زیست.....🌲بوم سازگان🌲
-
ali mohamadi 0
خب خداروشکر شما به قید های کتاب دقت کردید ک گفتید بوم سازگان از چند اجتماع هستش!
من گفتم دقت نکنیم!؟
اصلا مگه برداشت من قیدی رو نقض میکرد ک بگم اره براشتم غلطه.... من برداشتی ک داشتم نتیجه حرف های کتاب بود. ن ی فرضیه ساخته شده!
نمیدونم چ ربطی به قید داره ک میگید.ربطش به قید این که شما تعریفتون از بوم سازگان و زیست بوم قید هایی که باید تو تعریف باشه رو غلط میگین
بازم میگم این تست سوخته هس و مربوط به کتاب امسال نیست و به خاطر همین اینهمه ابهام درست کرده
شما یک تست از بوم سازگان خیلی سبز بیار مگه میشه نزنیم آخه؟!
-
خوب آخه مسلماااان چند اجتماع از ویژگی های زیست بوم هس؟!!!! ( کجای کتاب اینو گفته؟!)
اونهمه تستی که زدین به این نتیجه رسیدین که چند اجتماع بوم سازگان نیست؟!!!!
اولا تو فصل 1 اگه کتاب تستون تعداد تستش زیاد باشه حداقل و در بدترین حالت ممکن از بوم سازگان دو تا تست میاد و بقیه تست به این ربطی نداره
دوما معلوم نیست این تست منبعش کجاس پاسخنامه تشریحی هم نداره!
ثالثا این تست مربوط به سال تحصیلی 99( یعنی چاپ 99) نیست و یک تست سوخته هس.
ali mohamadi 0
بر چه اساسی میگید ک مربوط به چاپ ۹۹ نیست؟!
مگه چاپ ۹۹ تعریف متفاوتی از بوم سازگان داره!! -
ali mohamadi 0
ما هم بر اساس تعریف بوم سازگان تست رو جواب دادیم دیگه.
کجاش اشتباهه؟
چون گفته یک زیستگاه یا.....؟؟!!ببین یک اجتماع تو یک زییستگاه هس
چند اجتماع تو چند زیستگاه هست و این گزینه بخاطر گفته شدن یک زیستگاه غلطه من نمیدونم چر اینهمه پافشاری میکنین!؟
-
ربطش به قید این که شما تعریفتون از بوم سازگان و زیست بوم قید هایی که باید تو تعریف باشه رو غلط میگین
بازم میگم این تست سوخته هس و مربوط به کتاب امسال نیست و به خاطر همین اینهمه ابهام درست کرده
شما یک تست از بوم سازگان خیلی سبز بیار مگه میشه نزنیم آخه؟!
ali mohamadi 0
چون گفتم زیست بوم از چند اجتماع هست میگید غلطه؟ ؟ وقتی از چند بوم سازگان باشه منم قطعا این نتیجه رو میگیرم ک از چند اجتماع باید باشه.
نمیدونم کجاش غلطه ک میگید!
من ک دارم میگم .....من این نتیجه رو از تعاریف کتاب گرفتم.
مگه باید کپی پیست توضیحات کتاب بگم؟! پس فک کنم این تست هایی ک مفهومی هستند کلا اشتباهن!!
من قیدی رو تغییر ندادم. فقط نتیجه گرفتم. و نتیجه رو هم خداروشکر از هوا نگفتم. -
ali mohamadi 0
چون گفتم زیست بوم از چند اجتماع هست میگید غلطه؟ ؟ وقتی از چند بوم سازگان باشه منم قطعا این نتیجه رو میگیرم ک از چند اجتماع باید باشه.
نمیدونم کجاش غلطه ک میگید!
من ک دارم میگم .....من این نتیجه رو از تعاریف کتاب گرفتم.
مگه باید کپی پیست توضیحات کتاب بگم؟! پس فک کنم این تست هایی ک مفهومی هستند کلا اشتباهن!!
من قیدی رو تغییر ندادم. فقط نتیجه گرفتم. و نتیجه رو هم خداروشکر از هوا نگفتم.با عرض معذرت نتیجه اتون غلطه!
آقااااااا به پیر به پیغمبر چند اجتماع زیست بوم نیست تروخدا یکم فکر کن
ما که کپی پیست کتاب هستیم و م طبق کتاب نظرمونو میگیم شما برین تو آزمون با نتیجه گیری هاتون که از هوا نیس ولی کلا معلوم نیس از کجای کتاب نتیجه گیری شده بدین!
این تست کجاش مفهومیه آخه من همون ثانیه ی اول که خوندم میدونستم اشتباهه
لطفا به تست های مفهومی توهین نکنید!
-
ببین یک اجتماع تو یک زییستگاه هس
چند اجتماع تو چند زیستگاه هست و این گزینه بخاطر گفته شدن یک زیستگاه غلطه من نمیدونم چر اینهمه پافشاری میکنین!؟
ali mohamadi 0
والا من پافشاری نمیکنم دارم همون طور ک شما جواب میدید جواب میدم.
اون زیست بوم ک از چند اجتماع هست رو هم الکی نگفتم
الان اینجا هم گفته هر زیست بوم شامل چندین بوم سازگان و اجتماع میشه.
پس درست نیست ک میگید برداشت های من برای خودم و غلطه!!! انگار من از هوا گفتم....
در مورد بوم سازگان هم باید بگم ک من همچنان میگم ک از یک زیستگاه هست.
به اندازه کافی هم توضیح دادم.
شاید روی نظرم پافشاری داشته باشم به قول شما ولی اینکه شما حتما باید حرف من رو قبول کنید کاری ندارم.
شما دارید نظر خودتون رو میگید
منم دارم با توجه به تحلیل هام نظرم رو میگم. -
با عرض معذرت نتیجه اتون غلطه!
آقااااااا به پیر به پیغمبر چند اجتماع زیست بوم نیست تروخدا یکم فکر کن
ما که کپی پیست کتاب هستیم و م طبق کتاب نظرمونو میگیم شما برین تو آزمون با نتیجه گیری هاتون که از هوا نیس ولی کلا معلوم نیس از کجای کتاب نتیجه گیری شده بدین!
این تست کجاش مفهومیه آخه من همون ثانیه ی اول که خوندم میدونستم اشتباهه
لطفا به تست های مفهومی توهین نکنید!
ali mohamadi 0
بر چه اساسی میگید نتیجه من غلطه؟؟
مگه من گفتم این تست مفهمومی هستش ک میگید؟!
گفتم تست های مفهومی.....
خوده درسنامه ها و یا حتی جواب بعضی تست ها نتیجه حرف های کتاب و تحلیل حرف های کتاب هست.
باشه من به تست مفهمومی توهین نمیکنم!! شما هم سعی کن حرمت قسم رو نگه داری. -
ali mohamadi 0
والا من پافشاری نمیکنم دارم همون طور ک شما جواب میدید جواب میدم.
اون زیست بوم ک از چند اجتماع هست رو هم الکی نگفتم
الان اینجا هم گفته هر زیست بوم شامل چندین بوم سازگان و اجتماع میشه.
پس درست نیست ک میگید برداشت های من برای خودم و غلطه!!! انگار من از هوا گفتم....
در مورد بوم سازگان هم باید بگم ک من همچنان میگم ک از یک زیستگاه هست.
به اندازه کافی هم توضیح دادم.
شاید روی نظرم پافشاری داشته باشم به قول شما ولی اینکه شما حتما باید حرف من رو قبول کنید کاری ندارم.
شما دارید نظر خودتون رو میگید
منم دارم با توجه به تحلیل هام نظرم رو میگم.استاد موقاری اینجوری گفته بود و من اینجوری فکر کرده بودم و اگه منطقی نگا میکردی می دیدی استاد موقاری راست میگه و واقعا هم همینطور بود
در ضمن این گفته زیست بوم از چند بوم سازگان تشکیل شده دیگه این تعریفشه نه فرعیاتش (( ما که اولویت اول و آخرمون کتابمون هس و منبع اصلی حداقل تو زیست که باید کتاب باشه بریم جلو)) خوب شده این کتاب هم حرف منو تایید کرده
موفق باشی انشالله...
-
استاد موقاری اینجوری گفته بود و من اینجوری فکر کرده بودم و اگه منطقی نگا میکردی می دیدی استاد موقاری راست میگه و واقعا هم همینطور بود
در ضمن این گفته زیست بوم از چند بوم سازگان تشکیل شده دیگه این تعریفشه نه فرعیاتش (( ما که اولویت اول و آخرمون کتابمون هس و منبع اصلی حداقل تو زیست که باید کتاب باشه بریم جلو)) خوب شده این کتاب هم حرف منو تایید کرده
موفق باشی انشالله...
ali mohamadi 0
منم بر اساس خوده متن کتاب ک منبع اول و آخر باشه گفتم و خداروشکر هم متن کتاب حرف های من رو نقض نکرد. نگفت از چند زیستگاه یا چند اجتماع!!
اگه اون عکس ک فرستادم نکتشو خونده باشید متوجه میشید.
زیست بوم از چند بوم سازگان هست و درنتیجه میتونیم بگیم از چند اجتماع.
درسنامه هم همین رو گفته.
خیلی از تست ها خوده جملات کتاب نیستند مفهوم و نتیجه اونا هستند.
خوده استاد موقاری عزیز هم نکات تستی ک بیشتر میگن از متن کتاب برداشت شده.
ممنون،همچینن.... -
ali mohamadi 0
منم بر اساس خوده متن کتاب ک منبع اول و آخر باشه گفتم و خداروشکر هم متن کتاب حرف های من رو نقض نکرد. نگفت از چند زیستگاه یا چند اجتماع!!
اگه اون عکس ک فرستادم نکتشو خونده باشید متوجه میشید.
زیست بوم از چند بوم سازگان هست و درنتیجه میتونیم بگیم از چند اجتماع.
درسنامه هم همین رو گفته.
خیلی از تست ها خوده جملات کتاب نیستند مفهوم و نتیجه اونا هستند.
خوده استاد موقاری عزیز هم نکات تستی ک بیشتر میگن از متن کتاب برداشت شده.
ممنون،همچینن....بله متن کتاب اونطوری گفته ولی استاد موقاری یجور میخواستم بدونم آیا میتونه حرف های آقای موقاری درست باشه یا خیر
در ضمن اون شخص پایینی توضیح داد و کامل متوجه شدم
بازم با این همه ممنون
-
بله متن کتاب اونطوری گفته ولی استاد موقاری یجور میخواستم بدونم آیا میتونه حرف های آقای موقاری درست باشه یا خیر
در ضمن اون شخص پایینی توضیح داد و کامل متوجه شدم
بازم با این همه ممنون
ali mohamadi 0
خب پس خداروشکر اون شخص پایینی توضیح داده و متوجه شده بودید و باز میگفتید برداشت من غلطه.
عکسی ک فرستادم میخواستم درستی برداشتم رو بگم.
ن توضیحات اون دوست عزیز!
خواهش. -
ali mohamadi 0
خب پس خداروشکر اون شخص پایینی توضیح داده و متوجه شده بودید و باز میگفتید برداشت من غلطه.
ن توضیحات اون دوست عزیز!
خواهش.سارا M 0 من علم غیب نداشتم که بدونم استاد موقاری درست گفته یا نه خوب باید میپرسیدم که بدونم یا نه؟!
-
ali mohamadi 0
ن توضیحات اون دوست عزیز!
خواهش.یه سوال دیگه داشتم
چند گزینه در مورد لان ها به نادرستی بیان شده است ؟
1)در محل لان ها معمولا دیواره پسین یافت نمیشود
2)در محل لان همواره سیتوپلاسم یاخته ها در جریان است
3)لان ها بخشی از دیواره یاخته ای اند
4)لان ها منفذی در دیواره یاخته ای اندگزینه 2 و 4 غلطه
ولی تو گزینه 1 استاد گفته بود که در محل لان ها به هیچ عنوان دیواره ی پسین وجود ندارد ولی این گفته معمولا خوب باید این گزینه هم غلط باشه چرا درسته؟
-
ali mohamadi 0
منظورش اینکه چندتا جمعیت یک اجتماع و به وجود میاره و هر بوم سازگان یک اجتماعه
جمله خود کتابه

اینم ویکی پدیا

اینا نظرات من بودن دیگ نمیدونم 🌸
@sara-haghighatrad
سارا M 0
z Gheibiسلام
من الان که داشتم شکل کتابو می دیدم تعریفی که شما گفتین مال اجتماع هستش و تعریف بوم سازگان در کتاب ما فرق داره
ببینین:backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:

این تعریفی که شما برای ما فرستاده بودین تو کتاب ما تعریف اجتماع هستش نه بوم سازگان...!
-
@sara-haghighatrad
سارا M 0
z Gheibiسلام
من الان که داشتم شکل کتابو می دیدم تعریفی که شما گفتین مال اجتماع هستش و تعریف بوم سازگان در کتاب ما فرق داره

این تعریفی که شما برای ما فرستاده بودین تو کتاب ما تعریف اجتماع هستش نه بوم سازگان...!
ali mohamadi 0
توی کتاب ما اون جمله هست 🌸
الان مشکل کجاست؟ -
ali mohamadi 0
توی کتاب ما اون جمله هست 🌸
الان مشکل کجاست؟@sara-haghighatrad
مشکل این بود که ما به دنبال تعریف بوم سازگان بودیم تا شما تعریف از کتاب خودتون برای ما فرستادین
تو کتاب شما تعریف بوم سازگان این متن شماره ی 7 هس ولی تو کتاب ما تعریف بوم سازگان این جمله 7 نیست.
-
@sara-haghighatrad
سارا M 0
z Gheibiسلام

ali mohamadi 0 سلام
اصلا تعریف بوم سازگان توی توضیحات تصویر نیست -
@sara-haghighatrad
مشکل این بود که ما به دنبال تعریف بوم سازگان بودیم تا شما تعریف از کتاب خودتون برای ما فرستادین
تو کتاب شما تعریف بوم سازگان این متن شماره ی 7 هس ولی تو کتاب ما تعریف بوم سازگان این جمله 7 نیست.
-
@sara-haghighatrad
ali mohamadi 0
اون جمله ای که من فرستادم ماله بوم سازگان بود
میگفت جمعیت های مختلف یک اجتماع رو میسازن و یک اجتماعم (با عوامل غیر زنده) بوم سازگان
و اینکه من اصلا کاری به اینکه تست چی بود نداشتم فقط توی یه پستتون دیدم نوشتید که بوم سازگان چند اجتماعه گفتم بهتون بگم غلطه همین 🌸 -
@sara-haghighatrad
ali mohamadi 0
شما از اون زیرنویس سبز های های کتابتون لطفا یک عکس بدید🌸