-
پچه ها سلامممم
خوبین همگی؟نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa mrahimi سلام
شما خوبی؟ -
parisa mrahimi چخبر؟
Mehdi Hosseinbor
هیچچی بیکاری
زل زدم یه ترکای دیوار دارم میخندم
تازگیا کور هم شدم -
parisa mrahimi سلام
شما خوبی؟FateMe 0
سلام عزیزم
ممنون -
مهشید حسن زاده 0 خانم حسن زاده
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه این اون نیست!
اوناکانتم ترکید.الان نه تنهاشیرینی بده نیستم بلکه جهت کسب اعتباروبازگشت به شکوه پیشینم نیازمندیاری سبز تودلیونم هستم -
parisa mrahimi سلام پریسام خوبی ؟:)
@ftm-dh
سلام مرسی
تو خوبی؟ -
Mehdi Hosseinbor
هیچچی بیکاری
زل زدم یه ترکای دیوار دارم میخندم
تازگیا کور هم شدمparisa mrahimi ازین ب بد بجای زل زدن ب گوشی ب ترکای دیوار زل بزن چشات ترمیم میشن
-
Mehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه این اون نیست!
اوناکانتم ترکید.الان نه تنهاشیرینی بده نیستم بلکه جهت کسب اعتباروبازگشت به شکوه پیشینم نیازمندیاری سبز تودلیونم هستم -
Mehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه این اون نیست!
اوناکانتم ترکید.الان نه تنهاشیرینی بده نیستم بلکه جهت کسب اعتباروبازگشت به شکوه پیشینم نیازمندیاری سبز تودلیونم هستممهشید حسن زاده 0 اهان این ی اکانت دیگس!!÷
-
@ftm-dh
سلام مرسی
تو خوبی؟parisa mrahimi بد نیستم که
-
parisa mrahimi ازین ب بد بجای زل زدن ب گوشی ب ترکای دیوار زل بزن چشات ترمیم میشن
Mehdi Hosseinbor
آره فک کنم مجبورم راه حل هایی که تو دیروز دادی رو انجام بدم
امروز خونه رو زیر و رو کردم یه ترک پیدا کنم نکردم با پیچگوشتی آوردم دیوار اتاقمو سوراخ کردم به اون زل زدم -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-dh اره
میشه بپرسم سال چندم هستین؟ -
مهشید حسن زاده 0 اهان این ی اکانت دیگس!!÷
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor آره این یه0اضافه داره
اون اکانتموراه نمیدادسیستم به این اکانتم0دادن -
Mehdi Hosseinbor
آره فک کنم مجبورم راه حل هایی که تو دیروز دادی رو انجام بدم
امروز خونه رو زیر و رو کردم یه ترک پیدا کنم نکردم با پیچگوشتی آوردم دیوار اتاقمو سوراخ کردم به اون زل زدمparisa mrahimi اهوم
-
Mehdi Hosseinbor
کلا بدبختی هجوم آورده بهم -
Mehdi Hosseinbor آره این یه0اضافه داره
اون اکانتموراه نمیدادسیستم به این اکانتم0دادنمهشید حسن زاده 0 باز خداروشکر
-
@دختر-بهار پشت کنکوریم عزیزم
-
Mehdi Hosseinbor
کلا بدبختی هجوم آورده بهمparisa mrahimi چ بدبختی؟
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-dh آهان
موفق باشین -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط ftm.dh انجام شده
@دختر-بهار فدای تو:)
همچنین -
مهشید حسن زاده 0 باز خداروشکر
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor الان بایدبجای ستادانتخاباتیم ستاداعتباردهی بزنیم تو تودلی...
هعی روزگار..
بقیه بزرگواران!!نگاه نکنید به من اعتباربدین تاآآننننننچناااااااااااااننننننن نکردم که اونچنااااااااااااااننننننن شوید