بررسی هفتگی گزارش ها
-
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
@Dr-Rashidi
سلام دوباره
دو روز گزارش داده بودی
یکیش تقریبا تو اوج بود یکیش نه
اگه بتونی تقریبا همه روزا رو تا کنکور تو اوج خودت نگه داری خیلی به نفعت میشه چون چیزی که دیگه برنمی گرده زمانه
نتونستم تصمیم درستی بگیرم ولی امیدوارم مشکلی که بهم گفتی حل بشه و گزارش بیشتری از حل آزمون های جامع (تو خونه) رو بفرستی البته همراه با تحلیل و همینطور حل تست های مروری و سنجشی بیشتری.سلام
ممنونم که پیگیری میکنید
تایم بقیه روزا هم خیلی خوب بود خداروشکر
آزمونا رو دارم میزنم و خداروشکر عالیه ینی تحلیلاشون خیلی کمکم میکنه
فقط یه سوال الان که داریم میریم سمت نهاییا بازم ازمون بزنم یا نه ؟ -
@dr-rashidi
اگه میتونی هم آزمون و هم نهایی رو با هم پیش ببری خب خیلیم که عالیه
ولی اگه حس می کنی آزمون باعث میشه از نهایی بمونی توصیه میشه اول خیالت رو از نهایی جمع کنی و بعد تو همون درس آزمون جامع بزنیromisa ممنونم
-
romisa سلام وقتتون بخیر
ببخشید بی موقع مزاحم میشم
میخواستم بدونم میتونم ۱.۵ روز قبل هر امتحان رو که تو اون درس خیلی عقب موندم فقط همون درس بخونم؟
البته فقط تستی چون قصدم تشریحی به هیچ عنوان نیست
یعنی یه مدت تنوع رو کمتر کنم
امروز واسه فیزیک امتحان کردم کلی جلو رفتم و انگیزه بیشتری گرفتم ولی نمیدونم درسته این کار یا نهابوالفضل ریسی
برای امتحانات میشه این کارو کرد
حتی میشه آخر مطالعت کنکورهای سال های اخیر رو بزنی یا آزمون جامع از همون درس
اینکه تو دوران امتحانات تنوع دروس کم بشه طبیعیه -
romisa ممنونم
-
ابوالفضل ریسی
سلام
یکم آشفتگی فکریه که ذهنتونو مشغول کرده و باعث شده از بقیه تصمیمات یکم دور شین
گاهی وقتها بشین با خودت حرف بزن یا فکر کن ولی نه افکار منفی . صرفا افکار مثبت و حرف های منطقی و یه جوری خودت به خودت تلقین کن که هیچ آشفتگی ای وجود نداره
جزوه ها و کتاب ها رو حتما مرتب بذار و اولویت ها رو و اونایی که بیشتر روشون تمرکز داری رو دم دستت بذار و همه ی کارهایی که قبلا انجام می دادی رو دوباره انجام بده
گوشی ممنوع! حتی تو تایم استراحت قدغنه و فقط یه ساعت مشخص تو روز قابل استفادست و تو بقیه تایم ها کلا یه قسمت دیگه از خونست و بهش دسترسی نداشته باشی بهتره
حتی اگه میخوای بیای سوال درسی بپرسی بهتره براش یه تایم مشخص انتخاب کنی و فقط تو اون تایم بیای و نه هر استراحتی.
تو تایم استراحتت یکم قدم بزن یه حال و هوایی عوض کن و واقعا نیاز خاصی به چیزای دیگه نیست
اولین اولویتت برای اینکه از این ماهایی که مطالعه کردی سود ببری و لازمشه ، حفظ آرامشته
تا یه اتفاقی پیش میاد یا یه بی نظمی کوچیک تو خونه یا موقع مطالعت پیش میاد سریع واکنش نشون نده و سعی کن انعطاف پذیری داشته باشی چون خیلی از اتفاقا افتادنش دست ما نیست و غیرقابل پیش بینیه. یکی اینکه تو افکارت از سرزنش خودت دست بردار و به همه ی کارهای مثبت و خوبی که تو این مدت انجام دادی ، به روزایی که خوب مطالعه کردی فکر کن. وقتایی که مطالعه می کنی فقط رو خود درس ها تمرکز کن و البته این افکاری که گفتم بمونه برای تایم های غیر از مطالعه. برخلاف تصورمون تمرکز به میزان زیادی میتونه ارادی باشه و نیازمند تمرینه برای بیشتر شدن. و در آخر به این فک کن که تنها وظیفه الانت اینه که از الان به بعد رو به بهترین نحوی که میتونی استفاده کنی و گذشته رو هی یادآوری نکنی برای خودت و در صورتی که خواستی مرورش کنی به روزهایی که رضایت قلبی از خودت داشتی فک کن.romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام
یکم آشفتگی فکریه که ذهنتونو مشغول کرده و باعث شده از بقیه تصمیمات یکم دور شین
گاهی وقتها بشین با خودت حرف بزن یا فکر کن ولی نه افکار منفی . صرفا افکار مثبت و حرف های منطقی و یه جوری خودت به خودت تلقین کن که هیچ آشفتگی ای وجود نداره
جزوه ها و کتاب ها رو حتما مرتب بذار و اولویت ها رو و اونایی که بیشتر روشون تمرکز داری رو دم دستت بذار و همه ی کارهایی که قبلا انجام می دادی رو دوباره انجام بده
گوشی ممنوع! حتی تو تایم استراحت قدغنه و فقط یه ساعت مشخص تو روز قابل استفادست و تو بقیه تایم ها کلا یه قسمت دیگه از خونست و بهش دسترسی نداشته باشی بهتره
حتی اگه میخوای بیای سوال درسی بپرسی بهتره براش یه تایم مشخص انتخاب کنی و فقط تو اون تایم بیای و نه هر استراحتی.
تو تایم استراحتت یکم قدم بزن یه حال و هوایی عوض کن و واقعا نیاز خاصی به چیزای دیگه نیست
اولین اولویتت برای اینکه از این ماهایی که مطالعه کردی سود ببری و لازمشه ، حفظ آرامشته
تا یه اتفاقی پیش میاد یا یه بی نظمی کوچیک تو خونه یا موقع مطالعت پیش میاد سریع واکنش نشون نده و سعی کن انعطاف پذیری داشته باشی چون خیلی از اتفاقا افتادنش دست ما نیست و غیرقابل پیش بینیه. یکی اینکه تو افکارت از سرزنش خودت دست بردار و به همه ی کارهای مثبت و خوبی که تو این مدت انجام دادی ، به روزایی که خوب مطالعه کردی فکر کن. وقتایی که مطالعه می کنی فقط رو خود درس ها تمرکز کن و البته این افکاری که گفتم بمونه برای تایم های غیر از مطالعه. برخلاف تصورمون تمرکز به میزان زیادی میتونه ارادی باشه و نیازمند تمرینه برای بیشتر شدن. و در آخر به این فک کن که تنها وظیفه الانت اینه که از الان به بعد رو به بهترین نحوی که میتونی استفاده کنی و گذشته رو هی یادآوری نکنی برای خودت و در صورتی که خواستی مرورش کنی به روزهایی که رضایت قلبی از خودت داشتی فک کن.سلام
ممنون کاملا درسته
امروز خیلی از چیزا رو کنترل کردم و خیلی عالی بوده
به امید خدا دیگه به هیچ وجه کم کاری نمی کنم چون اصلا وقتش نیست -
ابوالفضل ریسی
اینکه تو دوران امتحانات تنوع دروس کم بشه طبیعیهromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
ابوالفضل ریسی
اینکه تو دوران امتحانات تنوع دروس کم بشه طبیعیهحداقل ۹۸ و ۹۹ رو که بررسی میکنم که تست هام هم زیاد پایین نیاد
-
romisa
شرمنده این همه سوال میپرسم
همه میگن آزمون جامع عمومی رو شروع کن یعنی اگر یه مبحثی هم مونده بازم آزمون بزنم یا اول سریعا مبحث رو جمع کنم؟
شاید سوال ساده ای باشه ولی همه میگن فقط شروع کن و آزمون جامع بزن ولی به جزئیات نمیپردازن -
romisa سلام
خیلی ممنونم، بله این هفته خیلی نتونستم برای تست عمومی وقت بذارم که سعی می کنم تو برنامه این هفته حتما قرارش بدم.
در مورد تست معمولا شبایی که خیلی خسته نیستم تو برنامه روز بعدش می نویسم که تستا رو دقیقا از کدوم شماره تا کدوم شماره بزنم و چون برای هر درس هر سال یه کتاب کمک درسی دارم( برای سالای مختلف مثلا امسال و یازدهم بعضی کتابا متفاوت هست) معمولا با همون کتاب کار می کنم. وقتایی که می ببینم اصلا حوصله تست ندارم می رم تستای کنکور.
ازتون ممنونمفقط به نظر شما این لازمه تو دوران نهایی رو پایه هم کار کنیم؟
-
romisa
شرمنده این همه سوال میپرسم
همه میگن آزمون جامع عمومی رو شروع کن یعنی اگر یه مبحثی هم مونده بازم آزمون بزنم یا اول سریعا مبحث رو جمع کنم؟
شاید سوال ساده ای باشه ولی همه میگن فقط شروع کن و آزمون جامع بزن ولی به جزئیات نمیپردازنابوالفضل ریسی
سلام حتما بپرس دشمنت شرمنده
راجبه تحلیل آزمون جامع که خیلی مهمتر از زدنشه نمی دونم قبلا گفتم یا نمی دونم دیدی یا نه ولی هدفش بیشتر یادگیری و رفع اشکال و با دید بهتری مرور کردن هستش
حتی اگه مباحث رو هنوز تموم نکردی زدن یکی دوتا آزمون جامع باعث میشه بقیه مباحث رو با دقت و توجه بیشتری مطالعه کنی و علاوه بر اون بیشتر به اهمیت مرور پی می بری و دوست داری برگردی مباحثی که قبلا خوندی و یادت رفته بری تست بزنی و مرور کنی
ولی اهمیت بیشتر الانش همین زدن یکی دوتا باعث میشه مباحثی که هنوز نخوندی رو با دید بهتری مطالعه کنی و اون اشتباهات قبلی رو سر خوندن اینا دوباره انجام ندی پس پیشنهاد میشه. -
romisa سلام
خیلی ممنونم، بله این هفته خیلی نتونستم برای تست عمومی وقت بذارم که سعی می کنم تو برنامه این هفته حتما قرارش بدم.
در مورد تست معمولا شبایی که خیلی خسته نیستم تو برنامه روز بعدش می نویسم که تستا رو دقیقا از کدوم شماره تا کدوم شماره بزنم و چون برای هر درس هر سال یه کتاب کمک درسی دارم( برای سالای مختلف مثلا امسال و یازدهم بعضی کتابا متفاوت هست) معمولا با همون کتاب کار می کنم. وقتایی که می ببینم اصلا حوصله تست ندارم می رم تستای کنکور.
ازتون ممنونمفقط به نظر شما این لازمه تو دوران نهایی رو پایه هم کار کنیم؟
Niki Finn
آهان خوب توضیح دادی و این هم خوبه که برای هر درس دچاز آشفتگی و تعدد منابع نیستی و برات شفافه
راجبه سوالی که ازپایه پرسیده بودی واقعیتش یه جورایی برمی گرده به فرد
اگه فرد واقعا دوازدهم رو خوب بسته و خونده و میتونه تو تایم نهایی هردو رو با هم پیش ببره که ایرادی نداره
ولی اکثرا بچه ها تو درس های دوازدهم ایراد دارن بنابراین توصیه عمومی بهشون اینه که روی همونا تمرکز کنن مگر اینکه مثلا درسی مثل ریاضی تو اگه قراره حد بخونی واقعا لازمه مباحث پایه رو تا حدودی بلد باشی و اینجا اجباریه
باز این پیشنهاد بستگی به وضعیت الانت داره که در چه حاله -
Niki Finn
آهان خوب توضیح دادی و این هم خوبه که برای هر درس دچاز آشفتگی و تعدد منابع نیستی و برات شفافه
راجبه سوالی که ازپایه پرسیده بودی واقعیتش یه جورایی برمی گرده به فرد
اگه فرد واقعا دوازدهم رو خوب بسته و خونده و میتونه تو تایم نهایی هردو رو با هم پیش ببره که ایرادی نداره
ولی اکثرا بچه ها تو درس های دوازدهم ایراد دارن بنابراین توصیه عمومی بهشون اینه که روی همونا تمرکز کنن مگر اینکه مثلا درسی مثل ریاضی تو اگه قراره حد بخونی واقعا لازمه مباحث پایه رو تا حدودی بلد باشی و اینجا اجباریه
باز این پیشنهاد بستگی به وضعیت الانت داره که در چه حاله -
سلام .
