یه چیزی گفتم
samira pournazar منم تومعنی کردنش همین مشکلودارم:)
-
مهشید حسن زاده در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
عه من که گفتم !!
دهخدا گفته تندخیز و سبک رو
تند رونده و اینا......برداشت من. -
@mitra-ism-rahmani
خب به نظرم مفهومش میتونه این باشه که خودنمایی یار ما رو به خواب غفلت میبره (عاشق از دیدن و خودنمایی و ناز و عشوه معشوق از خود بی خود میشه)
parisa mrahimi یار؟!!!
-
parisa mrahimi یار؟!!!
مهشید حسن زاده
میگم کدوم درسه ؟؟
اونو ول کن -
samira pournazar در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
مهشید حسن زاده به نظر من
میگه غفلت ما باعث شده گذر عمر را نفهمیم همونطوری که صدای آب باعث میشه خواب سنگین تر بشه
البته به معنی هایی که من میکنم اصلا نمیشه اعتماد کرد
به نظرم بیت اسلوب معادله هم دارهولی دقت کنین گفته عمر سبک جولان باعث غفلتمونه شما برعکس علت معلولشو گفتین
بله بله میگم یه جاییش درست نیستا
خب الان عمری که خیلی سریع پیش میره باعث غفلتمون شده
مثل آبی که سبب سنگین شدن خواب شده
الان ببینین ما میتونیم اسلوب معادله را بگیریم
بعد هر عنصر را معادل سازی کنیم
مثلا آب تمثیلی از عمری که سریع میره
خواب سنگین تمثیل از غفلت
الان به نظرتون بهتر نیست ؟؟؟@mitra-ism-rahmani بله موافقم
-
samira pournazar
جولان کنایه از خودنمایی هست ،کی خودنمایی میکنه ؟؟
خب یار دیگهparisa mrahimi در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
samira pournazar
جولان کنایه از خودنمایی هست ،کی خودنمایی میکنه ؟؟
خب یار دیگهسبک جولان باهم خونده میشه اینجافک کنم!
-
سلام
چقدر خندیدم به اون یار
شعر از صائب تبریزیه و به سبک هندی بوده
مصراع اول=میگه که ما تو عمرمون خیلی بازیگوشی کردیم (جولان به معنی بازیگوش،سرکش)و این غفلت های عمر ما دلیلش همین سرکشی هاست
مصراع دوم=تاکیید روی مصراع اول داشته و میگه صدای آب آرامش بخش هستش و ما گول ظاهر این آب رو خوردیم و سرکشی کردیم درکل معنیش این میشه که صدای آب درحالی که آرامش بخشه ولی باعث غفلت و خواب ما شده -
سلام
چقدر خندیدم به اون یار
مصراع اول=میگه که ما تو عمرمون خیلی بازیگوشی کردیم (جولان به معنی بازیگوش،سرکش)و این غفلت های عمر ما دلیلش همین سرکشی هاست
مصراع دوم=تاکیید روی مصراع اول داشته و میگه صدای آب آرامش بخش هستش و ما گول ظاهر این آب رو خوردیم و سرکشی کردیم درکل معنیش این میشه که صدای آب درحالی که آرامش بخشه ولی باعث غفلت و خواب ما شده@narjes-hashemi در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
سلام
چقدر خندیدم به اون یار
مصراع دوم=تاکیید روی مصراع اول داشته و میگه صدای آب آرامش بخش هستش و ما گول ظاهر این آب رو خوردیم و سرکشی کردیم درکل معنیش این میشه که صدای آب درحالی که آرامش بخشه ولی باعث غفلت و خواب ما شدهخب یعنی الان به نظرتون اسلوب معادله داره ؟؟؟
-
سلام
چقدر خندیدم به اون یار
مصراع دوم=تاکیید روی مصراع اول داشته و میگه صدای آب آرامش بخش هستش و ما گول ظاهر این آب رو خوردیم و سرکشی کردیم درکل معنیش این میشه که صدای آب درحالی که آرامش بخشه ولی باعث غفلت و خواب ما شده@narjes-hashemi احسنتم الان بیشترنفهمیدم
-
سلام
چقدر خندیدم به اون یار
مصراع دوم=تاکیید روی مصراع اول داشته و میگه صدای آب آرامش بخش هستش و ما گول ظاهر این آب رو خوردیم و سرکشی کردیم درکل معنیش این میشه که صدای آب درحالی که آرامش بخشه ولی باعث غفلت و خواب ما شده@narjes-hashemi نه سبک جولانو با هم ترجمه کنین عمر داره سبک(سریع، شتابنده) جولان میده(اشاره به گذر شتابان عمر داره)
-
@narjes-hashemi در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
سلام
چقدر خندیدم به اون یار
مصراع دوم=تاکیید روی مصراع اول داشته و میگه صدای آب آرامش بخش هستش و ما گول ظاهر این آب رو خوردیم و سرکشی کردیم درکل معنیش این میشه که صدای آب درحالی که آرامش بخشه ولی باعث غفلت و خواب ما شدهخب یعنی الان به نظرتون اسلوب معادله داره ؟؟؟
@mitra-ism-rahmani اسلوب معادله رو من نخوندم با عرض پوزش نمیدونم چیه
دهمم
-
این الان به ذهنم رسید:
چون عمرخیلی زودمیگذره؛ماغفلت کردیم(یعنی بیخیالش شدیم)
مثل صدای جریان آب که باعث شد عمیق تربخوابیم(یعنی جریانش نه تنها مارو به حرکت وانداشت باعث شدعمیقترم بخوابیم)
خب!نظرتون؟ -
@narjes-hashemi نه سبک جولانو با هم ترجمه کنین عمر داره سبک(سریع، شتابنده) جولان میده(اشاره به گذر شتابان عمر داره)
samira pournazar در معنی بیت؟؟؟ گفته است:
@narjes-hashemi نه سبک جولانو با هم ترجمه کنین عمر داره سبک(سریع، شتابنده) جولان میده(اشاره به گذر شتابان عمر داره)
دقیقاهمینطوره
-
این الان به ذهنم رسید:
مثل صدای جریان آب که باعث شد عمیق تربخوابیم(یعنی جریانش نه تنها مارو به حرکت وانداشت باعث شدعمیقترم بخوابیم)
خب!نظرتون؟مهشید حسن زاده شما پست های من را خوندین ؟!
-
این الان به ذهنم رسید:
خب!نظرتون؟مهشید حسن زاده تا الان زور زدیم همینو بگیم دیگه
-
@narjes-hashemi احسنتم الان بیشترنفهمیدم
مهشید حسن زاده ببین
ما داخل عمرمون غفلت داشتیم (خودشعر گفته)و دلیل این غفلت های ما جولان هستش جولان هم دوتا معنی داره تند و شتابان ،سرکش و بازیگوشی و بعضی از جاها هم رقص معنی میده
ولی در اینجا سرکش و بازیگوش باید معنی بشه پس دلیل غفلت ما تو زندگی سرکش ها و بازیگوشی های ما بوده
اوکیه تا اینجا؟؟؟؟ -
مهشید حسن زاده شما پست های من را خوندین ؟!
@mitra-ism-rahmani کدومو؟نمیدونم ممکنه جاانداخته باشم چون ازپایین میرم بالا
-
مهشید حسن زاده شما پست های من را خوندین ؟!
@mitra-ism-rahmani درست گفت دیگه اسلوب معادله طور ترجمه کرد