-
@amir-bar
چه افتخاری
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini
️
-
Zynab Nooredini زینب جان برو به درسات برس دوماه دیگه کنکور داری شیر یادت نره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam ممنونم که یاد اوری کردی زمانم داره برا کیا میره
اما نیاز به یاداوری نبود هر لحظه این موضوع رو دارم حس میکنم -
amir Barsam خودت میخای؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان خوب هرکسی هر کاری کرده خودش خواسته
-
سلام علیکم
امروز بالاخرهههه فیزیولوژی قلب رو نشستم تمومش کردم (خیلی هم زیاد نبودا نمیدونم من چرا هی پشت گوش مینداختمش)
اینم عکس از جزوه ها ک گفتید دوست دارید ببینید .. بلد نیستم عکس قشنگ بگیرم فعلا این دوتا رو از من بپذیرید تا من برم یکم روی خلاقیتم کار کنم
پروپوزال هم که دیگه رسیده به مرحله ای که خودم دست به قلم شدمدر واقع دست به کیبورد ... وای اگه من این راهی که شروع کردم رو به نتیجه برسونم جواب همه اونایی که منو مسخره کردن بعد از قبولیم رو میدم
دیگه اصطلاحات یکم خوندم
تعارض و ناکامی روانشناسی هم موند که انشالله فردا
راستیی یه پلنر هم واسه خودم طراحی کردم فردا شب ازش عکس میذارم ببینید
فعلا خداحافظ -
مصطفی عباسیان خوب قبول داشتم که نمیکردم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam بسیار خب...
هر کسی آیندش دست خودشه
ولی همیشه بزرگترین سرمایه عقله -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دارم میفهمم اکثرِ بچه ها با ریاضی و فیزیک یه پدرکشتگیِ غریبی دارن...
آخه چرا واقعن!
درسایی به این خوبی و گوگولی...
گناه دارن طفلی ها کـ
-
amir Barsam ممنونم که یاد اوری کردی زمانم داره برا کیا میره
اما نیاز به یاداوری نبود هر لحظه این موضوع رو دارم حس میکنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini برو خدارو شکر کن تو زندگیت با امیر حرف زدی برو این نصیب هر کسی نمیشه
-
amir Barsam ممنونم که یاد اوری کردی زمانم داره برا کیا میره
اما نیاز به یاداوری نبود هر لحظه این موضوع رو دارم حس میکنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini دعا میکنم به آرزوتون برسید
-
Zynab Nooredini دعا میکنم به آرزوتون برسید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان فدات
-
Zynab Nooredini برو خدارو شکر کن تو زندگیت با امیر حرف زدی برو این نصیب هر کسی نمیشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
آخه چرا واقعن!
گناه دارن طفلی ها کـ
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
میدونی من خیلی دوسش دارم، اما اون منو دوس نداره🥺 -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آخه چرا واقعن!
گناه دارن طفلی ها کـ
zeinab dehghani اگر معلم شون خوب باشه درسای گوگولی میشن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir Barsam پایه چندمی؟
-
amir Barsam پایه چندمی؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان یازده
-
zeinab dehghani
میدونی من خیلی دوسش دارم، اما اون منو دوس نداره🥺نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi
باید بینتون عهد اُخُوَت بخونن
-
zeinab dehghani
میدونی من خیلی دوسش دارم، اما اون منو دوس نداره🥺@saghi-mortazavi عشق یک طرفه
️
-
zeinab dehghani اگر معلم شون خوب باشه درسای گوگولی میشن
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan اورین...به نکته ای بسیاااااااااار مهمی اشاره نمودی...
انصافن که بیشترین دلیلش همینه -
@saghi-mortazavi
باید بینتون عهد اُخُوَت بخونن
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اره داری بخونیم؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
لنت به شب های بعد از ریاضی🥺