-
از بس اعصابم خراب باز اشتباه کردم
اهان داشتم میگفتم
حدود رتبه کنکور 95
3500
فک میکردم 95 اسون اما اشتباه میکردم :|نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اهان داشتم میگفتم
حدود رتبه کنکور 95
3500
فک میکردم 95 اسون اما اشتباه میکردم :|
مهم کنکوره -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیییییییییییییییییییییی
عجب رسمیه ...
رسم کنکور......
قصه درد و ماتم میمونه ....
میرن کنکورا....
از اونا فقط .....
استرساشون به جا میمونه -
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اهان داشتم میگفتم
حدود رتبه کنکور 95
3500
فک میکردم 95 اسون اما اشتباه میکردم :|
مهم کنکورهنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi
دکتر شما میدونی تهران رادیو لوری تا چه حدی ور میداره/ -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-bernosi
دکتر شما میدونی تهران رادیو لوری تا چه حدی ور میداره/از پزشکی یا خود رادیو لوژی؟
-
واسه خانوما از نظر من بهترین رشته ها اینا هستن
مهندسی کامپیوتر و ای تی
مهندسی معماری
مهندسی شیمی
مهندسی پزشکی
البته مهندسی شیمی اولویت فکر کنم با آقایون باشه ولی 3 تای دیگه تقریبا 50/50 هست
کسایی که ریاضیاتشون قویه میتونن ریاضیات محض بخونن,درآمد این رشته یه چیز نجومی هست,همه فکر میکنن رشته های علوم پایه به درد نمیخوره و کسی اگه بخونه مجبوره دوباره معلم بشه,ولی اگه واقعا علاقه داشته باشه میتونه بره واسه شرکت های معتبر و فوق العاده ثروتمند مثل شرکت های قطری کار کنه,تنها کارش هم اینه که نموردار سود و زیان شرکت رو تنظیم کنه و یه تابع برای هزینه و درآمد بسازه,بابت همین کار ساده در ماه حداقل 40 میلیون درآمد دارن این افراد تو خارج,تو ایران شرکت ها اصلا اهمیت نمیدن به این چیزا ولی تو خارج بسرعت جذب میشن و شروع به کار میکنننوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-tah
تو ایران جهت گیری ها اصلا نسبت به علوم پایه خوب نیست تصور اکثریت اینه که یا میخواستن مهندس بشن که نشدن یا دیگه باید برن معلمی
و اتفاقا خیلی از تحصیلکرده های علوم پایه هم به این عقاید دامن میزنن -
مهندسی کامپیوتر و ای تی
مهندسی معماری
مهندسی شیمی
مهندسی پزشکی
کسایی که ریاضیاتشون قویه میتونن ریاضیات محض بخونن,درآمد این رشته یه چیز نجومی هست,همه فکر میکنن رشته های علوم پایه به درد نمیخوره و کسی اگه بخونه مجبوره دوباره معلم بشه,ولی اگه واقعا علاقه داشته باشه میتونه بره واسه شرکت های معتبر و فوق العاده ثروتمند مثل شرکت های قطری کار کنه,تنها کارش هم اینه که نموردار سود و زیان شرکت رو تنظیم کنه و یه تابع برای هزینه و درآمد بسازه,بابت همین کار ساده در ماه حداقل 40 میلیون درآمد دارن این افراد تو خارج,تو ایران شرکت ها اصلا اهمیت نمیدن به این چیزا ولی تو خارج بسرعت جذب میشن و شروع به کار میکنن -
@reza-tah
تو ایران جهت گیری ها اصلا نسبت به علوم پایه خوب نیست تصور اکثریت اینه که یا میخواستن مهندس بشن که نشدن یا دیگه باید برن معلمی
و اتفاقا خیلی از تحصیلکرده های علوم پایه هم به این عقاید دامن میزنننوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@reza-tah
و اتفاقا خیلی از تحصیلکرده های علوم پایه هم به این عقاید دامن میزننچون ارزش نداره تو ایران :|
-
@dr-bernosi
دکتر شما میدونی تهران رادیو لوری تا چه حدی ور میداره/از پزشکی یا خود رادیو لوژی؟
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr-bernosi
نه خود رادیولوری
-
@reza-tah
و اتفاقا خیلی از تحصیلکرده های علوم پایه هم به این عقاید دامن میزنننوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@reza-tah
و اتفاقا خیلی از تحصیلکرده های علوم پایه هم به این عقاید دامن میزنناره همین طور.......
