جناس
- 
 - 
lAmir hossein فکر کنم بشه ولی بهتره بیت رو بفرستید تا دقیق تر بتونم پاسخ بدم
 - 
lAmir hossein
سلام دوست عزیز
بله درسته، مثل این بیت :بهرام که گورمیگرفتی همه عمر / دیدی که چگونه گور بهرام گرفت.
در اینجا، گور جناس تام هست با معنی متفاوت گور اول گورخر، گور دوم قبر، معنی میده
 - 
lAmir hossein
سلام دوست عزیز
بله درسته، مثل این بیت :بهرام که گورمیگرفتی همه عمر / دیدی که چگونه گور بهرام گرفت.
Maryam Nateqi درسته ولی آخه برای فعل که نیست این جناس
 - 
reyhane karimi 0 در جناس گفته است:
دوست عزیز توی این مثال که نهاد فعله درسته؟.....
عشـق شـوری در نهـاد ما نهـاد
جـان مـا در بوتــه ی سـودا نهــاد(در مصراع اول نهاد اولی به معنای وجود و سرشت است اما نهاد دوم به معنای قرار دادن است)
 - 
دوست عزیز توی این مثال که نهاد فعله درسته؟.....
عشـق شـوری در نهـاد ما نهـاد
جـان مـا در بوتــه ی سـودا نهــاد(در مصراع اول نهاد اولی به معنای وجود و سرشت است اما نهاد دوم به معنای قرار دادن است)
Maryam Nateqi بله درسته عزیزم ولیکن گرچه تو ذهنم مثالی نیست منظورشون جناس تام بین دو فعله مثلا بین دو فعل گرفتن بر فرض که یکی معنی اخذ کردن و دیگری مثلا معنی شروع کاری را میرسونه
 - 
Maryam Nateqi بله درسته عزیزم ولیکن گرچه تو ذهنم مثالی نیست منظورشون جناس تام بین دو فعله مثلا بین دو فعل گرفتن بر فرض که یکی معنی اخذ کردن و دیگری مثلا معنی شروع کاری را میرسونه
اوکی
من اونطور که متوجه شدم نظر دادم عزیز جان
ممنونم از راهنمایی تون

- 
اوکی
من اونطور که متوجه شدم نظر دادم عزیز جان
ممنونم از راهنمایی تون

Maryam Nateqi خواهش میکنم اتفاقا مثال شما بسیار عالی بود

- 
Maryam Nateqi خواهش میکنم اتفاقا مثال شما بسیار عالی بود

reyhane karimi 0
نظر لطف شما ست

- 
reyhane karimi 0
نظر لطف شما ست

- 
lAmir hossein
سلام دوست عزیز
@maryam-nateqiبله درسته گور اینجا جناس تام داره اما من منظورم فعل تکراری در جمله بود
 - 
lAmir hossein فکر کنم بشه ولی بهتره بیت رو بفرستید تا دقیق تر بتونم پاسخ بدم
reyhane karimi 0 مثل این بیت
آدمی پیر چو شدحرص جوان میگردد خواب در وقت سحرگاه گران میگرددالان اینجا میگردد و میگردد جناس تام ایجاد میکنن؟
 - 
@maryam-nateqiبله درسته گور اینجا جناس تام داره اما من منظورم فعل تکراری در جمله بود
lAmir hossein
سلام توی مثال بعدیم مثال زدم برای فعل
 - 
lAmir hossein در جناس گفته است:
ببخشید توی مثال دوم من که برای فعل نهاد بود، جناس تام وجود داشت، اما توی بیت شما میگردد
جناس تام نیست چون یک معنی میده - 
lAmir hossein
سلام رفیق.
بله جناس جناسه فرقی نمی کنه که کلماتش چه نقشی داشته باشن
اصلا مهم نیست!
فعل یا نهاد یا متمم یا مسند
هیچ فرقی نداره و صرفا اگه جناس بین دو کلمۀ یکسان پیدا کردی جناسه - 
lAmir hossein در جناس گفته است:
ببخشید توی مثال دوم من که برای فعل نهاد بود، جناس تام وجود داشت، اما توی بیت شما میگردد
جناس تام نیست چون یک معنی میدهMaryam Nateqi خب اگه ترجمش کنیم میشه آدم وقتی پیر بشه افسوس دوران جوانیش رو میخوره و خواب در هنگام سحر خیلی شیرین و با ارزش میشه
وقتی معنی میکنیم میبینیم معانی متفاوتی میدن
 - 
lAmir hossein
سلام رفیق.
اصلا مهم نیست!
هیچ فرقی نداره و صرفا اگه جناس بین دو کلمۀ یکسان پیدا کردی جناسه@danial-hosseiny اهان مرسی

- 
lAmir hossein
سلام رفیق.
اصلا مهم نیست!
هیچ فرقی نداره و صرفا اگه جناس بین دو کلمۀ یکسان پیدا کردی جناسه@danial-hosseiny مطمئنید؟چون مثلا ضمایر چه بصورت متصل باشه و چه به صورت منفصل کلن جناس ایجاد نمیکنن
 - 
Maryam Nateqi خب اگه ترجمش کنیم میشه آدم وقتی پیر بشه افسوس دوران جوانیش رو میخوره و خواب در هنگام سحر خیلی شیرین و با ارزش میشه
وقتی معنی میکنیم میبینیم معانی متفاوتی میدن
lAmir hossein
دوست عزیز من این سوال تون رو تنهایی جواب ندادم و از کسی که توی این جور مسائل بسیار با تجربه هستن هم پرسیدم
ایشون گفتن دام آموزشی هست - 
lAmir hossein
دوست عزیز من این سوال تون رو تنهایی جواب ندادم و از کسی که توی این جور مسائل بسیار با تجربه هستن هم پرسیدم
ایشون گفتن دام آموزشی هست@maryam-nateqiاهان ممنون پس چرا وقتی ییت رو معنی میکنیم فعل ها معانی مختلفی میده