-
گلوم درد میکنه فکر کنم کرونا گرفتم
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yamur A0 خدا نکنه
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yamur A0 باران خانم مثبت فک کن شاید تلقینت بیمارت کنه مثبت فک کنی اگه بیمارم شدی خودش بی محلی میبینه میره
واقعیته -
کسی دختر تابستان و زمستان رو ندیده؟
اگه یکی با این نام بباد 4 فصلمون تکمیله
#شوخیpouya hosein pour اون دوتا فصلم گذاشتیم برا پسرا که عدالت رعایت شه دو دو مساوی
-
yamur A0 باران خانم مثبت فک کن شاید تلقینت بیمارت کنه مثبت فک کنی اگه بیمارم شدی خودش بی محلی میبینه میره
واقعیتهنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
واقعیتهاره درسته
-
yamur A0 خدا نکنه
دختر پاییز قوربونت حالا ی چیزی گفتم مشخص نیس که
-
pouya hosein pour اون دوتا فصلم گذاشتیم برا پسرا که عدالت رعایت شه دو دو مساوی
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyamur A0 کاش میتونستم خودم رو تغییر بدم بشم تابستان صحرا یا زمستان مغلوستان
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyamur A0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ای تصورشم باحاله
پسرزمستون
پسر تابستون -
واقعیتهpouya hosein pour اوکی
باران نه یامور -
yamur A0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ای تصورشم باحاله
پسرزمستون
پسر تابستون -
دختر پاییز قوربونت حالا ی چیزی گفتم مشخص نیس که
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyamur A0 اب نمک غرغر کن
-
pouya hosein pour اوکی
باران نه یامورنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyamur A0 میدونم
اسم واقعیتون یامور باشه خیلی خوشگله
یه زمانی نمیزاشتن اسم تورکی بزارن وگرنه منم تورک بودم حیف -
yamur A0 اب نمک غرغر کن
دختر پاییز نه بدتر میشه غر غر کنم
-
yamur A0 اب نمک غرغر کن
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز اره خیلی موثره
-
دختر پاییز نه بدتر میشه غر غر کنم
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyamur A0 خوب ابجوش بخور خلاصه بردار یکاری بکن
-
yamur A0 میدونم
اسم واقعیتون یامور باشه خیلی خوشگله
یه زمانی نمیزاشتن اسم تورکی بزارن وگرنه منم تورک بودم حیفpouya hosein pour حالا ک میزارن خیلی دوست دارین کاری نداره برین ثبت احوال تغییر بدین
-
yamur A0 خوب ابجوش بخور خلاصه بردار یکاری بکن
دختر پاییز چشم عزیزم ممنون
-
دختر پاییز چشم عزیزم ممنون
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyamur A0 قربونت فقط مواظب باش سرما نخوری
-
pouya hosein pour حالا ک میزارن خیلی دوست دارین کاری نداره برین ثبت احوال تغییر بدین
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyamur A0 یکم کار برمیداره ولی خوب میشه
-
yamur A0 قربونت فقط مواظب باش سرما نخوری
دختر پاییز خدا نکنه اونم چشم