-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جای ِ من باشی توعم . .
بهـ همینجا میرسی . .
حتی فکرشم نکن!
نمیشهـ ادامه داد . .
تا میام ببخشمت . .
همهـ چی یادم میاد . .
نگو بیرحم شدم !
واسهـ من کهـ ساده نیست . .
نگو بارهـ اخره . .
اولین بارت کهـ نیست !
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادت می افتم دلی...
من نامرد نیستم که تو رو یادم بره..
خانم قلب من فقط خودتی..
من باید بمیرم که تو رو یادم بره..
یادته دلی؟!
یادته زیر بارون می دوییدیم؟
یادته روز تولدم کل خونه رو بادکنک کرده بودی؟
یادته غذات سوخته بود...گریه ات گرفته بود؟
یادته اینا رو دلی؟!
من تا ته عمرم فقط با تو ام..
با عطر تو..
با لباسای تو..
با کتابای تو..
با سازت که گوشه ی اتاقه..
یادت می افتم..
با گریه می خندم...
درد دارم دلی...از اون دردایی که آدم داد می خواد بزنه..
قلبم درد می کنه..
خیلی درد می کنه....
درد دارم..
بیا منم ببر..
منم ببر پیش خودت..
طاقت ندارم.. -
_Mitra_replied to mohammadhassan on ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan خب بله همون fn را با عدد ۶ که میزنم روشن میشه ولی بعد چند ثانیه صفحه خاموش میشه
-
Maryam Nateqireplied to Meows on ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@یاسمن-کیانی در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
-
mohammadhassanreplied to _Mitra_ on ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani تنظیم power option لپتاپ رو باید ببینید. بعد از یه مدتی که ازش استفاده نمیشه خودش خاموش میکنه.
-
mohammadhassanreplied to _Mitra_ on ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
@mitra-ism-rahmani سلام
لپتاپ ها خودشون تنظیم نور صفحه نمایش دارن که باید با دکمه fn که رو کیبورده و یکی از دکمه های کیبورد که روی اون روشنایی صفحه نمایش رو زده میتونید کم و زیادش کنید.
بعضی لپتاپ ها هم با ترکیب دکمه fn و یه دکمه دیگه صفحشون تا حد زیادی کم نور میشه. احتمالا این ها دستکاری شده. -
اوک
-
بسه دیگ تورومولا:////
-
اه:]]]
-
کی اخراج شده مگ |:
-
چرا ؟!
-
برا اخراج :(((
-