Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. فیزیک
  4. فشار
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

فشار

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده فیزیک
26 دیدگاه‌ها 5 کاربران 191 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mohammad AfrashtehM Mohammad Afrashteh

@m-sina

هر کجاشو متوجه نشدین بگین تا بیشتر توضیح بدم.

مخلص مطلب اینکه وقتی تایری رو باد نکردیم داخلش هوایی هست که مقدارش در واحد حجم با مقدار اون در بیرون تایر یکیه. مثلا بگیم 10 لیتر در متر مکعب. این مقدار هم در داخل تایر هم در بیرون اون یکیه. نتیجش این میشه که فشار هر دو مکان یعنی هم داخل تایر هم خارجش یکی میشه. اما وقتی بادش میکنیم چون مقدار هوای داخلش رو زیاد میکنیم مطمئنا فشارش از فشار هوای بیرون بیشتر میشه. حالا فشار کل داخل تایر میشه فشار هوای اتمسفر که قبلا بود (وقتی که هنوز تایر رو باد نکرده بودیم) به اضافه فشاری که در نتیجه باد کردن تایر به وجود میاد (هوای اضافی که علاوه بر هوای موجود در جو رو به داخل تایر اضافه کردیم).

IIAIII آفلاین
    IIAIII آفلاین
    IIAII
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط IIAII انجام شده

Mohammad Afrashteh متوجه نمیشم! مگه باد کردن، افزودن هوای بیرون به داخلش نیست؟ پس با بادکردن تایر باید فشار بیرون و درون تایر برابر بشه!!!!

Mohammad AfrashtehM 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • IIAIII IIAII

IMG_۲۰۲۱۰۴۱۹_۲۰۲۲۴۹.jpg
      سلام بچه ها. چرا گفته فشار داخل تایر 220kpa بیشتر از هوای بیرونش هست؟ چرا کمتر نیست؟
      ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا

سارا M 0س آفلاین
      سارا M 0س آفلاین
      سارا M 0
      خیرین کوچک دریا دل
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@m-sina
      سلام کاری به هوا و.... نداشته باشید.
      ببینید:
      هر چه فضا کوچیک تر و بسته تر باشه فشار اونجا بیشتره

الان فضای درون تایر کمتر و بسته تره یا بیرون اون؟
      خب معلومه درون اون.
      پس فشار درون اون بیشتر از بیرون هست.
      سعی کردم ساده و خلاصه بگم.
      امیدوارم متوجه شده باشین.

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
      پس رهاش کن بره؛)

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • سارا M 0س سارا M 0

@m-sina
        سلام کاری به هوا و.... نداشته باشید.
        ببینید:
        هر چه فضا کوچیک تر و بسته تر باشه فشار اونجا بیشتره

الان فضای درون تایر کمتر و بسته تره یا بیرون اون؟
        خب معلومه درون اون.
        پس فشار درون اون بیشتر از بیرون هست.
        سعی کردم ساده و خلاصه بگم.
        امیدوارم متوجه شده باشین.

IIAIII آفلاین
        IIAIII آفلاین
        IIAII

سارا M 0 خیلی خوب گفتید ولی یه سوال. مگه هوای درون و بیرون یک چیز نیستند؟

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • IIAIII IIAII

Mohammad Afrashteh متوجه نمیشم! مگه باد کردن، افزودن هوای بیرون به داخلش نیست؟ پس با بادکردن تایر باید فشار بیرون و درون تایر برابر بشه!!!!

Mohammad AfrashtehM آفلاین
          Mohammad Afrashteh

@m-sina

نه دوست عزیز اگه پاسخ قبلی رو خوب بخونین گفتم که چجوریه قضیه. البته با فرمول فشار هم میتونین متوجه بشین قضیه رو. با فرمول P = F/A فشار میشه مقدار نیرویی که در واحد سطح وارد می شود. یک اتمسفر رو اینجوری تعریف میکنن که مقدار نیرویی است که از طرف ستونی از هوا بر یک سانتیمتر مربع در سطح آزاد دریاها وارد می شود.