یه دختر علوم پایه خونده بود میگف......به من گفتن بیا برو قالیبافی یاد بگیر ....استخدامت کمیم ....نیرو میخوایم -
مهندسی کامپیوتر و ای تی
مهندسی معماری
مهندسی شیمی
مهندسی پزشکی
کسایی که ریاضیاتشون قویه میتونن ریاضیات محض بخونن,درآمد این رشته یه چیز نجومی هست,همه فکر میکنن رشته های علوم پایه به درد نمیخوره و کسی اگه بخونه مجبوره دوباره معلم بشه,ولی اگه واقعا علاقه داشته باشه میتونه بره واسه شرکت های معتبر و فوق العاده ثروتمند مثل شرکت های قطری کار کنه,تنها کارش هم اینه که نموردار سود و زیان شرکت رو تنظیم کنه و یه تابع برای هزینه و درآمد بسازه,بابت همین کار ساده در ماه حداقل 40 میلیون درآمد دارن این افراد تو خارج,تو ایران شرکت ها اصلا اهمیت نمیدن به این چیزا ولی تو خارج بسرعت جذب میشن و شروع به کار میکنننوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مهندسی کامپیوتر و ای تی
مهندسی معماری
مهندسی شیمی
مهندسی پزشکی
کسایی که ریاضیاتشون قویه میتونن ریاضیات محض بخونن,درآمد این رشته یه چیز نجومی هست,همه فکر میکنن رشته های علوم پایه به درد نمیخوره و کسی اگه بخونه مجبوره دوباره معلم بشه,ولی اگه واقعا علاقه داشته باشه میتونه بره واسه شرکت های معتبر و فوق العاده ثروتمند مثل شرکت های قطری کار کنه,تنها کارش هم اینه که نموردار سود و زیان شرکت رو تنظیم کنه و یه تابع برای هزینه و درآمد بسازه,بابت همین کار ساده در ماه حداقل 40 میلیون درآمد دارن این افراد تو خارج,تو ایران شرکت ها اصلا اهمیت نمیدن به این چیزا ولی تو خارج بسرعت جذب میشن و شروع به کار میکننKhobe migid kharejjjj hame enghad mogheiat shoghli nadaran ye moaref mikhan!kharej raftan oftadan donbal in karar ye kami parti ye kami ghodrat va ...mikhad ye dokhtar khanom ke ta alan ye shahr kochik bode az koja biyare inaro vaghe gara bashim bayad
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو ایران فقط پزشکی دارو دندون
چون تو هیچ جای دنیا ............انقد درامد این سه رشته وجود نداره
فقط کشور ما نمونس :| -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست نمیدونم ولی خب تهران باید زیر فک کنم 300 اینای
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr-bernosi
نه خود رادیولوری
منطقه باشه!
-
@reza-tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مهندسی کامپیوتر و ای تی
مهندسی معماری
مهندسی شیمی
مهندسی پزشکی
کسایی که ریاضیاتشون قویه میتونن ریاضیات محض بخونن,درآمد این رشته یه چیز نجومی هست,همه فکر میکنن رشته های علوم پایه به درد نمیخوره و کسی اگه بخونه مجبوره دوباره معلم بشه,ولی اگه واقعا علاقه داشته باشه میتونه بره واسه شرکت های معتبر و فوق العاده ثروتمند مثل شرکت های قطری کار کنه,تنها کارش هم اینه که نموردار سود و زیان شرکت رو تنظیم کنه و یه تابع برای هزینه و درآمد بسازه,بابت همین کار ساده در ماه حداقل 40 میلیون درآمد دارن این افراد تو خارج,تو ایران شرکت ها اصلا اهمیت نمیدن به این چیزا ولی تو خارج بسرعت جذب میشن و شروع به کار میکننKhobe migid kharejjjj hame enghad mogheiat shoghli nadaran ye moaref mikhan!kharej raftan oftadan donbal in karar ye kami parti ye kami ghodrat va ...mikhad ye dokhtar khanom ke ta alan ye shahr kochik bode az koja biyare inaro vaghe gara bashim bayad
-
@dr-bernosi
نه خود رادیولوری
منطقه باشه!
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr-bernosi
نه خود رادیولوری
منطقه باشه!
2
-
@dr-saraaa
خب پس,میخواستم بگم من نمیخوام
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
البته ممنون که به منم گفتی
-
@dr-bernosi
نه خود رادیولوری
منطقه باشه!
2
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۶، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده