-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا چطوری خوبی؟!
-
زهرا چطوری خوبی؟!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 ممنون بد نیستم
تو چطوری؟ -
نازنین جمالی 0 ممنون بد نیستم
تو چطوری؟نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار مرسی خوبم
-
@دختر-بهار مرسی خوبم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 شکر که خوبی
-
نازنین جمالی 0 شکر که خوبی
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار
️
-
amir Barsam چه ربطی به بچه بودن و حرف شما داره؟
یک مرد 60 ساله هم میتونه ناامید بشه و این ربطی به سن نداره
حتی اگر کسی به حرف شما اهمیت نده و ناامید هم نشه این حرف تون توی ضمیر ناخود اگاه خودتون جا میگیره یک روزی سراغتون میاددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini بزرگی به سن نیست به عقبه و منم تا امیدی رو تو این زمینه گفتم بعدش نامید نکردم کسی
-
Zynab Nooredini بزرگی به سن نیست به عقبه و منم تا امیدی رو تو این زمینه گفتم بعدش نامید نکردم کسی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam به عقب نه به عقل
مثبت 18شد یه لحظه
-
Zynab Nooredini بزرگی به سن نیست به عقبه و منم تا امیدی رو تو این زمینه گفتم بعدش نامید نکردم کسی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam به هر حال که این لحن برای کسی که تازه داره پا تو راه کنکور میزاره مناسب نبود
-
@دختر-بهار
️
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 سیلام
-
amir Barsam به هر حال که این لحن برای کسی که تازه داره پا تو راه کنکور میزاره مناسب نبود
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini نظرت محترم هست ولی من پشیمون نیستم
-
نازنین جمالی 0 سیلام
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz سلاااااام
احوال شما خانوم ؟!خوبی؟! -
نازنین جمالی 0 سیلام
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
mahla bpz سلاااااام
احوال شما خانوم ؟!خوبی؟!نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 مرسییی
دلم تنگ شده بودا
-
نازنین جمالی 0 مرسییی
دلم تنگ شده بودا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz سلام
خوبی؟ -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار تو چیطوری
️
نیستی اصن
-
بابا تو دیگه کی هستی؟
حرف منو اومدی کپی کردی
بعد با اعتماد بنفسکامل میگی حرف من غلطه
تو دیگه آخرشی بخدانوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio ویه سوال
چند ساله درباره این موضوع مطالعه میکین؟! -
amir Barsam
والا منم زیاد نمیام.
یا میام سوال میپرسم یا جواب میدم یا ی تاپیکی بزنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0 نه زیاد میای دیگه نبینمت اینجا
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار مرسی
-
Zynab Nooredini نظرت محترم هست ولی من پشیمون نیستم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam این برای این هست که متوجه حرفت نشدی
-
نازنین جمالی 0 مرسییی
دلم تنگ شده بودا
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz منم عزیز
️
️
️
️