شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
داشتم میرفتم معافیت پزشکی بگیرم
کلی استرس داشتم بابام گفت
پسرم اصلا استرس نداشته باش
همینجوری عادی رفتار کنی
معافیت روانی بهت میدن
عشق و محبته که تو فضا موج میزنه -
فردا یه خانومی میخواد بیاد
خونمون واسه تمیزکاری
مامانم با لنگه دمپایی تو خونه داره
دنبالمون میدوئه که اینجارو تمیز کنین
فردا آبروم میره جلو خانومه
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بهشت اونقدر هم که میگن خوب نیستا...
فکرشو بکن همه پیامبرا و اماما نشستن تو میخوای پاهاتو دراز کنیآدم روش نمیشه
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ﭘﺴﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ سربازی ﻭﺳﻂ ﺑﯿﺎﺑﻮﻧﺎﯼ ﺑﻨﺪﺭ ﻋﺒﺎﺱ , ﺧﯿﺲ ﻋﺮﻕ ,
ﺳﺮ ﺩﮐﻞ ﻫﺎﯼ ﻧﻔﺘﯽ , ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮ ﺗﻮ ﮔﺎﺯﻭﺋﯿﻞ !
.ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﺑﺮﺍﺵ sms ﺯﺩﻩ :
ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻗﻬﻠﻢ چلا ﺩﯾﺸﺐ شب به خیل ندفتی؟ -
-
-
-
-
-
به زودی با خیل عظیمی از تماس ها،پیامک ها،دیدارها و محبت های ناشناخته روبه رو میشید،خودتون رو اماده کنید -
برای من ک زیاد کاری ب خانواده ی عمم نداره...ولی انصافن واقعن از لیوان کثیفای تو اتاق به مواردی میرسه ک گفتنش موجب آبروریزیِ -
مرد اونیه که وقتی باهاش قهر میکنی و میگی دیگه نمیخوام صداتو بشنوم، یه ساعت بعد بهت اس بده و بگه:
میشه تلفنتو جواب بدی؟؟
قول میدم حرف نزنم، فقط میخوام صدای نفساتوگوش کنم...!!!
.
.
.
.
.
.
.
برگرفته از داستان تخیلی " خفاش ها ماکارونی میخورند" -
باران باشد
تو باشی
من باشم
و یک خیابان بی انتها️
می رم خونمون
والا هیچ از این لوس بازیا خوشم نمیاد ، سرما می خورم
از آمپولم می ترسم
-
فارغالتحصیل های مهندسی و معماری که تو سال ۹۹-۱۴۰۰ درسارو آنلاین خوندن
-
اندر احوالات شب امتحانی -
سر دختره رو تو خوابگاه مار نیش میزنه
علت مرگشو خفگی اعلام میکنن
دوستاش گردنشو با طناب بسته بودن
زهر از اونجا پایین تر نره!!!
نخند داستتان غم انگیزه -
دیشب یه نفرو کنار جاده سوار کردم
کلی غافلگیر شد
ازم پرسید چی شد منو سوار کردی؟ از کجا معلوم من قاتل زنجیره ای نباشم؟
گفتم آخه با خودم فکر کردم احتمال اینکه دوتا قاتل زنجیره ای با هم همزمان تو یه ماشین باشن چقدره؟
رنگش سفید شد و تا آخر مسیر هیچی نگفت -
پسره دور بازوش از انگشت کوچیکه منم لاغرتره
بعد استوری گذاشته در قلمرویی که حکومت میکنم ملکه تا ابد تویی!
سلطان یکم جمع تر بشین ماهم جا بشیم