حالا حتی با حرف شما هم اینجوری باید گفت که ما چون از اون ستون یک مقداری هوا برمیداریم و به داخل تایر میزنیم پس، از فشار هوای بیرون کم میشه (اون ستونه هوا) و به فشار هوای داخل اضافه میشه. یعنی حتی با تصور شما هم فشار داخل تایر باید بیشتر بشه اما اون مقدار هوایی هم که برداشتیم از اون ستون هوا جاش پر میشه اینجوری نیست که خالی بمونه.

یک مسئله ای هم که هست اینه که فشار یک پدیده نسبی هست یعنی اگه ما یه تایری رو باد کنیم تا حد ترکیدن چون فضا برای اون مقدار باد کمه باعث میشه مولکول های هوا در واحد سطح فشار بیشتری بیارن (چون نزدیک به هم هستن) اما همان مقدار باد رو در اقاق خالی کنیم فشار وارد شده بر واحد سطح کمتر از اون خواهد بود. میتونین با رویدادی مقایسه کنین که فرض کنین زلزله شده و همه هجوم میبرن تا از یه در خارج بشن اونجا به خاطر ازدحام آدم یه فشاری رو احساس میکنه که انگار میخوان استخوناشو بشکنن. اما همون مقدار آدمو ببرن در ورودی یه دروازه شهر باز به هم فشار وارد میکنن اما نه در اون حد.

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • IIAIII IIAII

سارا M 0 خیلی خوب گفتید ولی یه سوال. مگه هوای درون و بیرون یک چیز نیستند؟

سارا M 0س آفلاین
            سارا M 0س آفلاین
            سارا M 0
            خیرین کوچک دریا دل

@m-sina
            الان عکس این جمله از کتاب رو که گذاشتید
            در مورد فشار صحبت کرده .... شما گفتید چرا؟
            منم با توجه به تحلیل اون جمله رو گفتم
            که متوجه بشید چرا فشار درون بیشتره.
            در مورد این سوالتون ...... از یکی بودن هوا زیاد اطلاعات ندارم فقط میدونم هوای داخل تایر رو خب با همون فشار هوای بیرون باد میکنند که فک کنم یکی باشن دیگه!
            ولی در مورد بیشتر بودن فشار اون تحلیل رو گفتم.

پس رهاش کن بره؛)

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • IIAIII IIAII

IMG_۲۰۲۱۰۴۱۹_۲۰۲۲۴۹.jpg
              سلام بچه ها. چرا گفته فشار داخل تایر 220kpa بیشتر از هوای بیرونش هست؟ چرا کمتر نیست؟

Leila RostamyL آفلاین
              Leila RostamyL آفلاین
              Leila Rostamy

@m-sina میکروعه

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0

@m-sina

نه دوست عزیز اگه پاسخ قبلی رو خوب بخونین گفتم که چجوریه قضیه. البته با فرمول فشار هم میتونین متوجه بشین قضیه رو. با فرمول P = F/A فشار میشه مقدار نیرویی که در واحد سطح وارد می شود. یک اتمسفر رو اینجوری تعریف میکنن که مقدار نیرویی است که از طرف ستونی از هوا بر یک سانتیمتر مربع در سطح آزاد دریاها وارد می شود.

حالا حتی با حرف شما هم اینجوری باید گفت که ما چون از اون ستون یک مقداری هوا برمیداریم و به داخل تایر میزنیم پس، از فشار هوای بیرون کم میشه (اون ستونه هوا) و به فشار هوای داخل اضافه میشه. یعنی حتی با تصور شما هم فشار داخل تایر باید بیشتر بشه اما اون مقدار هوایی هم که برداشتیم از اون ستون هوا جاش پر میشه اینجوری نیست که خالی بمونه.

یک مسئله ای هم که هست اینه که فشار یک پدیده نسبی هست یعنی اگه ما یه تایری رو باد کنیم تا حد ترکیدن چون فضا برای اون مقدار باد کمه باعث میشه مولکول های هوا در واحد سطح فشار بیشتری بیارن (چون نزدیک به هم هستن) اما همان مقدار باد رو در اقاق خالی کنیم فشار وارد شده بر واحد سطح کمتر از اون خواهد بود. میتونین با رویدادی مقایسه کنین که فرض کنین زلزله شده و همه هجوم میبرن تا از یه در خارج بشن اونجا به خاطر ازدحام آدم یه فشاری رو احساس میکنه که انگار میخوان استخوناشو بشکنن. اما همون مقدار آدمو ببرن در ورودی یه دروازه شهر باز به هم فشار وارد میکنن اما نه در اون حد.

IIAIII آفلاین
                IIAIII آفلاین
                IIAII

Mohammad Afrashteh ببین من نمیدونم چندمی ولی خیلی عجیب داری این موضوعو بررسی میکنی!
                اصن به هرکی بگی توی تایر هم هوا داریم میگه پس حتما فشارش 10 به توان 5 پاسکاله!

0
                • سارا M 0س سارا M 0

@m-sina
                  در مورد این سوالتون ...... از یکی بودن هوا زیاد اطلاعات ندارم فقط میدونم هوای داخل تایر رو خب با همون فشار هوای بیرون باد میکنند که فک کنم یکی باشن دیگه!

IIAIII آفلاین
                  IIAIII آفلاین
                  IIAII

سارا M 0 در فشار گفته است:

@m-sina

خب مشکل اینه که یکی هستند

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Leila RostamyL Leila Rostamy

@m-sina میکروعه

IIAIII آفلاین
                    IIAIII آفلاین
                    IIAII

Leila Rostamy آری!

Leila RostamyL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • IIAIII IIAII

Mohammad Afrashteh ببین من نمیدونم چندمی ولی خیلی عجیب داری این موضوعو بررسی میکنی!
                      اصن به هرکی بگی توی تایر هم هوا داریم میگه پس حتما فشارش 10 به توان 5 پاسکاله!

Mohammad Afrashteh

@m-sina

نه دوست من این دید شماست. بله وقتی تایر رو باد نکردیم معلومه که فشار درونش برابر با فشار هواست (همون جو یا اتمسر) و چه داخل تایر رو درنظر بگیری چه خارجش رو چه داخل خودرو رو چه پارکینگی که خودرو داخلش هست و غیره فشار برابر با فشار هوا (همون اتمسفر) است.
                      اما وقتی داخل تایری که باد نشده و میدونیم فشار درونش با فشار هوا یکیه بهش باد اضافی بزنیم معلومه دیگه فشار داخلش افزایش پیدا میکنه یعنی یه هوایی درونش بود که یه فشار معنی ایجاد میکرد (برابر با فشار هوا) الان ما باد اضافی هم بهش وارد کردیم که به علاوه اون هوای قبلی است پس فشار درون تایر بعد از باد کردن میشه:

فشار هوای درون اون قبل از باد کردن (که برابر فشار اتمسفر است) + فشار هوایی که در اثر باد کردن به وجود میاد

یه نکته: فشار هوا در همه جا 10 به توان 5 پاسکال یا یک اتمسفر نیست بلکه در سطح آزاد دریاها اینجوریه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • IIAIII IIAII

Leila Rostamy آری!

Leila RostamyL آفلاین
                        Leila RostamyL آفلاین
                        Leila Rostamy

@m-sina دهمی

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • IIAIII IIAII

سارا M 0 در فشار گفته است:

@m-sina

خب مشکل اینه که یکی هستند

سارا M 0س آفلاین
                          سارا M 0س آفلاین
                          سارا M 0
                          خیرین کوچک دریا دل

@m-sina
                          هوا باز هم یکی باشه
                          ما داریم فشار رو تحلیل میکنیم! نه بگیم هواشون یکیه!!
                          داریم بررسی میکنیم چرا فشار درون تایر با وجود اینکه هوا یکی هست بیشتره؟!
                          که دلیلش رو گفتم به دلیل فضای تایر و.....
                          هوا یکی باشه چه ربطی به فشار داره؟ چه ربطی به فضا داره؟ الان محیط کوچیک و بسته اون تایر تاثیر داره.....

پس رهاش کن بره؛)

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • IIAIII IIAII

IMG_۲۰۲۱۰۴۱۹_۲۰۲۲۴۹.jpg

Mohammad Afrashteh

@m-sina

من میدونم آخر این باعث خواهد شد تا یه نظریه جدیدی در فیزیک مشترکا ارائه بدیم و جایزه نوبل فیزیک رو بگیریم.

