-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg ممنونم ازتون
شما هم همینطور -
مهشید حسن زاده 0 اوکی خواهرم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaynaz masoumi میگی خواهرم حس میکنم رفتم پایگاه بسیج
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار سلام آرام جان
-
@دختر-بهار سلام آرام جان
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 سلام
خوبین؟ -
aynaz masoumi میگی خواهرم حس میکنم رفتم پایگاه بسیج
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط مهشید حسن زاده 0 انجام شدهaynaz masoumi ازبسیج خوشت نمیاد؟چرا؟
البته من خودمم باانجمن اسلامی رابطم قوی بود ولی بابسیجم همکاری میکردم مشکلی نبود -
0-0ftm حداقل سیمکارتامو بدین
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
منک چیزی برنداشتن برو
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی راجبش فک میکنم:((
️
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 ایییول اینا واسه اینفینیتی جواب میده
خیلی درد دارن اینا بنظرمچرااون؟
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 ی بار میگف دمپاییای شما نرمه درد نداره-_-
-
مهشید حسن زاده 0 ی بار میگف دمپاییای شما نرمه درد نداره-_-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm عاپس حله
-
0-0ftm عاپس حله
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
aynaz masoumi ازبسیج خوشت نمیاد؟چرا؟
البته من خودمم باانجمن اسلامی رابطم قوی بود ولی بابسیجم همکاری میکردم مشکلی نبودنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@M-an
سلام خوبین خسته نباشین تو تاپیک گزارش مطالعه بچه های هم خوانی فقط همون بچه ها گزارش بدن یا بقیه هم میتونننوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-an
سلام خوبین خسته نباشین تو تاپیک گزارش مطالعه بچه های هم خوانی فقط همون بچه ها گزارش بدن یا بقیه هم میتوننسلامعزیزم همه میتونن با هر مقطع و پایه و هر برنامه ای میتونن گزارش بدن
-
Mehdi Hosseinbor
منک چیزی برنداشتن برو
0-0ftm مرسی من 7 تا بچه و 5 تا زن دارم مرسی ک بهم رحم کردی
-
مهشید حسن زاده 0 سلام
خوبین؟نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار شکرمعمولی توخوبی؟
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
ماشالا
خدابیشتر کنه
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم فردا گزارش میدم،
-
@دختر-بهار شکرمعمولی توخوبی؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 ممنون
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor آریو فرام عربستان سعودی؟
آریوخلیفه؟
چخبره.؟ -
Mehdi Hosseinbor
ماشالا
خدابیشتر کنه
0-0ftm ن دیگ پولم همنقده