حالتون حوبه؟؟؟
واقعا نمیدونم برا تابستون چیکار کنم؟؟؟؟
میشه داخل تایپک تجربیات یک راه ابریشمی کمک کنید؟؟؟؟؟؟
منشن کنم؟؟
-
پاسخ: گزارش مطالعه بچه های همخوانی
سلامبچه ها اینجا به گزارش هاتون جمعه ی هر هفته فیدبک داده میشه
جمعه برای اینه که با دید کلی تری به عملکردتون نگاه بشه
لطفا موارد ذکر شده در تاپیک گزارش رو در نوشتن گزارش هاتون رعایت کنید
با تشکرromisa سلاااام رومیسا جون
امیدوارم حالت خوب باشه
مشکلی پیش اومد.... امروز دیروز نتونستم هیچی بخونم فردا هم درگیرمکلی عقب افتادم
نمیدونم چیکار کنم نه حال جسمی خوبی دارم نه روحی
حال خیلی بدی دارم همش حس میکنم کلی عقبم.....
نمیدونم جمعه از کجا شروع کنم از برنامه عقب افتادم یا....
-
romisa سلاااام رومیسا جون
امیدوارم حالت خوب باشه
parisa khany همینکه مشکلات را زیاد بزرگ می کنی تو ذهنت نمی تونی حلشون کنی ما هم این مشکلات را داریم ولی با زمانبندی محکم قدم می گذاریم
-
parisa khany همینکه مشکلات را زیاد بزرگ می کنی تو ذهنت نمی تونی حلشون کنی ما هم این مشکلات را داریم ولی با زمانبندی محکم قدم می گذاریم
Mosa Elahu من آدمی نیستم مشکلات رو بزرگ کنم ولی مشکل الآنم بزرگ هست کلی از وقتم و گرفته برای رفع کردنش از صبح همش دنبال راهحلم برای برطرف کردنش اما.....و خیلی چیزای دیگه، گاهی یه موضوع رو باید رفع کرد تا بشه به بقیه کارها رسید گاهی هم با بعضی مشکلات باید کنار اومد مشکل الآنم طوری نیست که کنار اومد باهاش باید رفع شه!! و این ....
خیلی خوبه وقتی که از مشکل بقیه خبر نداریم قضاوت نکنیم -
سلام .
حالتون حوبه؟؟؟
واقعا نمیدونم برا تابستون چیکار کنم؟؟؟؟
میشه داخل تایپک تجربیات یک راه ابریشمی کمک کنید؟؟؟؟؟؟
منشن کنم؟؟
Abolfazl Mousavi
سلام
حتما منشنم کنید یا لطفا لینکش رو برام بذارین -
romisa سلاااام رومیسا جون
امیدوارم حالت خوب باشه
سلام
بهترین پیشنهادی که برات میتونم داشته باشم برنامه ریزیه
همین خود پلنینگ باعث میشه استرست کم بشه
یه برنامه واقع بینانه بنویس و تمرکزت رو روی این بذار که اجراش کنی
برنامه در حد توانت باشه و نه بیشتر خیلی سنگین یا خیلی سبک نباشه
برای حال جسمی اگه خیلی شدیده تنها پیشنهادم فقط پزشکه