الان واسه خود من یه مسئله ای پیش اومد! فرض کنیم یه ظرف که درش بازه ببریم زیر آب. خب فشار معینی به داخل ظرف وارد میشه که برابر با فشار موجود در همون اختلاف ارتفاع از سطح آبه. الان اگه درِ ظرف رو ببندیم به طوری که هیچ آبی نتونه درونش بره آیا فشار وارده بر ته ظرف باز مثل حالتیه که درش بازه؟ فکر کنم که یکی نیست. یعنی مطمئنم که یکی نیست چون اگه آب میتونست به درون یک ظرف دربسته فشار بیاره اونوقت هیچ زیردریایی نمی تونست ساخته بشه.

الان برگردیم به سوال این تاپیک، وقتی درِ تایر بازه، فشار جوی که وجود داره باعث میشه فشار وارده به دیواره های تایر برابر با فشار جو باشه اما وقتی درش رو میبندیم دیگه فشار هوای بیرون نمیتونه به دیواره های داخل تایر اثر بذاره. یعنی باید بگیم فشار داخل تایرِ دربسته فقط همون مقدار هوایی هست که قبل از بستن درش توش هست. آیا به نظرتون این درسته؟

سینا از دستت شکایت میکنم. هرچی واسه فیزیک زده بودم همش یه جا پرید با این سوالت. :beaming_face_with_smiling_eyes: مرزهای دانش فیزیک در درونم جابجا شدن ...

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Leila RostamyL Leila Rostamy

@m-sina دهمی

IIAIII آفلاین
                              IIAIII آفلاین
                              IIAII

Leila Rostamy پشت کنکوری

Leila RostamyL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • سارا M 0س سارا M 0

@m-sina
                                هوا باز هم یکی باشه
                                ما داریم فشار رو تحلیل میکنیم! نه بگیم هواشون یکیه!!
                                داریم بررسی میکنیم چرا فشار درون تایر با وجود اینکه هوا یکی هست بیشتره؟!
                                که دلیلش رو گفتم به دلیل فضای تایر و.....
                                هوا یکی باشه چه ربطی به فشار داره؟ چه ربطی به فضا داره؟ الان محیط کوچیک و بسته اون تایر تاثیر داره.....

IIAIII آفلاین
                                IIAIII آفلاین
                                IIAII

سارا M 0
                                هوا یکی باشه یعنی فشارهاشون برابره. مثلا یه مخزن داشته باشیم پر از هوای جو، فشارش 10 به توان 5 پاسکاله ولی اگه یه گاز دیگه توش باشه فشارش یه مقدار دیگس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0

@m-sina

من میدونم آخر این باعث خواهد شد تا یه نظریه جدیدی در فیزیک مشترکا ارائه بدیم و جایزه نوبل فیزیک رو بگیریم.

الان واسه خود من یه مسئله ای پیش اومد! فرض کنیم یه ظرف که درش بازه ببریم زیر آب. خب فشار معینی به داخل ظرف وارد میشه که برابر با فشار موجود در همون اختلاف ارتفاع از سطح آبه. الان اگه درِ ظرف رو ببندیم به طوری که هیچ آبی نتونه درونش بره آیا فشار وارده بر ته ظرف باز مثل حالتیه که درش بازه؟ فکر کنم که یکی نیست. یعنی مطمئنم که یکی نیست چون اگه آب میتونست به درون یک ظرف دربسته فشار بیاره اونوقت هیچ زیردریایی نمی تونست ساخته بشه.

الان برگردیم به سوال این تاپیک، وقتی درِ تایر بازه، فشار جوی که وجود داره باعث میشه فشار وارده به دیواره های تایر برابر با فشار جو باشه اما وقتی درش رو میبندیم دیگه فشار هوای بیرون نمیتونه به دیواره های داخل تایر اثر بذاره. یعنی باید بگیم فشار داخل تایرِ دربسته فقط همون مقدار هوایی هست که قبل از بستن درش توش هست. آیا به نظرتون این درسته؟

سینا از دستت شکایت میکنم. هرچی واسه فیزیک زده بودم همش یه جا پرید با این سوالت. :beaming_face_with_smiling_eyes: مرزهای دانش فیزیک در درونم جابجا شدن ...

