-
مصطفی عباسیان یازده
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam بسیار خب..
میتونستیم از تجربیات استفاده کنیم که متاسفانه اینطور نشد.. -
@sania-andiravan اورین...به نکته ای بسیاااااااااار مهمی اشاره نمودی...
انصافن که بیشترین دلیلش همینهzeinab dehghani آخه میدونی زینبی بیشتر معلمای فیزیک و ریاضی تجربی مفهومی درس نمیدن چون میگن درس اصلی تون نیست واس همین برامون تو تست سخت میشه
من خودم از وقتی که آقا ثابتی می بینم خیلی راحت تر شدم -
@saghi-mortazavi چه اشک هایی که ریختیم خیلی بهش گفتم توروخدا بیا من 20 شم بعد برو
اما گوش نکرد -
-
۱۰:۵۳
-
zeinab dehghani اره داری بخونیم؟
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi من ندارم....نمیدونم هم چ جوریه!!
فقط میدونم تو روز عید غدیر میخونن
باید صبرکنی -
من برم دیگه
۱۰:۱۰
️
فاطمه به منم سرایت کرد
-
@saghi-mortazavi من ندارم....نمیدونم هم چ جوریه!!
باید صبرکنیzeinab dehghani زینب خوبی قشنگم
-
@saghi-mortazavi چه اشک هایی که ریختیم خیلی بهش گفتم توروخدا بیا من 20 شم بعد برو
اما گوش نکردنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
لامصب خیلی بچه با وفاییه🥺
ولی راه نمیاد -
@saghi-mortazavi من ندارم....نمیدونم هم چ جوریه!!
باید صبرکنینوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
دیره زینبی -
zeinab dehghani آخه میدونی زینبی بیشتر معلمای فیزیک و ریاضی تجربی مفهومی درس نمیدن چون میگن درس اصلی تون نیست واس همین برامون تو تست سخت میشه
من خودم از وقتی که آقا ثابتی می بینم خیلی راحت تر شدمنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan وووووووووویی دوباره ثابتی
آقای ثابتی عشقهههههههههه
آره قبول دارم...
من خودم بهترین معلمای دبیرستانم برای همین درسای تخصصیم بوده...به جز شیمیِ سال یازدهممونکه اصن میخام روکره زمین نباشه :|
-
amir Barsam بسیار خب..
میتونستیم از تجربیات استفاده کنیم که متاسفانه اینطور نشد..دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان نشد دیگه ،
-
@sania-andiravan وووووووووویی دوباره ثابتی
آقای ثابتی عشقهههههههههه
آره قبول دارم...
من خودم بهترین معلمای دبیرستانم برای همین درسای تخصصیم بوده...به جز شیمیِ سال یازدهممونکه اصن میخام روکره زمین نباشه :|
zeinab dehghani فقط اون موقع که دست شون یه حالت چرخشی می گیره میگن یه مثال حل کنیم
خدایی خیلی خوبن کاشکی آمار هم داشتن
هیچی مثل معلم بد نیست چقدررر بدم میاد حالا اونی که لج میکنه میندازه که هیچی -
zeinab dehghani زینب خوبی قشنگم
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-dh سلام فاطمه....آره خوبم..توچطوری؟
-
zeinab dehghani
دیره زینبینوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani
دیره زینبیعاکاش میتونستم معلمای خودم رو بدم بهت ...
-
zeinab dehghani فقط اون موقع که دست شون یه حالت چرخشی می گیره میگن یه مثال حل کنیم
خدایی خیلی خوبن کاشکی آمار هم داشتن
هیچی مثل معلم بد نیست چقدررر بدم میاد حالا اونی که لج میکنه میندازه که هیچینوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan وایییییییییییییییی دیدی توهم!!!!!!!!
یا حالا بررسی جلوتر هم میگه دستشو میچرخونه میگه یه دِت بگیریم
نمیدونم برای شماهم میگی یانه!
ولی ای خدااااااااااااع من ک اصن خسته نمیشم ازش...
پ.ن:همینارو دیشب به ساقی هم گفتم -
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani
دیره زینبیعاکاش میتونستم معلمای خودم رو بدم بهت ...
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
لفط میکردی
-
chichak am فارسی و دینی فک کنم جدید باشن
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi
مرسی ساقی جانم -
@sania-andiravan وایییییییییییییییی دیدی توهم!!!!!!!!
یا حالا بررسی جلوتر هم میگه دستشو میچرخونه میگه یه دِت بگیریم
نمیدونم برای شماهم میگی یانه!
ولی ای خدااااااااااااع من ک اصن خسته نمیشم ازش...
پ.ن:همینارو دیشب به ساقی هم گفتمzeinab dehghani اره فیلماشون رو می بینم هر چند به رشته ام نمیخوره
️
دت چیه دیگه؟ -
zeinab dehghani
لفط میکردی
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi