قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani مادر پدرش یعنی میشی تو؟ من قاطیدم یا ایشون پدرتوننن یا چطوری من که هنگم الان
pouya hosein pour در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@ermia-mirzakhani مادر پدرش یعنی میشی تو؟ من قاطیدم یا ایشون پدرتوننن یا چطوری من که هنگم الان
عاغا نگووو اصن😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
وایییی چه بد شد تفسیره🤣🤣🤣🤣
دخترم از لحاط سن مادر پدرشه😐💔
اوکی؟
بی احترامی به دخترمم نکنم بابا تو هنوز جِوونیا🤣
من زیادی بچه ام✋🏻🤣 -
Amitis Taati درود بر تمامی فتنه های چادر بر سرانِ ورپریدگان✋🏻✋🏻😶
چرا نیستی شما؟
امیدوارم مشعول درس باشید وگر نه دلیل موجه دیگه ای یافت نمیکنم🤨🔪
چاقوم از اون وَر میگه دلش برا داست تنگ شده فک کنم یه احساساتی بِهَم پیدا کردن🤣🤣🤣🤣امان از دست اینا🤣🤣🤣💔تا دیروز به جون هم افتاده بودن امروز دیگ برا هم غش و ضعف میرن🤣💔 -
@Ermia-Mirzakhani
chichak am
پدرم خواهرم بیدارشید
پاشید پاشید الان فک میکنن ماخانواده کوالا ها هستیم😂💔مهشید حسن زاده 0 در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@Ermia-Mirzakhani
chichak am
پدرم خواهرم بیدارشید
پاشید پاشید الان فک میکنن ماخانواده کوالا ها هستیم😂💔🤣🤣🤣🤣🤣سلامم✋🏻دخترم به کووالا ها توهین نکن بدشون میاد(اینکه ما تنبلا رو بهشون نسبت بدی توهینه بهشون....باعث اُفت شونه...به عبارتی کلاسشون میاد پایین😐🤣🤣)ما جغدیم😐اصن موجوداتِ تازه کشف شده ایم دخترم افتخار کن🤣✋🏻
-
سلامی چو بوی خوش همه چی😐😂
عه پریسا خانم حس میکنم یه مدتیه نیستید ناح؟
@parisa-khany موفق باشید هم استانی😂🌹🌹
دخترانم کجایید شما ها....چادر بر سرم یه مدتیه نیس😑
chichak am دختر پدر کجایی شما😂امیدوارم درگیر درسا باشی🌹🌹و نیز موفق باشی🌹😂(تکرارِ باشی😐)
مهشید حسن زاده 0 (پروفشتو با بابات ست کردی🥺💔😂)
Amitis Taati عاغا اصن من دیگ نمیگم چادر بر سر بیا😐✋🏻بگم رفیقِ نیمه راه یا زوده؟😂💔
pouya hosein pour خرسمان امروز نیز خرس بوده؟
@Dr-Mahh هعیی🥺امیدوارم به اونی که میخواستی رسیده باشی🌹بیاا😂 -
Amitis Taati درود بر تمامی فتنه های چادر بر سرانِ ورپریدگان✋🏻✋🏻😶
چرا نیستی شما؟
امیدوارم مشعول درس باشید وگر نه دلیل موجه دیگه ای یافت نمیکنم🤨🔪
چاقوم از اون وَر میگه دلش برا داست تنگ شده فک کنم یه احساساتی بِهَم پیدا کردن🤣🤣🤣🤣امان از دست اینا🤣🤣🤣💔تا دیروز به جون هم افتاده بودن امروز دیگ برا هم غش و ضعف میرن🤣💔@ermia-mirzakhani سلام گوگول😶 رفیق نیمه راه چراه اخه😂 من این دوروز متاسفانه مشکلی برام پیش اومد نتونستم بیام. خوبی فتنه جان؟ داس منم دلتنگ چاخوت بود😂
لالا1
بیداری6و نیم
روز خوبی براتون ارزومندم گوگولیاا
@Ermia-Mirzakhani همش دوروز نبودم فتنه شدم ب لطفت 😑😑 چادرتم سر من کردی😑😑 -
Amitis Taati در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@Saghi-Mortazavi ساقی جونم همش میخاسم منشنت کنم بعد میگفتم اخه نیس ک ببینه اما دیگ طاقت نیاوردم😭 بیا دیگ گوگول جات خیلی خالیه❤😶😭 ولی از ته دل برات میخام هرجا هستی موفق و شاد باشی😶❤ دلتنگت زیبای خفته آمیتیس😂❤
سلام آمیتیس جونی😍
قربونت منم خیلی دلم تنگ شده بود 😋💗
لطف کردی خیلی عزیز🤗❣️
انشالله توهم موفق باشی 😜
الان مثلا خیلی نیومدم 😂😂😂✌️@saghi-mortazavi ساقی جونییی 😘♥ مرسی گل گلیم خودتم موفق باشی 😍 بیا سر بزن ولی کم ن اینکه بری پیدات نشه😭
-
@ermia-mirzakhani سلام گوگول😶 رفیق نیمه راه چراه اخه😂 من این دوروز متاسفانه مشکلی برام پیش اومد نتونستم بیام. خوبی فتنه جان؟ داس منم دلتنگ چاخوت بود😂
لالا1
بیداری6و نیم
روز خوبی براتون ارزومندم گوگولیاا
@Ermia-Mirzakhani همش دوروز نبودم فتنه شدم ب لطفت 😑😑 چادرتم سر من کردی😑😑Amitis Taati 🤣🤣🤣🤣عاها....تو عم روز خوبی داشته باشی🌹🌹
فتنه بودی فتنه هم خواهی ماند😑حرفی نباشد🤣💔
نظرت چیه امشب برا امر خیر چاقومونو بیاریم برا داستون؟🤣🤣دوتا جوونو به هم برسونیم🤣🔪
ببین پسرم ماشالا چه رشیده😌سلام کن عمویی ببینه🔪🔪🤣 -
سیلام خوابم 1 فک کنم یا دیر تر یک ساعت بیداری میون خوابم که تایم اوت شد دوباره خوابیدم 9:30 بیداریدم
@Ermia-Mirzakhani دادی جغد هستی؟
یعنی الان من جغد شیخم؟ -
chichak am دختر پدر کجایی شما😂امیدوارم درگیر درسا باشی🌹🌹و نیز موفق باشی🌹😂(تکرارِ باشی😐)
Amitis Taati عاغا اصن من دیگ نمیگم چادر بر سر بیا😐✋🏻بگم رفیقِ نیمه راه یا زوده؟😂💔
@Dr-Mahh هعیی🥺امیدوارم به اونی که میخواستی رسیده باشی🌹بیاا😂@ermia-mirzakhani
بیداری ۹:face_with_head-bandage: :crown: -
@ermia-mirzakhani
بیداری ۹:face_with_head-bandage: :crown:chichak am خوابتون چند بود؟
یا اصلا نخوابیدید؟ -
@ermia-mirzakhani
بیداری ۹:face_with_head-bandage: :crown:chichak am عوخی دخترم بد به دلت راه نده😁🌹🌻ادامه روزتو پر انرژی بساز🤩🌹🌻موفق باشی🌼🤩
-
chichak am عوخی دخترم بد به دلت راه نده😁🌹🌻ادامه روزتو پر انرژی بساز🤩🌹🌻موفق باشی🌼🤩
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am عوخی دخترم بد به دلت راه نده😁🌹🌻ادامه روزتو پر انرژی بساز🤩🌹🌻موفق باشی🌼🤩
درسته چشم:baby_chick: :cactus:
همچنین:man_health_worker: :man_health_worker:pouya hosein pour در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am خوابتون چند بود؟
یا اصلا نخوابیدید؟سلام
نه ساعت ۲ و ربع خابیدم:grinning_face_with_sweat: -
@Dr-Mahh هعیی🥺امیدوارم به اونی که میخواستی رسیده باشی🌹بیاا😂درودی چو نور دل پارسایان
بدان شمع خلوتگه پارسایی
@ermia-mirzakhani آره رفته بودم....🙄😶مرسی موفقیت خودت😄🌹طاعات و عبادات قبول.... در این ایام محتاجم به دعاهاتون🤲🏻🙏🏻 هم استانی،خوب و بدی دیدی حلال ..... امیدوارم بعد کنکور که برگشتم هنوز باشی🙃🌻
چه یه طوری نوشتم🙄😶
-
@saghi-mortazavi ساقی جونییی 😘♥ مرسی گل گلیم خودتم موفق باشی 😍 بیا سر بزن ولی کم ن اینکه بری پیدات نشه😭
Amitis Taati چش چش حتما🙈😋💗
-
درودی چو نور دل پارسایان
بدان شمع خلوتگه پارسایی
@ermia-mirzakhani آره رفته بودم....🙄😶مرسی موفقیت خودت😄🌹طاعات و عبادات قبول.... در این ایام محتاجم به دعاهاتون🤲🏻🙏🏻 هم استانی،خوب و بدی دیدی حلال ..... امیدوارم بعد کنکور که برگشتم هنوز باشی🙃🌻
چه یه طوری نوشتم🙄😶
@parisa-khany خعلی غم انگیز ناک نوشتی🥺🥺
انشاالله بعد از کنکور بیای و ماها همه باشیم😂🌹
محتاجیم به دعا....من کنکوریا رو حواسم بهشون هس برا دعا😂🌹🌹البت امیدوارم خدا دعای این پلشتشو مستجاب کنه🌹🌹
بدی ک ندیدم واقعنی😂💔
شما ما رو حلال کنید(چاقویی چیزی دیدید شرمنده😂) -
@parisa-khany خعلی غم انگیز ناک نوشتی🥺🥺
انشاالله بعد از کنکور بیای و ماها همه باشیم😂🌹
محتاجیم به دعا....من کنکوریا رو حواسم بهشون هس برا دعا😂🌹🌹البت امیدوارم خدا دعای این پلشتشو مستجاب کنه🌹🌹
بدی ک ندیدم واقعنی😂💔
شما ما رو حلال کنید(چاقویی چیزی دیدید شرمنده😂) -
Amitis Taati 🤣🤣🤣🤣عاها....تو عم روز خوبی داشته باشی🌹🌹
فتنه بودی فتنه هم خواهی ماند😑حرفی نباشد🤣💔
نظرت چیه امشب برا امر خیر چاقومونو بیاریم برا داستون؟🤣🤣دوتا جوونو به هم برسونیم🤣🔪
ببین پسرم ماشالا چه رشیده😌سلام کن عمویی ببینه🔪🔪🤣@ermia-mirzakhani داس من گول چاخوتو نمیخوره بگو دلشو خوش نکنه ک داسم وشی میشه پر پرش میکنه هاا😑😂 اصن من اول بت گفدم فتنه ها😑😑
-
سلام گل گلیا ایشالا ک روز خوبی تا اینجا و از اینجا ب بعد باشه براتون♥🌹😘
جاداره اعتراف کنم یادم رف بیام 😂😑 الان یادم اومد بدو بدو اومدم😑
لالا1
بیداری8 -
سلام گوگولیا صبحتون بخیر ❤ امیدوارم روز خوبی داشته باشین❤
لالا 2:15
بیداری8 -
سلام وقت بخیر
خواب ۵.۱۰
بیداری.۶صبح
الانم شاید رفتم ادامش😐گزارششو شب میدم😅