IIAIII آفلاین
                                  IIAIII آفلاین
                                  IIAII

Mohammad Afrashteh اگه فشار هاشون برابر نبود، یا تایر میترکید یا تایر مچاله میشد!
                                  من هنوز سرحرفم هستم

سارا M 0س Mohammad AfrashtehM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • IIAIII IIAII

Mohammad Afrashteh اگه فشار هاشون برابر نبود، یا تایر میترکید یا تایر مچاله میشد!
                                    من هنوز سرحرفم هستم

سارا M 0س آفلاین
                                    سارا M 0س آفلاین
                                    سارا M 0
                                    خیرین کوچک دریا دل
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سارا M 0 انجام شده

@m-sina
                                    الان حرف کتاب رو قبول ندارید؟ اینکه براتون سوال ایجاد شده درسته....
                                    ولی شما این همه هوا رو درنظر میگیرید به جنبه های دیگه ای هم ک روی مقدار فشار تاثیر داره در نظر میگیرید آیا؟
                                    خب اینجوری ک هر چقد ما این جمله رو اثبات کنیم و بگیم...
                                    شما باز هم میگید هوای این دو یکی هست و...
                                    به نظرم یک بار دیگه پست ها رو بخونید شاید ی چیزی تونستید بفهمید. به ماهم بگید!🙂

پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • IIAIII IIAII

Leila Rostamy پشت کنکوری

Leila RostamyL آفلاین
                                      Leila RostamyL آفلاین
                                      Leila Rostamy

@m-sina موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • IIAIII IIAII

من هنوز سرحرفم هستم

Mohammad Afrashteh

@m-sina

نه سینا دیگه این خیلی تابلوئه که امکان نداره فشارشون یکی باشه. حرف تو شبیه اینه که فشار در یک متری از سطح آب اقیانوس آرام با فشار در ته درازگودال ماریانا در اقیانوس آرام یکیه! و دلیلش رو هم این میگی که چون توی هردوش آبه نه نفت!

یه آزمایش عملی بهت میگم برو انجام بده اما قبلش وصیت ها تو بکن و اون گوشیو لپتاپتو به عنوان میراث و یادگاری بده به من:

برو یه تایری رو با دستگاه بادزن پنج دقیقه بادبزن ببین چی میشه. بعده 5 دقیق همینجوری که داری از کره زمین دور میشی و زمین رو می بینی که هی داره کوچیکو کوچیکتر میشه متوجه میشی که آقا فشارشون یکی نبوده. پس بخاطر اینکه این اتفاق ناگوار نیفته بیا و قبول کن که فشارشون یکی نیست.

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

@m-sina

نه سینا دیگه این خیلی تابلوئه که امکان نداره فشارشون یکی باشه. حرف تو شبیه اینه که فشار در یک متری از سطح آب اقیانوس آرام با فشار در ته درازگودال ماریانا در اقیانوس آرام یکیه! و دلیلش رو هم این میگی که چون توی هردوش آبه نه نفت!

یه آزمایش عملی بهت میگم برو انجام بده اما قبلش وصیت ها تو بکن و اون گوشیو لپتاپتو به عنوان میراث و یادگاری بده به من:

برو یه تایری رو با دستگاه بادزن پنج دقیقه بادبزن ببین چی میشه. بعده 5 دقیق همینجوری که داری از کره زمین دور میشی و زمین رو می بینی که هی داره کوچیکو کوچیکتر میشه متوجه میشی که آقا فشارشون یکی نبوده. پس بخاطر اینکه این اتفاق ناگوار نیفته بیا و قبول کن که فشارشون یکی نیست.

IIAIII آفلاین
                                          IIAIII آفلاین
                                          IIAII

Mohammad Afrashteh تو چرا اینقدر جناییش میکنی!
                                          ببین من فکر میکنم تو مقاله علمی میخونی. برا همینم هست نظرت متفاوته
                                          بنظرم بیخیال بشیم بهتره. چون نه من میتونم قانع بشم نه تو میتونی به لپتاپ و گوشی برسی🤣

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه