-
AliReza_007 وقتی حذفه دیگ چرا باید وقتمونو بزاریم؟
-
@dr-agon جواب ندم بهتره
خودت ببین چند چندی
خوب خوندی بخون
نخوندی ، نخونشوننوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAliReza_007 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-agon جواب ندم بهتره
خودت ببین چند چندی
خوب خوندی بخون
نخوندی ، نخونشونممونم ک وقت گذاشتی
-
AliReza_007 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-agon جواب ندم بهتره
خودت ببین چند چندی
خوب خوندی بخون
نخوندی ، نخونشونممونم ک وقت گذاشتی
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-agon خواهش میکنم
-
AMH سلام ....
ببین یه مشاوره داش برا این حذفیات حرف میزد میگف ک اگ این مباحث و خوندین ک چ بهتر طبق سوابق دیدیم ک پارسال در کنکور اومد حذفیات اگ ک شروع صفر هسین این مباحث نخونین مباحث مهم و تست خیز و بخونین
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH سلام ....
ببین یه مشاوره داش برا این حذفیات حرف میزد میگف ک اگ این مباحث و خوندین ک چ بهتر طبق سوابق دیدیم ک پارسال در کنکور اومد حذفیات اگ ک شروع صفر هسین این مباحث نخونین مباحث مهم و تست خیز و بخونین
نمیدونم پارسال من سرجلسه کجا بودم که این حذفیات توسوال ندیدم
-
@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH سلام ....
نمیدونم پارسال من سرجلسه کجا بودم که این حذفیات توسوال ندیدم
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AMH سلام ....
AMH سلام ....
اخه ببینید حذفیات پارسال رو با الان یکی نکنید
حذفیات امسال میتونم بگم هرچی مطلب مهمه پروندن
اگ اینا رو بیارن ولی جز حذفیات باشه کلی شکایت میشه
ولی خوب من خوندمشون ... زیاد روشون وقت نمیزارم
مشاورا هر کی یه چی میگ دیگ -
AMH سلام ....
اخه ببینید حذفیات پارسال رو با الان یکی نکنید
حذفیات امسال میتونم بگم هرچی مطلب مهمه پروندن
اگ اینا رو بیارن ولی جز حذفیات باشه کلی شکایت میشه
ولی خوب من خوندمشون ... زیاد روشون وقت نمیزارم
مشاورا هر کی یه چی میگ دیگنوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH خب خوبه دارین میگین خودتون پارسال ک اگ مهمم نبودن زیاد از اونا تست اوردن پس امسال ک مباحث مهم و پروندن حتما ترکیبی اینا میارن من به شکایتش کاری ندارن اگ قرار بر شکایت بود پارسالم باید شکایت میکردن چون چیزی ک میگن حذفه ینی حذفه و اینک باز ازش بیارن دیگ حرفاشون چرته پس!!!
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نظر استادای الا چیه؟ حذفیات و بخونیم؟
همممم
نمی دونم چرا نمیتونم اعتماد کنم ب این حذف -
AMH خب خوبه دارین میگین خودتون پارسال ک اگ مهمم نبودن زیاد از اونا تست اوردن پس امسال ک مباحث مهم و پروندن حتما ترکیبی اینا میارن من به شکایتش کاری ندارن اگ قرار بر شکایت بود پارسالم باید شکایت میکردن چون چیزی ک میگن حذفه ینی حذفه و اینک باز ازش بیارن دیگ حرفاشون چرته پس!!!
AMH خب خوبه دارین میگین خودتون پارسال ک اگ مهمم نبودن زیاد از اونا تست اوردن پس امسال ک مباحث مهم و پروندن حتما ترکیبی اینا میارن من به شکایتش کاری ندارن اگ قرار بر شکایت بود پارسالم باید شکایت میکردن چون چیزی ک میگن حذفه ینی حذفه و اینک باز ازش بیارن دیگ حرفاشون چرته پس!!!
بخدا خودمم دیروز حالم بد بود
این سنجش خودشم نمیدونه چن چنده
نخونم بیارن چی بخونم وقتم بره چی
نمیدونم باید چی کار کنم : ( -
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
بخدا خودمم دیروز حالم بد بود
این سنجش خودشم نمیدونه چن چنده
نخونم بیارن چی بخونم وقتم بره چی
نمیدونم باید چی کار کنم : ( -
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط Dr.agon انجام شده
اخه مشکلم اینه میخوام فصل تولید مثل و حذف کنم
اگ اینا حذف شن خیلی میشه
اگ نخونم و بیان هم بده
بلاتکلیفم :// -
-
-
اخه مشکلم اینه میخوام فصل تولید مثل و حذف کنم
اگ اینا حذف شن خیلی میشه
اگ نخونم و بیان هم بده
بلاتکلیفم ://نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-agon وای تولید مثل الان حذف شده؟
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-agon وای تولید مثل الان حذف شده؟
نه. من میخوام نخونمش
-
-
@dr-agon وای تولید مثل الان حذف شده؟
نه. من میخوام نخونمش
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-agon ن خیلی مهمه واقعا تولید مثل با همه چی ترکیب میتونه بشه اون مباحث اسون و حذف کنین ک تست خیز نیس اخه :(((
-