-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
خدا را در
قلب
كساني ديدم،كه بي هيچ
چشمداشتي
مهربانند...به خاطر جواب دادن ب خوبياي تمام كسايي كه كنارمن
...( اون کس حتی میتونه خود آدم باشه یا خدا! یا کسی ک بعدا خواهد بود!)
ب اهدافم فکر میکنم. و شبو روز تلاش میکنم.. -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
همیشه ای وجود نداره ...اگه من دلتنگ کسی بشم ک لیاقتشو نداشته خودم لایق همون بودم ...
نه طرف ما کسی ک لیاقت نداره نیس .. اگرم ببینم کسی کج بشه راش من زودتر میرم خوبیام بمونه یادگاری براش...اما ما همه رو دوس داریم از کسی متنفر نیستیم ... -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
شاعر میگه آبی ک ریخته زمینو نمیشه جمش کرد ... اما تازگیا میشه ...البته کار هر کسی نیس
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بهاره بستگی به منطقه و نمره دیپلم ات داره
در ضمن سهمیه ام نقش مهم داره یعنی نقش خیلی خیلی مهم داره![متن جایگزین
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaa متاسفم فقط برای مملکتمون
-
aaa متاسفم فقط برای مملکتمون
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرسول عنبرزاده گفته است:
که اینجوری سهمیه میتونه چیکارکنه -
رسول عنبرزاده گفته است:
که اینجوری سهمیه میتونه چیکارکنهنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرسول عنبرزاده گفته است:
رسول عنبرزاده گفته است:
که اینجوری سهمیه میتونه چیکارکنهنه اون ساختگیه تقریبا اونجوریاهام ک فک میکنین نیست ...رتبه در سهمیه ک شده هزار و خورده ای بین اون پونزده هزار نفر بوده و اینکه باید 70 درصد نمرا اخرین نفر قبولی تو اون رشته رو بیار حتی اگه ظرفیت براش باشه...
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به لقمان گفتند ادب ازكه آموختی؟ .. . . تفكری كرد و گفت: برسردر تخت سلیمان نبی حك بکنید پیشوای همه ی با ادبان عباس است
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری ههههههههههههههههههه
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
امام علی (ع):
مسلمان باید از دوستی و برادری دروغگو بپرهیزد،زیرا به واسطه دروغگویی دوست دروغگویش،اگر راست هم بگوید باور نمیشود.نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
این پست پاک شده!